Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Anlamsız kaygı lütfen yardımcı olun

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Anlamsız kaygı lütfen yardımcı olun

Merhaba

Bugüne kadar hep kendimi güvenli tutucak sekilde yaşadım. Sürekli herseyi hesaplayıp öyle hareket derim. Birseylerin olmaması yanlış olması ihtimali sorun çıkıcak olma ihtimalinden hep kaçtım. Kısa süre önce biraz rutinden çıkim aşırı korku hissetiğimi ve elimin ayağımın kesildiğini farketim. Bu öyleki depresyona giriyorum kendimi aşırı başarısız ve yetersiz görüyorum. Sonrasında düşünüdğümde bugüne kadar olan bütün başarısızlıklarım bu korku yüzünden ani kararlar ve çekilmelerim yüzünden oluştuğunu hisediyorum. Aslında neden korktuğumuda bilmiyorum ama bilirsiniz bu korku elini ayağını bağlıyor. Artık korkmak istemiyorum terkedilmekten korkmak. yanlızlıktan. yüzmekten. bağırmaktan. yaptığım işi başaramaktan. egom karakterim isteklerim hersey yerlebir bir ilişki bile beceremez durumdayım korkularımla onu mafediyorum.

Yakın bir zamanda doktora gittim bana ilaç verdi ve bir kaç test yapıcağını söyledi ama testler çok panalı ilacı bir kaç hafta kullandım ama önce kaygılarımı artırdı sonrada garip hissetmeye başladım ve bıraktım. şimdi daha çok hisediyorum korkumu. sürekli mutsuzum gülemiyorum eğlenemiyorum keyif alamıyorum öyle mal gibiyim ilacı kullanmadığım halde ne yapmalıyım sizce

dostum tedavini bırakma bence.yani kafana göre ilacı bırakma.ilaçların etkisi bazen haftalar sonra başlayabiliyor.

Yorum

Yazdığım gibi çocukluktan beri vardı. ben çocukkende aşırı içine kapanık korkak çekingen bir çocuktum sonra bunları kıra kıra ilerledim. Benim bunu farketmem gecirdiğim ağır depresyonlar sonrasında oldu. İlişki askerlik ve okul sonrası başarısızlıklar sürecinde

Yorum

Uzun bir süredir hayatımda hiçbirseyi düzene sokamıyorum birseyler beni sürekli engelliyor sonra farkına vardımki bunun suçlusu benim her yaşadığım korku sonrasında girdğim depresyon sonra o depresyon içinde korkularımla yaptığım fevri haraketler gittikçe derine batan bir çukur gibi ama kendimi alamıyorum bu durumdan zincir gibi birbirin tetikliyor

Yorum

İşleniyor...
        X