Arkadaşlar yaygın anksiyete tedavisinde sürekli düşük dozlu antipsikotik kullandım aceba anksiyolitikler dahamı iyi?
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Anksiyete için antipsikotik mi? anksiyolitikmi daha iyi?
Collapse
X
-
Orjinal yazı sahibi: ruhsuz_birisi View PostAnksiyolitikler tedavi etmezler.SAdece günü kurtarmak için kullanılırlar.Ancak antipsikotikler tedavi edicidir.DÜşük dozlarda anksiyete tedavisi üstlenirler.
Şimdi xanax benim ağır dönemim içinmi verildi dahasonra bunun kullanımı kesilirmi?
Yorum
-
antipsikotiklerle pek tedavi olma taraftarı olmamak lazım...
KuzuZadeDerdest etti gönlümü serabınla gelen nazarın, n'ola ki aslına rücu etse suret-i nigarın..BeyZadeBEYNİNİZİ değiştirin , HAYATINIZ değişsin... ( Dr. Daniel G. Amen )
Psikiyatrik rahatsızlığı olan bu kitabı okusun etkili çözüm bulacaksınız. !
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: kabiliyet View PostPeki diğer tedavi yöntemleri neler?
KuzuZadeDerdest etti gönlümü serabınla gelen nazarın, n'ola ki aslına rücu etse suret-i nigarın..BeyZadeBEYNİNİZİ değiştirin , HAYATINIZ değişsin... ( Dr. Daniel G. Amen )
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: boburcepsikoz nedir? antipsikotik ilaclar ne durumlarda verilir? bende panik atak var ve simdi de doktorum anksiyetem oldugunu soyledi. ama psikozla ilgili seyler okudum burda bende de var mi diye bir korku icindeyim suan
Psikozun ne olduğunu googlede aratıp bakarsan daha faydalı cevaplar bulursun.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: kabiliyet View Postİlaç kullanmadan yapamıyorum, antidepresanları neredeyse 15 yıldır kullanıyorum. Sonuç şimdi eski günlerimi özlüyorum.
Küçükken büyümek istiyodum şimdi niye büyüdüm diye üzülüyorum :happy:
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: BeyZade View PostOrjinal yazı sahibi: kabiliyet View Postİlaç kullanmadan yapamıyorum, antidepresanları neredeyse 15 yıldır kullanıyorum. Sonuç şimdi eski günlerimi özlüyorum.
Küçükken büyümek istiyodum şimdi niye büyüdüm diye üzülüyorum :happy:Last edited by kabiliyet; 04-12-2012, 09:07 PM.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: kabiliyet View PostBen bu gidişatla fazla yaşamayı ummuyorum, yaşasam bile gerçekten yaşanmış sayılırmı bilemiyorum.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: BeyZade View Postgelecekte özlem duymak istiyorsan dolu dolu yaşamak gerekiyor bu günü ...
3-5 kişini olduğu ortamda durmak bana öylebir işkence oluyorki ve niye kaçıyorsun diye birde azarlıyorlarmı yaşadığıma pişman oluyorum.
Yorum
Yorum