Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Anksiyetemin İmparatoru Oldum Virvanaya Ulaştım

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Anksiyetemin İmparatoru Oldum Virvanaya Ulaştım

Beyin beyin beyin, düşünceleriniz hakimi ve efendisi olun, ben öyle yaptım ve yapıyorum. Şuan geçmişe dönüp baktığımda sadece gülüyorum ve kendime kızıyorum. Ruh halimizi biz tahin ederiz. Size birisi fiziksel zarar verebilir ama düşüncelerinize ne kurşun işler ne de başka bir şey. Düşüncelerinize hükmedin ve hayatın zevkine varın.

işin püfü bu...

Yorum

Reklam sloganı gibi olmuş, düşüncelerinize hakim olun hayatın sürüsüsü olun falan aha...

Aslında bütün psikolojik hastalar bir denizde yüzmeyi bilmeyen insanlar olarak görüyorum.İyileşmek ise yüzmeyi öğrenmek en çabuk öğrenen o denizde sağ kalır.Ama bazıları ne yüzmeyi öğrenmek ister nede kurtulmayı, sadece ne olacaksa olsun der ve kendini serbest bırakır ama bilmez ki, serbest bırakması onu hayatta tutuyor.Çırpınanlar yakınanlar en dibe erken batanlar oluyor.Bu yüzden diyorum ki, telaşa vermeyin, hastayım hastayım diye yakınmayın, sakin ve telaş etmeden olacakları kabul edin ondan sonra iyileşmeye koyulun aksi durumda çok daha kötü sonuçlar doğuruyor.BENİM NEYİM VAR deyip sıralamak gerek.Kurtularımızı sevinçlerimizi hüzünlerimizi ne varsa elimizde masaya koyup eski ve artıları bilmek gerekiyor.Ve kendimize bakıp o gücün var olup olmadığını görmek lazım.Gerçekten bende o güç var mı? Eğer biraz var olduğuna inanıyorsanız tamamdır..Siz çıkışa bir adım yakınlaştsınız.Ve sorunları çözmeye yanaşmakla zaten o gücün sizde olduğunu görmüşsünüzdür...Şifa diliyorum bütün hasta arkadaşlara.
      "Umut olmasına var, sınırsız denecek kadar umut var, ama bizim için değil." Franz Kafka

Yorum

İşleniyor...
      X