Sabahın köründe uyanan var mı ? Dinlenemeden,uyku alamadan uyanan var mı? Her sabah hep aynı saatte,aşırı şiddetli sabah anksiyetesi ile aniden,sanki kötü bir şey olmuş yada olacakmış gibi bir hisle, şiddetli kalp çarpıntılarıyla ve mide kramplarıyla, huzursuz olarak uyanan var mı ? Nefes almada ki güçlük, üşüme, ağlama, uyuşma,bunalma,aşırı telaş,ağrılar,aşırı yorgunluk,bitmişlik tükenmişlik hissi ve dahası...İlacı bıraktım ama bu gidişle tekrar başlayacak gibiyim.Tek başıma başa çıkamıyorum bununla çok yoruldum artık...
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
şiddetli sabah anksiyetesi
Collapse
X
-
bende ilacı bırakırken ruhen ve fiziken bitmiş yok olmustm.. ilacıda kendim bıraktım yavas yavas.. ama zamanla düzeliyo insan.. ben 1 seneden beri ilaç almıyorum... benım bu anksiyete okbden dolayı olustu.. anlattıgın belirtiler hale var özellikle sabahları ama siddetli deil..
sende neden anksiyete olustu onu tetikleyen bisi varmı.. bende mesela gecmiş obsesif hatalarım ve kaygılarım aksiyeteyi arada bi olusturur
-
benimki ilacı bırakmamdan ileri gelmiyor bu sefer ..en son lustral bıraktım daha da ilaç kullanmıyorum artık.ama öfkemde hiç bir azalma yok.insanların varlıkları yetiyor benim bunları yaşamama..ama daha çok hayvan sevmeyen insanların.. bütün mahelleyle apartmanlarla komşularla çok uğraşıyorum onlar yüzünden kafayı yicek duruma geldim nerdeyse..üç dört seneden beridir çekiyorum bunu. tam bitti kurtuldum derken haydi yeniden bi daha..xanax ın biraz yardımı oluyor işte o da olmasa zaten halim harap..

Yorum
-
anlıyorum ama sizi insanlardn sogutan bi sebep illaki vardır.. ben de sevmem fazla insanları.. hayvanları daha cok severm.. insanlar bencil,vurdumduymazlar ama beni anksiyete yapan tek sey okb olmamdı.. cünkü insanları takmıyorum kendimi kendim yoruyorum anlamsız obsesiflerle.. ama elimde olmadan takıyorumm..
herseye gülüp geç.. sükr et obsesif hastası deilsin. cunku dunyanın en mutlu insanı olsamda obsesif geldiği an tamamiyle depresyona sokuyor.. insanlara gülüp geç hiç umursama.. hayat kısa
Yorum
-
Sabah neler oluyor sana. Uykun nasıl, kaçta yatar, kaçta kalkarsın. İlk gözünü açtığında ne hissediyorsun. Beslenmen nasıl. Uyanınca tekrar uyuyabiliyor musun. Günün hareketli mi geçiyor, oturarak mı? Mutlaka bir sebebi ve bir çözümü olmalı. Sadece ilaçtan olduğunu sanmıyorum.Orjinal yazı sahibi: AND View PostSabahın köründe uyanan var mı ? Dinlenemeden,uyku alamadan uyanan var mı? Her sabah hep aynı saatte,aşırı şiddetli sabah anksiyetesi ile aniden,sanki kötü bir şey olmuş yada olacakmış gibi bir hisle, şiddetli kalp çarpıntılarıyla ve mide kramplarıyla, huzursuz olarak uyanan var mı ? Nefes almada ki güçlük, üşüme, ağlama, uyuşma,bunalma,aşırı telaş,ağrılar,aşırı yorgunluk,bitmişlik tükenmişlik hissi ve dahası...İlacı bıraktım ama bu gidişle tekrar başlayacak gibiyim.Tek başıma başa çıkamıyorum bununla çok yoruldum artık...
Yorum
-
sabah 5 gibi uyanıyorum acayip bi sıkıntı ağrılar titreme kasılma saatlerce devam ediyo hala var.önceleri 8 gibiydi sonra 7 sonra 6 derken şimdi de 5 te uyanır oldum..günüm hareketli geçmiyo çünkü halsizim hep yorgunum.uyanınca tekrar uyuyamıyorum.beslenme ise günde nerdeyse tek öğün o da zorla işte

Yorum
-
Beslenmen yetersiz, eksik kalori-vitamin-protein-karbonhidrat alıyorsun. bu halsizlik yapar. Beslenme bitkinlik yapar, bitkinlik hareketsizlik, hareketsizlik de uykusuzluk yapar. Beslenmeni düzenlemelisin.Orjinal yazı sahibi: AND View Postsabah 5 gibi uyanıyorum acayip bi sıkıntı ağrılar titreme kasılma saatlerce devam ediyo hala var.önceleri 8 gibiydi sonra 7 sonra 6 derken şimdi de 5 te uyanır oldum..günüm hareketli geçmiyo çünkü halsizim hep yorgunum.uyanınca tekrar uyuyamıyorum.beslenme ise günde nerdeyse tek öğün o da zorla işte
Yorum
-
offf off hocam ah şu lanet anksiyete...Orjinal yazı sahibi: AND View Postbenimki ilacı bırakmamdan ileri gelmiyor bu sefer ..en son lustral bıraktım daha da ilaç kullanmıyorum artık.ama öfkemde hiç bir azalma yok.insanların varlıkları yetiyor benim bunları yaşamama..ama daha çok hayvan sevmeyen insanların.. bütün mahelleyle apartmanlarla komşularla çok uğraşıyorum onlar yüzünden kafayı yicek duruma geldim nerdeyse..üç dört seneden beridir çekiyorum bunu. tam bitti kurtuldum derken haydi yeniden bi daha..xanax ın biraz yardımı oluyor işte o da olmasa zaten halim harap..
Yorum
-
Bu tarif ettiğin nöbet bende 24 saat sürüyordu. İlaçlar 3-4 saat uyutuyordu. Ateş, ishal, bulantı ve titreme de yoğundu. Sonra birgün doktorum depakin verdi. Yarım saat sonra herşey sona erdi. Bu kadarmış. Bipolar olduğumu sanmıyorum ama depakin kesinlikle iyi geldi.
Yorum

((
Yorum