Duyuru

Collapse
No announcement yet.

çığlııkkkkkkk

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• çığlııkkkkkkk

ben ne yapacağını bilmeyen şaşkının biriyim şimdiye kadar ALLAH korkusu yüzünden alamadım lanetli canımı ama artıkk yaşamak beni korkutuyor eziliyorum eziliyorum(((beni ezmeyen insan kalmadı canımdan bezdim eşim aldattı kayın babamlar habire eşimi bana kışkırtıyor eşimle olan en ufak sorundan beni sorumlu tutuyor...ailem var ama yok varlığımın farkında bile değil..NE YALAN SÖYLEYİM EŞİM ÇALIŞMIYOR BEN ÜNV OKUYORUM 2 ÇOCUĞUM VAR ÖĞRENCİ KİRAMI KAYINBABAMLAR ÖDÜYOR BURSUMLA EV GEÇİNDİRİYORUM YANİ BENN FAKİRİM VE İNSAN YERİNE KOYMUYORLAR CEBİN DOLU OLMAYINCAA BEN TÜKENDİMMMMMMM ARTIK EZMEYEN BÜZMEYEN KALMADI BENİ BEN 2 ÇOCUĞUMU KİME EMANET EDİP GÖÇEYİMMM(((((((((((((((((((((((((8

aman...durum vahim...bak kardeş,önce sakin olmalısın.intihar ile olacak bişi değil ki bu.

biz sana her türlü destek olacaz burda ama önce sakin ol tamam mı.?

Yorum

ailen neden destek olmuyor sana.? bak onun ailesi nasıl destek oluyormuş. git ailene war demişsin war ama yok gibi de nasıl oluyor...onlar senin ailen...

Yorum

umarım kötü bişey yapmamıştır.

Yorum

2 çocuk hangi ara oldu ablacım ?

Boşuna demiyorlar erken evlenmeyin , kimse kaçmıyor.

Sabret kendin için olmasa bile 2 çocuğun için.
          Mutluluk;beni sevmen kadar imkansız...

Yorum

ah ah ne zor seyler...ablacım duzelır ya uzulme

Yorum

yaşınızı bilmiyorum ama uni okuyosanız gençseniz en azından ortalama altındasınızdır,eşini sevıyosan devam et oda ıs bulsun sende bulursun bıraz kafanız rahatlar uzaklasırsınız oralardan sabret,sevmıyosan ayrıl dıcem ama cocugunda varmıs 2 tane??sevıyomusun esını once onu anla,aile işi zamanla halledılır
              "Every man dies - Not every man really lives"

Yorum

ben de aynı durumayım ne yapmalıyım ((

Yorum

Sizi gördükçe evliliğe olan ilgim alakam daha da azalıyor..bambaşka bi insanı bütün hayatına sokmak heranına sığdırmak ne zor..

Yorum

okulu bıtırmeden nıye evlendınızkı.yanlış anlamayın sızlerı suçlamıyorum ama uzuluyorum..benım tavsıyem ne olursa olsun bu durumda okulu bıtırmk ıcın hırs yap..maddı anlamdada bı yerlere basvur artık..okulun bıterse problenlerınde azalırr en azından altın bılezıgını takarsın koluna..

Yorum

Vallahi bu devirde kadın olsam bi yanına kenan imirzalı oğlu yalvarsa bi yanımda kıvanç tatlıtuğ yalvarsa yine lisans diploması almadan evlenmezdim (:
                      devir zor,hayat zor,rekabet çok,huzur yok,elalemin adamına güvenerek hayat yönlendirilir mi ki?kadın dediğin bu devirde ayaklarının üzeinde duracak arkadaş,en kötü ihtimalle kocasıyla anlaşamassa boşanır kendi kpss ye girer memur olur salla bası al maası sıgortası emeklılık kendını kurtarır bı sekılde,cocukların masrafını da nafakayla kıtler kocaya tamamdır ıste,keyfı gelırse gıder yıne evlenır
                      iş yoksa para yoksa zoraki çekmek zorunda kalınacak o evlılık,aman dıyım genc kadınlar ornek alın bu ablalarınızı,erken davranmayın!!

Yorum

desperado54 cok guzel bı konudan bajsetmış..oklu bıtmeden evlılık dusunmeyelım arkadaslar gun gelıyor o cok sevdıgının ınsan bıle sıze ıtıcı gelmeye basşlayabılır..once ayaklarımız sagalm bassın..işiniz olduktan sonra kendınızı gore bıryle tanışıp evlenırsınızde..once okuyalım ama.

Yorum

eğitimm carrtt (:

Yorum

İnanç ve sabıra emanet ediniz!

Orjinal yazı sahibi: gelin View Post
                            ben ne yapacağını bilmeyen şaşkının biriyim şimdiye kadar ALLAH korkusu yüzünden alamadım lanetli canımı ama artıkk yaşamak beni korkutuyor eziliyorum eziliyorum(((beni ezmeyen insan kalmadı canımdan bezdim eşim aldattı kayın babamlar habire eşimi bana kışkırtıyor eşimle olan en ufak sorundan beni sorumlu tutuyor...ailem var ama yok varlığımın farkında bile değil..NE YALAN SÖYLEYİM EŞİM ÇALIŞMIYOR BEN ÜNV OKUYORUM 2 ÇOCUĞUM VAR ÖĞRENCİ KİRAMI KAYINBABAMLAR ÖDÜYOR BURSUMLA EV GEÇİNDİRİYORUM YANİ BENN FAKİRİM VE İNSAN YERİNE KOYMUYORLAR CEBİN DOLU OLMAYINCAA BEN TÜKENDİMMMMMMM ARTIK EZMEYEN BÜZMEYEN KALMADI BENİ BEN 2 ÇOCUĞUMU KİME EMANET EDİP GÖÇEYİMMM(((((((((((((((((((((((((8

Önce izin verin; netten bir yerlerden bulduğum şu derin anlamlı hikayeyi aktarayım:

"Bir adam, oğlu ile ormanda yürüyüş yapıyorken çocuğun takılıp düşüyor ve canı yanıp yüksek sesle “Ahhhh” diye bağırıyor.

* İlerideki dağın tepesinden “Ahhhh” diye bir ses geri geliyor. Çocuk şaşırıyor. Merak ediyor ve “Sen kimsin” diye bağırıyor. “Sen kimsin” diye cevap geliyor dağdan..Çocuk kızıyor.
                            Sen bir korkaksın” diye bağırıyor.

Dağdan gelen ses “Sen bir korkaksın” diye cevap veriyor.

....
                            Çocuk babasına dönüp “Ne oluyor böyle?” diye soruyor.

“Oğlum” diyor adam, “Dinle ve öğren!”

Dağa dönüp “Seni seviyorum” diye bağırıyor. Gelen cevap “Seni seviyorum

* oluyor. Baba tekrar bağırıyor, “Herşey çok güzel !” Gelen cevap ““Herşey çok güzel !

Oğlan çok şaşırıyor, ama ne olduğunu gene anlayamıyor. Babası anlatıyor..

“İnsanlar buna ‘Yankı’ derler, ama aslında o ‘Yaşam’dır. Yaşam daima sana senin verdiklerini geri verir. Yaşam davranışlarımızın aynasıdır. Daha fazla sevgi istediğin zaman daha çok sev! Daha fazla şefkat istediğinde, daha şefkatli ol!. Saygı istiyorsan insanlara daha çok saygı duy. İnsanların sabırlı olmasını istiyorsan, sen sabırlı olmayı öğren. Bu kural yaşamımızın bir parçasıdır, herkes için her zaman geçerlidir.Yaşam bir tesadüf değil, yaptıklarımızın bir aynada yansımasıdır..”>Alıntı<

Sıkıntınızı; kendi imkanlarım nisbetinde hissetmiş olarak size şunu söylemek istiyorum:

Başımıza gelen herşeyin sorumlusu(suçlusu değil sorumlusu!) olduğumuz gerçeğinin farkına varalım ve başımıza ne gelmesini istiyorsak; onun gereğini yapalım... Yukarıdaki hikaye de aynen bunu anlatıyor. Hayatın şu ana kadar bize verdiği herşey; öncesinden bizim ona verdiklerimizin birer yansımasıydı. Bundan sonrası için iyilikler yankılansın istiyorsak hayatımızda; şimdiden iyi mesajlar göndermeliyiz ... Çünki sadece verdiklerimize benzer şeyler alacağız karşılık olarak; belki de kat kat fazlasıyla !
                            "ben ne yapacağını bilmeyen şaşkının biriyim !" diye bağırdığınızda aynı ses size defalarca tekrarlanarak geri dönecek hayatınızı daha da karartmak üzere!
                            "artıkk yaşamak beni korkutuyor eziliyorum eziliyorum!" dediğinizde de farklı olmayacak; onların size dönüşü... Halbuki siz, bunları istemiyordunuz! Çünki sizde zaten fazlasıyla var bu çaresizliklerden...

Kendi (hayat)hikayenizde, çocuğun değil babanın rolünü üstlenin !
                            Vermekte olduklarınızı değiştirin alacaklarınız da değişsin!

Karamsarlıkla; karanlığı çağırırsınız ve sadece o gelir; çünki karamsarlık karanlığın göbekadıdır...
                            Ümitle; ışığı çağırırsınız ve o gelir; çünki ümit ışığın göbekadıdır...

Lütfen cevaplayın şu soruyu:

Siz neyi çağırmak istemiştiniz...?
                            Last edited by saf_ak; 26-11-2011, 07:13 AM.
                            Aynasıdır insan insanın. . !

Yorum

İşleniyor...
                            X