Öncelikle herkese selam.Dışarıdayken veya tanımadığım ortamlarda veya iş yerinde sürekli insanların hata yapmamı bekler baktığını hissederek yaşıyorum.sanırım tipik sosyafobi hastayım.samimi olduğum arkadaslar arasında aşırı rahatım hatta onlar varken dışarıda bile rahatım sanırım sürü psikolojisi ama yeni bir ortama çağırdıkların da gitmemek için sürekli bahaneler üretiyorum.kendimi zorlanıp giderken heyecandan midem bulanıp kusuyorum.sürekli aklımda hep bir sorun oluyor.alkol aldığımda ise tüm bunlar ortadan kalkıyor.yoldan geçen kızla tanışıp arkadaş olucak kadar..ve tahmin ettiğiniz gibi alkol bağımlısıyım.dün doktora gittim bana Secita :shocked: adında bir ilaç verdi ama önce arastırmak istedim bu siteyi buldum çok güzel dayanışmanın olduğu bir site.burda okuduğum kadarıyla herkes yıllardır ilaç kullanıyor.sorum şu arkadaşlar bu ilaçlar iyileştiriyor mu yoksa sadece umursamaz bir insan mı yapıyor ? yani ben otobüs sırasında yerimi çalan adama, şu an için içimden küfür edip dışardan sadece bakabililiyorum.ilacı alınca hakkımı arayabilecek özgüven de biri mi olucam, yoksa adam yine sıra mı çalıcak ama ben bu sefer ben yine ilk örnekte ki gibi sessiz kalıcam fakat bu sefer hiç umurum da olmuyacak ? (ilacın farkı hangisi ) bu arada son seçenek alkol aldığım zaman direk adamı dövüyorum onu seçeneklere koymadım.ilaç tedavisi gören arkadaşlar tecrübelerini paylaşırsa sevinirim.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Depresyon ilaçlarının alkolden farkı nedir ?
Collapse
X
-
şaka yapmıştım zaten din kısmı beni de bağlamıyor zaten.Orjinal yazı sahibi: maskeli_rakun View Postcevap için teşekkürler hocam da işin din kısmı beni çok bağlamıyor açıkçası.sağlık konusunda ki zararında hemfikirim.fiyat konusunda yüzde yüz haklısın.ama sorumun özeti bu ilaçlar insanı sosyalleştiriyor mu yoksa sadece umursamaz amaan boşver adamı mı yapıyor.
bilemiyorum dene ve gör. birde alkol bağımlılık yapıyor bu depresanlar yapmıyor diye biliyorum.Hayat yaşayanlarındır !!!
Yorum
-
teşekkürler bilgi için.depresyon olduğunu düşünmüyorum evet 2-3 bira içince bile her şeyin güzel olacağını yarın sil baştan başlıcak gibi hissediyorum.birde tepki alıcam ama alkolsüz araba kullanamıyorum çok panik oluyorum korkudan ölüyorum resmen sürerken dişlerimi sıkıyorum ama 2-3 bira içince öyle bir özgüven geliyor ki yanımda ki insanlar bile şaşırıyor.Secita ya yarın basliyorum umarım korktuğum gibi beni donuk bir insan yapmaz.
Yorum

Yorum