Duyuru

Collapse
No announcement yet.

bunalımdayım.

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• bunalımdayım.

geçen hafta cumartesi günü cipralexten efexor37.5a geçmiştim. pazar pazartesi günleri çok iyiydim. hatta hayat buymuş denicek kadar. fakat 2 günmüş o güzellik. bu haftada maddi sebeplerden dolayı doktora gidemedim maalesef. ama içimde o kadar kötü bi bunalım hissi varki bunu ne tanımlayabiliyorum nede dayanabiliyorum. önceden kriz geldimi iç sıkıntısı yerinde duramama olurdu geçerdi. bu ne şimdi devamlı bunalım hiisi. dayanılacak gibi değil. bu böyle devam ederse çekilecek şey değil. ilacımın değişikliğindemi oluyo yoksa kötüyemi gidiyorum anlamadım. çok korkuyorum. bu şekilde giderse akıl sağlığım tehlikeye gidecek diye endişeleniyorum. resmen hissizleştim. hç bişey yapasım yok. nasıl atlatıcam ben bu durumu nasılllll.....
    HAYAT UMUTTAN ONCE BİTMELİ..

Tam olarak seni bunalıma iten bir sebep var mı?

Yorum

hayır yok. sorunda bu ya zaten sebep yok iç bunaltısı son derece kötü. sebep olsa sebepleri ortadan kaldırmaya çalışırım. en azından buda rahatlatır. noluyo bana neden böyleyim diye düşünüyom. sebepte yoksa daha kötü oluyon. bu nedir niye böyle hissediyom diye çıkmaza giriyom

Yorum

Farklı çevrelere girip, kafanı boşaltmayı denedin mi?

Yorum

evden çıkasım gelmiyo son bikaç gündür. sanki kendimde değilim. evde iş yaparken bile işe değil kendi bunalımıma odaklıyım atamıyom bi türlü. korku var içimde ne olduğunu bilemediğim.

Yorum

Evde çok fazla durursan sıkıntın devam edecektir muhtemelen, biraz gezip dolaşmak, bir tiyatroya ya da konsere gitmek, biraz deniz kenarında yürümek vs... hani rutin hayatta yapmadığın herhangi bir olayı yapman sana iyi gelecektir.

Yorum

bisiklete biniyom aslında akşam üstü ama o kadar kötü oluyomki anlatamam. spor yaparken bile vücut ısındığın zaman o sıkıntı anını hatırlattığı için onuda yapamıyom. dışarı çıksam anlamsız anlamsız bakıyom. bu sefer kendimi neden veremiyom noluyo bana. aklımımı kaçırıcam. nende böyle hissediyom gibi bissürü soru geliyo aklıma o yüzdende hiç çıkasım yok dışarı.

Yorum

Bence evde oturmak en azından çok fazla oturmak sana bir fayda sağlamaz. Çık, gez. Bir şeylere katıl

Yorum

yapamıyorum. gitsem daha kötü olucam. konuştuğum kişilere bakıp kendi halime üzülüp daha çok sıkılıcam. yok işte çaresi yok yok.

Yorum

Nerede yaşıyorsun?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Clipper
                      İlacı değiştirdikten sonra olduğuna göre herhalde bununla alakalıdır. Maddi nedenlerden doktora gidemediysen aklıma gelen öneri ACİL psikiyatri servislerinden birisine gitmendir Tıp fak./devlet hastanesi vs. Bu akut sıkıntılarını yatıştıracak birşeyler yaparlar Yeşil reçete ve seni rahatlatacak ilaç falan verirler belki Ücretsiz ilgilenirler sanırım
                      yaşadığım yer küçük bir ilçe burda ne acil psikiyatri servisi var nede devlet hastanesinde psikiyatri ile ilgili bi doktor. acile gidince bir diazem yapıyolar o kadar. kullandığım ilaçlar olduğu sürece ordakiler ilaç yazmıyo. efexorun yanısıra bide ativan var sabah akşam onu kullanıyorum. kafam sanki yerinde değil. dünyadamıyım değilmiyim o derece. esas beni korkukan bana ne oluyo dedirtende bu. sanki çok ilaç içmişimde kendimi bilmiyo gibi bi halim var. beynim uyuşuk. korkuyorum

Yorum

İşleniyor...
                      X