Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Dayanılmaz

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Dayanılmaz

arkadaşlar üç gündür cipralex kullanıyorum üçüncü gün bütün yan etkilerini gösterdi ve inanılmazdı.yan etkisinin etkisinden bayılmışım.acayip yaktı ve mide bulantısı yaptı.bukadar olabileceğini tahmin etmemiştim.ilaca devam edemiycem.ne yapacağımı şaşırdım((

herkese aynı etkiyi yapmıyor demekki.ama bana can dayanmayacak kadar çok etki yaptı.hala şoktayımmm.((

Yorum

çok etkisi oldu ya.dayanamadım yani.doktor kesinlikle katlanmamı söyledi iyi olabilmem için.ama imkansız.asla tekrar içemem.azap gibiydi((

Yorum

şuan olayın şokundayım hala.ben hayatımda hiç böyle birşey görmedim.15 gün aynı şeye katlanacakmısım.imkanı yok.))

Yorum

.......................
          Last edited by hale46; 04-07-2015, 05:19 AM.

Yorum

mafoldum hale ya.çok kötü oldum.bilincimi kaybettim.ve çok fazla yanma oldu vücudumda.az kalsın hastaneye gidecektim.bu kadar etkisi olabileceğine inanamıyorum hala...

Yorum

Daha içmiycem ilaçları.Üç günde tedavi son buldu.(((Offf çok üzügünüm.

Yorum

Ben 17 yasımda baslamıstım cipralex'e ilk atagımdan sonra öyle ahım şahım yan etkiler göstermedi bende. Yan etkilerle uqrasmayı bırakın başka şeylerle ilgilenin dişinizi sıkın birazcık 1 haftada alışır vücud zaten.
                Dedim: Çok yalnızım. - Dedin: ... فَإِنِّي قَرِيبٌ Ben ki sana çok yakınım

ʞoʎ ʞılsɹǝʇ ıq wıʎıʎı uǝq

''Korkun seni mahkum eder, umudun seni özgür bırakır...''

Yorum

cipralex i ben kullanıyorum. leblebi şekeer gibi hiç bi yan etkisi yok, yararı var mı desen o da yok
                  Elinden geleni yaptın, şimdi de ayağından geleni yap. Gitmek gibi mesela !

Yorum

İşleniyor...
                  X