Duyuru

Collapse
No announcement yet.

uzun zamandır "rahat" hissetmedim

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

  • uzun zamandır "rahat" hissetmedim

    her zaman düşünecek, kafayı takacak bir şey buluyorum. aralıksız, yıllardır. asla kafam ya da elim boş durmadı. düşünecek bir şey bulamayınca, hemen yapacak bir şey buluyorum. her şeyi takıyorum. her şeyi düşünüyorum. şu an yeni bir beraberliğim var. çok yeni ama her şeyi takıyorum. niye mesajıma cevap gelmedi ama yine de neden iyi davranıyor. acaba hakkımda ne düşünüyor. çok mu şişmanım, kollarımda çok mu kıl var, benden daha güzelini bulur mu, beni aldatıyor mu diye diye diye hayatı kendime zehir ediyorum. bu olmasa başka bir şey düşüneceğim, hiç fark etmiyor ne düşündüğüm. her şeyi midem karıncalanarak, dişlerimi sıkarak, başım dönerek düşünüyorum. bu düşünceler beni fiziksel olarak da etkiliyorlar. 6 senedir psikoloğa/psikiyatriste gidiyordum. son 6 aydır gitmedim. hayatım boyunca kullandığım ilaçlar: prozac, selectra, lustral, stilizan, cipralex, risperdal, rileptid... son tanımı doktor bey "atipik depresyon, anksiyete ve bipolar duygu bozukluğu" olarak belirledi. bir çözümü var mı bu işin? hayatım boyunca ilaç mı kullanacağım? şu an devlet memuruyum ve sevk alıp sağlık kaydıma "psikiyatri ilacı kullanıyor" diye bir bilgi girmesinden bile korkuyorum. bu durum aleyhime kullanılabilir mi? yıllardır çok nadiren karın kaslarım rahat duruyorum. kendimi o kadar çok sıkıyorum ki hep, artık sıktığımı fark etmem çok zor oluyor. bana yardımcı olacak görüşleriniz varsa çok teşekkür ederim şimdiden...bu arada 23 yaşında bir bayanım.

  • #2
    keske sana yardimci olabilecek biseler yazabilse idim ama sadece ben de ayniyim demekten baska bise elimden gelmiyor...ben digerleri gibi gorunmeyi sosyal cevreyi değiştirerek saglayabildim.eger imkanın varsa denesen?

    Yorum


    • #3
      yeni bir işe girdim, yeni bir şehirdeyim. bayadır her şey yolundaydı ama yeni bir ilişki beni beter etti. çok mutluyuz, sorun yok, o ayrı ama benim içim kaynıyor. sosyal olarak bir sorunum yok. hayatımda sadece iki insan biliyor bu duygularımı, durumumu. onun dışında insanlar fark etmiyor, gayet "normal" bir insanım sosyal durumlarda. birlikte olduğum kişi de bu düşündüklerimin farkında değil, fark ettirmiyorum. sen nasıl başediyorsun bu duygularla? başedebiliyor musun ya da? =/

      Yorum

      İşleniyor...
      X