ben eşim i,çin yardım almak istiyorum .eşim bir seneden uzun zamandır midede şişkinlik geğirti nefes almada sıkıntı boğazında kesik hissi ve birr sürü sıkıntı yaşadı kullanmadığı mide ilacı kalmadı diyebilirim.yaşam kalitesi iyice düştü tat alamaz hale geldi.onu psikiyatri ye gitmek için çok zorlandım ama o kendisinin sıkıntısını mideyle alakalı olduğunu savundu durdu.ailede ırsi olan mide bağırsak kanseri olayının onda daolacağını düşündüğü için ilk başlarda dr bile gitmedi endoskopi sonucunda reflü gastrit ülser ve mide kapakçığında gevşeklik olduğu çıktı.ilaç kullanmasına rağmen o sıkıntıları bitmedi.
ve en sonunda geçen hafta içinde psikiyatra gittik.ben girmedim.anlatmış dra.dr ankisiyete teşhisi koymuş.faverin adında bir ilaçyarım dozda başladı.3 gündür kullanıyor.bunun yanında böyle yaşayan arkadaşlarımızdan tavsiyelerini bekliyorum.teşekkür ederim
ve en sonunda geçen hafta içinde psikiyatra gittik.ben girmedim.anlatmış dra.dr ankisiyete teşhisi koymuş.faverin adında bir ilaçyarım dozda başladı.3 gündür kullanıyor.bunun yanında böyle yaşayan arkadaşlarımızdan tavsiyelerini bekliyorum.teşekkür ederim

Yorum