Arkadaslar panik atak ve hastalik hastaligi sonrasinda kas seyirmeleri baslayip devam eden varmi surekli korku halinde olan arkadaslarimdan yardim bekliyorum bu seyirmeler hayatimi alt ust etti bu konuda fikri olan varmi
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Olum korkusu hastalik korkusu
Collapse
X
-
gecmis olsun.bende 2 sene once panik ataktan sonra hastalik hastasi olmustum.kas seyirmelerim olmadi ama psikolojik cok agrilar yasadim halende yasiyorum.ama artik takmamayi ogrendim.surekli seyirmelere odaklanirsaniz dahada cok hissedeceksiniz baska seylere odaklanmaya calisin.
-
Biri kas seyirmesi mi dedi ? Hocam seni gayet iyi anlıyorum . Benimde hayatımı şu anda mahvediyor . Ama bir güçsüzlük vs bir şey yok. Sürekli Als miyim Ms miyim takıntılarım başladı 4 5 ay önce ve halen daha sürüyor. Şu anda bacaklarımda iğne batma hissi ve karıncalanma var ve yine aklıma gelmeye başladı lanet şey . Google amcamıza yazsak ms diyecek doktora gitsek psikolojik diyecek. Artık ciddi anlamda sıkıldım bu tarz şeylerle uğraşmaktan. Ama hocam kan testi yaptır şöyle fulllunden bazı eksiklikler kas seyirmesi yapıyormuş. Ne olcak halimiz bende bilmiyorum.
Yorum

Yorum