Selam arkadaslar herkeze saglikli gunler dilerim gunlerdir yaziyorum kafamdaki soru isaretlerini bir turlu atamadim 4 yildir vucudumun heryerinde seyirme var yokmu boyle bi arkadas dertessek belki inandiririz piskolojik olduguna kendimizi msjlarinizi bekliyorum
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Kas seyirmesi
Collapse
X
-
Seyirme vücudun en faydalı reflekslerinden biridir. Bilhassa laktik asit biriken ve yorulan kaslar kendini bu şekilde dinlendirir. Seyiren kısım kendi kendine masaj yapar adeta. Seyirme istemsizdir, şiddeti ve süresi çok değişkendir. Yine de çok sık oluyorsa bir doktora görün. Sanırım ortopedistleri değil, nörologları ilgilendiren bir durum.Orjinal yazı sahibi: RIFATKONYA View PostSelam arkadaslar herkeze saglikli gunler dilerim gunlerdir yaziyorum kafamdaki soru isaretlerini bir turlu atamadim 4 yildir vucudumun heryerinde seyirme var yokmu boyle bi arkadas dertessek belki inandiririz piskolojik olduguna kendimizi msjlarinizi bekliyorum
Yorum
-
seyirme olayı bende bi ara çok sık oluyodu gözümde elimde kolumda boynumda hatta iç organlarımda bile hissediyodum..sonra doktora gittim ilaç yazdı geçti ama bi kaç gün sürdü geçmesi..kendiliğinden geçmiyosa eğer mecburen doktora gitmeli ilaç almalısınız

Yorum

Yorum