buradan anladıgım kadarıyla cipralex cok sağlam bir anti. fakat citoles hakkında pek fazla bişi buLamadm doktorm bana citoles yazdı sanırım ıkısı aynı ama aynı olmaması gerek tabi ne fark var arasında onu sorucaktm biLginiz ıcın şimdiden tşk.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
cipralex ve citoles
Collapse
X
-
Re: cipralex ve citoles
Merhaba Batuyldz,Orjinal yazı sahibi: Batuyldzburadan anladıgım kadarıyla cipralex cok sağlam bir anti. fakat citoles hakkında pek fazla bişi buLamadm doktorm bana citoles yazdı sanırım ıkısı aynı ama aynı olmaması gerek tabi ne fark var arasında onu sorucaktm biLginiz ıcın şimdiden tşk.
Citoles, Cipralex’in generik versiyonudur. Her ikisininde etkin maddesi essitalopram’dur. Dolayısıyle Citoles başka bir firma tarafından üretilen Cipralexin muadilidir. Essitalopram maddesi ilk olarak Cipralexi üreten firmaca yaratılılmıştır.
Bazı yabancı sitelerde generik antidepressan kullananların ağzından ilacın originalini kullanmağa başladıklarında daha iyi netice aldıklarını yazdıklarına rastladım. Bu yüzden ilaçların originalini kullanmayı tercih etmekteyim. Ancak bu Citoles için geçerlimidir onu bilmemekteyim. Ülkemizde 20mglık 28 tablet Cipralex Citoles’e nazaran 9YTL daha fazlaya satılmaktadır.
U34Çaresizseniz Çare sizsiniz. U34
Yorum
-
bundan 2 yıl önce citoles kullanıyordum ondan öncesinde de citol...şu an cipralex kullanıyorum.ama aradaki farkı henüz göremedim ilacın tam dozajına geçmedim yarın alıyorum daha.ama citolesden çok çok memnundum...eger cipralexten memnun kalmazsam doktoruma danışıp eski ilaca geri dönmeyi planlıyorum...sevgiler...
Yorum
-
kişiden kişiye değişir ama ben citoles kullandım ve deyim yerindeyse beni manyak yaptı...sürekli uyku esneme bi mayhoşluk hiçbişeye odaklanamama.bana migren başlangıcı yüzünden vermişti ama bence kullanmasan iyi edersin.en memnunn eden antidepresan paxil.üstüne tanımam...Happiness is a way of travelling,not a destination
Yorum
-
Merhabaa =) bende cipralex essitalopram kullandm intihar düşünceleri için verilen ve inthara teşebbs ednlre velrn bi ilaç gerçekten çok güzel bir ilaç fakat mide bulantısı dikkat bozkluğu açlık ve tokluk hissiyatı duymama baş dönmesi arada hissizlik oluyorsırtımdaki yaralarda bedenim birde sen vur dostum =) hediyem olsun nee olsa kefene sarılı cesedim çıkar en ön planda ve elimde kalabalık bir dost listesi yalnızlık tepelerinde anladım boşa geçti seneler adlarını bile unuttu
Yorum

Yorum