arkadaslar anksiyete ve depresyon hastasiyim.yaptigim hicbirseyden zevk alamadigim icin surekli uyuyorum denilebilir.ve bazen ruya ile gercekleri karistiriyorum.izellikle gercekci gordugum ruyalarda oluyor bu durum ve gercekten berbat bisey.ornegin ruyamda ilacimi iciyorum ve gercekte ictigimi saniyorum.ya da icip icmedigimden emin olamiyorum.ruyamda doktorumdan randevu aliyorum daha sonra gercekten mi aldim yoksa ruyamda mi almistim diye supheye dusuyorum.cok zor bir durum yasayablar varsa lutfen yardimci olsun. tehlikeli olmaya basladi.bu tarz bircok ornekle karsi karsiyayim.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
ruyalarla gerceklerin karistirilmasi
Collapse
X
-
yapmaa! bundan cok supheleniyorum.aklim cok karisik.ve hersey bitmis gibi geliyor bazen.ailemden bile kacar oldum.basit bir vaka zannediyorlar hicbirseyi aciklayamiorum.anlayis beklemem de yanlis olur cunku kendimi bu noktaya getiren benim secimlerim oldu.evde bir firtina oncesi sessizlik hakim.cok kotu gunler yakin gibi geliyor.umarim yaniliyorumdur.Orjinal yazı sahibi: ayılırsınveanlarsın View PostAynı şeyi bende yaşadım ama benimki şizofreniden kaynaklıydı. Tedavi olmaya başlayınca geçti.
Yorum

Yorum