Duyuru

Collapse
No announcement yet.

ölüm korkusu cekenler panik atak yasayanlar hastalik hastasi olup doktor doktora gide

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• ölüm korkusu cekenler panik atak yasayanlar hastalik hastasi olup doktor doktora gide

ölüm korkusu cekenler panik atak yasayanlar hastalik hastasi olup doktor doktora gidenler herkez paylassin yasadiklarini mubare ramazan ayinda bitirelim sikintilarimizi

mrb, ben nerdeyse 10 senedir panik atakla ilgili gelgitler yaşıyorum, bunca senede ilaç bağımlısı olup çıkmadığım için mutluyum dicem ama ilaçları içmediğim içinde hastalık tekrarlıyor olabilir. 10 gündür sülpir,risperdal ve xanax alıyorum ama hocadan xanax yerine trankobuskas istedim bugün

Yorum

bu ilaçlarla ilgili bilgisi olan arkadaşım varsa bilgi almak isterim

Yorum

Hepsini yaşadım ve 8 ayda hepsinden kurtuldum. Umarım sizde başarızsınız. % 60 doktorunuzun % 40 sizin çabanızla.

Yorum

Arkadaslar ilaclar oani ogunu yasamamanizi ve bi nevi sizi uyusturuyor ben 5 yildir hastalik hastasiyim panik atak hastasiyim geceleri surekli uykusuz gecirdigim gunler oldu surekli kendimi olcek mis gibi hissettigim oldu yuzde yuz zaten bitmis degil ama bence yuzde 80 kendinizle alakali yuzde 20 ise kalici ben onu anladim once kendini tani vucudunu tani hastaliklarla ilgili biraz bilgi sahibi olursan olayin yuzde 50si gitmis demektir yasadiklarin hakkinda bilgi verirsen yardimci olmak isterim herkeze

Yorum

Orjinal yazı sahibi: RIFATKONYA View Post
            ölüm korkusu cekenler panik atak yasayanlar hastalik hastasi olup doktor doktora gidenler herkez paylassin yasadiklarini mubare ramazan ayinda bitirelim sikintilarimizi
            en zoru da o .. okb den dha çok zorladı benı ama iyiyim suan toparlanıorm ıpın ucunu bırakmamak önemlı

Yorum

Ölüm korkusu değil de, ölüm sonrası korkusu çekiyorum. Mübarek Ramazan ayı da bitmek üzere. KAdir gecesine de çok az kaldı. Cümleten Allah kabul eylesin

Yorum

İşleniyor...
              X