Arkadaşlar merak ettim de,bende yab,okb ve panik bozukluk var.geçenlerde yine bayağı fenalaştım.angsiyete nevrozu geçirirken birden burnuma pis bir koku gelmeye başladı,bulunduğum ortamdan mı dedim başka yere gittim yine aynı pis bir koku.sonra ağzımda da iğrenç bir tat.tabi çok korktum şizofreni başlangıcı mı diye,ertesi gün doktora gittim hayır şizofreni değilsin dedi.O pis koku panik durumunda daha da artıyordu.Neyse aradan 4-5 gün geçti şimdi bayağı azaldı.Merak ettim benim gibi anksiyete nevrozuyla birlikte böyle pis koku duyan var mı?
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
burna kimsenin duymadığı pis bir koku gelmesi
Collapse
X
-
Orjinal yazı sahibi: pesetmezÇok teşekkür ederim,size de geçmiş olsunOrjinal yazı sahibi: bydeadhıı olur öle ara sıra bende mesela tüpten çok korkarım zehirlencem diye çoğu zaman gaz kokusu duyarım.gerçek gibi olur sonra geçer panik ten kaynaklı olabılr geçmiş olsun

rica ederim çok saolun..
Yorum
-
Ben koku duymuyorum da sürekli ellerimi yıkıyorum.
Okulda her tenefüs tuvaletteyim
Bazen arkadaşlarla gidiyoruz 2-3 kere el yıkadığım için hasta diyorlar bana
Yıkıyorum ellerimi ama temiz olmadığını düşünüyorum yıkamaya devam ediyorum kapatamıyorum suyu bir türlü.
He bir de sıvı sabunun elleri temizlemediğini düşünüyorum
O yüzden hep katı sabun kullanıyorum. Okulda falan sıvı sabun olduğu için gereğinden çok yıkıyorum.Düşünme...<br />Düşünme, kim anlamış ki sen anlayasin böyle...
Yorum
-
Bana kitap tavsiye edebilirsin tabiki arkadaşım ben memnun olurum.ama insanın burnuna kimsenin duymadığı pis bir koku gelince insan korkuyor.hala biraz devam ediyor arada geliyorOrjinal yazı sahibi: pnr_bu bana olasılıksız kitabının kahramanını anımsattı.. çok güzel tasvir edilmişti kitapta bahsettiğin bu durum. tavsiye etmek için yazmadım yanlış anlama
geçmiş olsun, umarım her şey yolundadır..
o kitabı da bulursam okumak isterim,teşekkür ederim sana.sağlıkla kal.
Yorum
-
Aynı durum aynen benim içinde söz konusu arkadaşım,ama keşke her şey bu kadar basit olsa.Umarım hiç kimse benim bu durumumu yaşamazOrjinal yazı sahibi: BetulUmut
He bir de sıvı sabunun elleri temizlemediğini düşünüyorum
O yüzden hep katı sabun kullanıyorum. Okulda falan sıvı sabun olduğu için gereğinden çok yıkıyorum.
sağlıkla kalın,teşekkür ederim.
Yorum
-
sizdeki rahatsızlıklar nedir acaba?hiç geçmedi mi sizde.benim için çok kötü bir durum oldu bu,umarım siz de biran önce kurtulursunuz.sağlık dilerim size.Orjinal yazı sahibi: syaben de sadece kendimde var sanırdım bu pis koku hissetmek birden anlamadıgım sekilde pis koku alıyorum :cry:
Yorum
-
panik bozukluk baslangıcı, bir de sosyal anksiyite var bende ..
son bir aydır daha da siddetlendi mesela arkadaslarla oturuyoruz sanki etrafa pis bir koku yayılmıs gibi hissediyorum ama kokuyu tarif bile edemiyorum kac kere kendimi dısarı attıgımı bilirim ne yapacagımı sasırıyordum ilk zamanlar..ama alıstım artık kendimi sıkıyorum bekliyorum bir süre sonra zaten geciyor..
umarım sizde en kısa zamanda iglesirsinizz..<div>mutluluk;yürekli olana yakısır...</div><br />
Yorum
-
Çok geçmiş olsun dilerim size,İnşallah panik bozukluğu ilerlemeden son bulur.Bu arada benim tat alma duyumda bozulmuştu.Yenidiğim şeyler aynı o burnuma gelen pis koku tadındaydı sanki.Ama çok şükür azaldı ama ara ara o aynı pis koku burnuma geliyor ve ben çok rahatsız oluyorumOrjinal yazı sahibi: syapanik bozukluk baslangıcı, bir de sosyal anksiyite var bende ..
son bir aydır daha da siddetlendi mesela arkadaslarla oturuyoruz sanki etrafa pis bir koku yayılmıs gibi hissediyorum ama kokuyu tarif bile edemiyorum kac kere kendimi dısarı attıgımı bilirim ne yapacagımı sasırıyordum ilk zamanlar..ama alıstım artık kendimi sıkıyorum bekliyorum bir süre sonra zaten geciyor..
umarım sizde en kısa zamanda iglesirsinizz..
.Güzel dileğiniz için çok teşekkür ederim umarım sizde en kısa zaman da iyileşirsiniz.
Yorum

Yorum