Duyuru

Collapse
No announcement yet.

baş titremesi

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

Inş kardeşim burnumdan geliyo dikkatim dağıldı cipram denilen ilaç yüzünden of of

Var Tabi benimde yaslı sözlerim
    Akar Kanı cennetin bekledikleri
    Atar Gibi kalbime girmek İstedi
    Kendimi Kabrime Gömmek İstedim...

Yorum

Baş titremesi

Orjinal yazı sahibi: doktoriye View Post
      kesinlikle çözümü ve nedenini buldum..araştırmadığım dr ve site kalmadı.. Sonunda bir akupunkturcuya gittim ve titreme azalıyor. Nedeni ağır bi olay yaşandığında travma geçirdiğimdenmiş.travma beyinde bişeylere neden oluyormuş. Beyincikle de ilgisi varmş sanırım. Her neyse tam bilmiyorum ama bu travma sonrasında, depresyon anksiyete sosyal fobi vs. Durumlar ortaya çıkıyormuş. Akupunktur sayesinde yüzüm güldü 6 yıl sonunda. Başım az titriyor. Boynum kasılmıyor. Toplumda rahat konuşuyorum. Tam geçmedi ama bu kadar iyi olmam bile mucize gibi. Akupunktur bilgisi olan bir allahın kulu da internette baş titremesi için hiç konuşmamış ya. Umarım herkes kurtulur bu cehennemden...
      merhaba arkadaşlar bende sizin gibi aynı durumdan muzdariptim...şuan 26 yasındayım ve yaklasık 10 küsür yıldır devam ediyordu.o zaman doktora ne zaman gitsem bana hapları dayıyordu çaresi yok diyolardı sebep bilmiyolardı ....we son 3 4 yıldır ınanılmaz kasılmadan ötürü boynumda ağrılar oluyordu omuzlarımda falan. Zamanla tabi o kadar yıldır....yaklasık bır yıldır taksım ılkyardım hastahanesınde nörolojı meral hanım botoks tedavısı uyguluyor bana ve titremeler yok denecek kadar az oluyor bazen hiç olmuyor hatta... Evet 3 ayda bır yaptırıyorum ama en azından o ağrılarım hıc olmuyor cok rahatım .tıp ilerleyene kadr bu hastalıkla ılgılı en azından bu bulus süper...benım 10 küsür yıldır oldugu ıcn zman alacaktır geçmesi sizin daha bır kısa süre önce başlamışsa lütfen gidin....ve şuda var doktorum bunun üzerinde çalışmalar yapıldığını söyledi çok sevindim...lütfen sizde canınızı sıkmayın....moralinizi bozmayın bu da allahın taktiri ve bizim yaşam sınavımız....bir arkadş bu durumdan dolayı eve kapandığını söylüyor lütfen böyle yapmayın dışarı çıkın ve umursamayın kim ne derse desin....hastahaneden heyet raporuyla yapılıyor bu işlem ve para wermıyorsunuz çünkü normalde çok pahalı.....yorumları okuyunca sizinle paylaşmak istedim umarım hepiniz sağlığınıza kavuşursunuz sevgiler....

Yorum

Orjinal yazı sahibi: okbseda View Post
        merhaba arkadaşlar
        bende anksiyete vardı bu nednle 4 yıl önce psikiyatriste gittim cipram günde 20 mg ve çgeceleri yatmadan önce çeyrek remeron kullandım 1 yıl. düzelmiştim
        ilacı bırktıktan 6 ay sonra belirtiler tekrar başladı. ve tekrar doktora gittim bu sefer cipralex verdi günde 10 mg. 2 ya sonra yine düzelmeye bşladım ve bıralktığımda tekrarladığı için yklaşık 3 yıldır aralıksız cipralex kullanıyorum. ama son 6 aydır başımda boynumda sağa sola titremeler başladı. nöroloğa gittim MR çekildi bişye çıkmadı. psikolojik olduğunu söyledi. cipralex 10 mg yetmiyormuş 20 kullanmamı ve yanında günde 1,5 dideral ve 2 buspon verdi. bugün başladım bunları kullanmaya.
        arkadaşlr sizlere sorum şu olacak. sizlerde başında boynund titreme olan var mı. bu titreme acba kullandığım antidepresanlar sonucu mu oluştu. ve verilen bu yeni ilaçlar bana yardımcı olur mu[/b]
        nasıl bir titreme bu?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: okbseda View Post
          doktoriye sana birşey sorucam. senin başın ne zamandır titriyo? ve hi antidepresan kullandın mı hayatında? bende son 2 yılda arttı nedenini bilmiyom ama son 2 yıldır cipralex kullanıyoum acaba bununla bir ilgisi olabilir mi? doktor bana botox önerdi. boyun kaslarına yapılan botoxla bu düzeliyormuş ama 3 ayda bir tekrarlamak gerekiormuş.
          başınız titriyormu yoksa başınızı düzmü tutamıyorsunuz tik gibi kasılmalarmı var

Yorum

cipralex çok b.ktan bir ilaç. İlaç bile değil yani

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Zernigar
              ben 2 sene kullandım ama çok etkili bir ilaç değil. sen ne kadar kullandın? sf için mi kullandın?

Bence placebo bu ilaç. Yani bonibon yani öylesine hap. ben 3-4 ay kullandım 0 etki 0 yan etki

Yorum

konu başlığını görünce kendime yordum bende de okul zamanımda oluyodu özellikle bahçede insanların çok olduğu kısımda, ama bu ve bu gibi (sosyal fobi) yenmenin en iyi ve kesin çözümü istemesenizde toplum içinde durmanız veya sosyal fobi olanların kız arkadaşı olmadığını biliyorum bunlardan biri de bendim, şu an da yok ama kızlarla konuşuyorum yani 1 kere bi kızla aşk konusunda konuştuğunuz zaman nasıl desem, ruhunuz kendi benliğiyle kabul ediyor bilinçaltı bunu kabul ediyor ve asıl eksikliğiniz yani öyle zannettiğiniz şeyleri, basit birşey olduğunu keşfedebiliyorsunuz

Yorum

başımdaki bu titreme moralimi acayip bozuyor
                  bende 3 senedir var 3 senedir hayatdan bezmiş gibiyim kendimi nekadar kassam sıksam kontrol edemiyorum bazenleri bu titreme başımda daha çok oluyor ve boynumu hiç iyi hissetmiyorum herzaman ağrıyor
                  eski sağlıklı olduğum günleri düşünüyorum

daha çok müzik dinleyerek kendimi mutlu etmeye çalışıyorum
                  sorumluklarım var hiçbirşeyi umarsamaz hale geldim gelene geçenede kızıyorum

randevu alıp hastaneye gittim makinaya girdim doktora rapora gösterdim lef bezlerimin kötü olduğunu söylediler
                  onunla alakası olabilirmi acaba
                  gerekirse 3 hafdada bir akupunktur olucam bundan kurtulacam
                  arkadaşlar şunuda değerlendirelim belkide ilaçla geçebilir ama hangi ilaçla

bu durum gerçekten çok rahatsız edici tedavisini araştırıyorum eğer herhangibi birşey bulursam yardımcı olurum
                  eğer sizde herhangibi birşey bulursanız söylerseniz sevirim

buarada bu konu hakkında 1 tane daha konu var
                  http://www.psikoloji.gen.tr/showthre...-Bas-titremesi

Yorum

ben de bu problemi yasıyorum..sankı aniden bır seyden ürküncebı tıtrer ya ınsanın ..onun gibi.. sankı bırseyden korkmus gıbı basım tıtrıyor. eskıden bu kdr yoktu ama artık daha sık olmaya basladı..ınsanlar cok kolay frkedıyor artık ben ortbas etmeye calışıyorum.sankı bılerk yapmısım gıbı tempo tutuyor havası vermeye calışıyorum..ığrenc bır durum gercekten cozumu varsa bnde bılmek ıstıyorum sureklı haplar ıcıp bu yaslarda o ılaclara bagımlı yasamk ıstemıyorum...

Yorum

nediyelim arkadaşlar allah yardımcımız olsun.
                      loresima aldığın ilaçlardan herhangibi birisinde titreme için bi etkisi oluyormu

Yorum

Bu baş titremesi olayı bende bir ara o kadar oluyoduki hiç abartmıyorum dengemi yitiriyordum.
                        Zaten vertigo da var bende hepsi eklenince siz düşünün gerisini..

Yorum

merhaba arkadaşlar bende 5 yıl arayla oluyor ve hayatımı kabusa dönderiyor biranda toplum içinde biranda sallanmaya başlıyor 1 ay 2 ay sürüyor çnceden lorexyl kullanmıstım gecmişti suan yine var bu defa kullandım gecmedı sonra tekrar gittim doktora dideral 0 mg verdı ama onunda vaydası yok teshişde yok bilmiyorum artık ne olucak işimide hayatımıda engelliyor

Yorum

tam 5 yıllık bir konu.Fizyolojik olduğunu sanmıyorum.İnsan bedeninde çoğu uzuv otonom çalışır, beyin müdahali olduğunda bu otomatik çalışma bozulur.Nefes alış verişi, kalp atışı, kolların, ayakların salınımı, başı bir yöne çevirme; büyük bir farkındalıkla yapıldığında sekteye uğrayacaktır ve kişiyi rahatsız edecektir.Sadece bunu unutman lazım.titremiyor, titriyorsa da umrumda değil dersen çözeceksin bu sorunu.5 sene olmuş belki de geçmiştir.

Yorum

psikolojık oldugunu zanetmıyorum mutlu bir yaşantım var kafamı takıcam bırsey yok hergünyine olucakmı diye tedigin uyanıyorum

Yorum

katılıyorum hayal edip yada aklına gelince oluyor umursamadımmı azalıyor

Yorum

İşleniyor...
                                X