.............
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Yardımlarınıza ihtiyacım var
Collapse
X
-
Pskiatriye görünmenizde fayda var. Ya da psikolog...
Şeytan ile ilgili duruma gelince;
Şeytan, cin vs. bu tür mahlukatlar kafasına göre takılamaz. Yani dilediği her insana musallat olup dilediği gibi kontrol edemez. Elbette ki rahatsızlık verebilme gibi durumları var ama, bir sınırları muhakkak vardır insan başıboş değildir..!
-
Sorununuz psikolojik bunuda biliyorsunuz. Sebebleri ve kesin tedavisi hakkında tıb çaresiz. O yüzden diyorum işte bi psikiatriye gidin yaşam kalitenizi arttırabilir belki..!Orjinal yazı sahibi: Korkuyorum87
Bunu biliyorum.sorunum ne olabilir benim bu korku panik hali neden onu merak ediyorum
Yorum
-
Düşüncelerin size oynadığı oyunun farkında olun. Ardı ardına gelen düşüncelerin peşine kapılmayın. En büyük hata boş kuruntu düşünceleri büyütüp düşünerek çoğalmasına izin vermek. Kısaca boşverip umursamamalısın, kendi kendine şöyle düşünmelisin "boş düşünceler sizin oyununuza gelmeyeceğim" diyerek hayatına dönmelisin. Gerçek çıkış yolun bu olacak.
- 1 like
Yorum
-
Bende aynı sorunları yaşıyorum . Sürekli perde oynasa kim yaptı perde niye oynasın durup dururken diyorum saçma saçma bin tane şey geçiriyorum aklımdan . Yalnız kalamıyorum . Yalnız uyuyamıyorum . Ama şizofren olmak o kadar kolay değil korkmayın doktor anksiyete yaşamışsın demiş . Sıkıntı yapmayın benim korkularım düşüncelerim geçti şahsen ara ara geliyor ama geçiyor korkmayın
- 1 like
Yorum

Yorum