Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Anksiyete Bozukluğu ve Panik Atak Tedavisi %100 Başarılı!!!

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

  • Anksiyete Bozukluğu ve Panik Atak Tedavisi %100 Başarılı!!!

    Konu ard niyetli kullanıcıların yoğun spam mailleri ve spam forum özel mesajları bırakması sebebiyle silinmiştir.
    Anlayışınız için teşekkürler.
    Last edited by keremsamet; 04-12-2013, 08:21 PM.

  • #2
    Tedavinin kim tarafindan yapildigini,nasil bir yontem kullanildigini belirtirseniz,kendinizi gizemli hale getirmemis olursunuz.Belki sizin buldum dediginiz seyi,daha onceleri baskalari daha once bulmustur,belkide hic faydali degildir,belkide direncsiz ve zayif hasta insanlari kandirmak icin bir tuzaktir.Onun icin nedir?,nasildir?,Kimtarafindan ,nerede yapilir? buraya yazin.Neden hic tanimadiklari insanlarla kontaga gecsinler?Bence bu isin icinde sahtekarlik kokusu var.

    Yorum


    • #3
      burda da paylaşabilirsin. burası paylaşımlara engel bir site değil.
      ... ve ruhunun ilhamını dinledi insan. Sonuçlara razı olmak şartı ile istediğini seçmekte ve şeçtiğini yapmakta özgürsün....

      Yorum


      • #4
        gerçek panik atak hastası olsaydın eğer hiç şartsız şurtsuz tedavi yöntemi hakkında bilgi veriridin .
        bu ne böyle ya reklem kokuyor burası .
        bulutlar ağlamazsa yeşillikler nasıl güler ....

        Yorum


        • #5
          bence de bu çocuk gerçekçi değil boşverin şunu.

          Yorum


          • #6
            seni bu hale getiren ilaçlardır anlıyormusun. paxildir. bende kullandım iyi oldum ama ilaç beni iyileştirmiyor ben kendimi iyileştirdim dedim. sonra ilacı bıraktım ve mala döndüm. sen d öyle olacaksın

            Yorum


            • #7
              e-psikoloji.com sitesinde de benzer yorumlar geldi. Yorumlar benzer olunca hiç kendimi yeni bir cevap için yormayacağım. Aşağıyı okuyun.

              Yorum-1 : Acaba bir dolandırıcımı bu şahsiyet. %100 ücretsiz ve %100 çözüm! Yok yok ben bunu aramayım bile, aman aman başıma bişey gelebilir

              Cevap : Dolandırıcı kelimesini, şahsınıza iade ediyorum! Zira ücretsiz verilecek olan bir bilgi karşısında kazanç olmayacağı için dolandırıcılıkta söz konusu olamaz. Ben, sadece bu hastalığın bana neler çektirdiğini hayatım boyunca unutamayacağım günleri yaşadım. Forumlardada yıllarca bu hastalıkla yaşayan ve hap kullanan insanların yorumlarını okudum. Bu benim içimi daha çok acıttı. Anksiyete ve panik atağın en önemli mağdurlarından biriydim ve benim gibi mağdur olmuş ve çare arayan insanlara ulaşmak istedim. Ancak şahsınız gibi insanlara değil bilgi paylaşımında bulunmak, günahımı bile vermem. %100 çözüm yok diyerek zaten hayatınız kaymış. Bu düşünceyle siz ne yapsanızda iyileşemezsiniz. Allah acısın sizin gibilere. Başıma birşey gelir cümlesi de pek mantıksız. Size ilaç önerecek değilim. Ben bu hastalık gurubundan nasıl 2 ay içinde kurtulduğumu anlatan bir yazıyı, gerçekten bu hastalık için çare bekleyen 1. derece mağdur insanlarla paylaşmak için forumda o şekilde bir yazı paylaştım. Ama boşuna yormayacağım kendimi. Siz ilaç kullanmaya devam edin. Bana akıllı ve gerçekten bu hastalıkla mücadele etmek isteyen insanlar ulaşsın!!!

              iletişim : keremsamet@gmail.com

              Yorum :2
              Evet hastalik ciddi bir konudur, bu yuzden sizi de ciddiyete davet ediyorum...

              Cevap : Ciddiyetsizlik yapacak bir mesaj yazmadım. Panik atak ve anksiyete konusunu sizler tek başlık altında konuşuyorsunuz. Oysa yaptığınız en büyük yanlış bu. Benim amacım benim gibi çaresizce bu hastalıktan kurtulmak isteyen kişilere ulaşmak! Sizin gibi önyargılı olan insanlara zaten değil bilgiyi, kılımı bile vermem!


              Özetle bu forumdada saçma sapan yorumlarla karşılaştım Bu tip yorumların sahipleri ve yeni cins yorumlara eşlik edecek kişiler, sizler zaten boşuna yazmayın Sizler için hiçbir tedavi icad edilemez. Öyle gelmiş öyle gidersiniz!

              Yorum


              • #8
                Orjinal yazı sahibi: sickness View Post
                seni bu hale getiren ilaçlardır anlıyormusun. paxildir. bende kullandım iyi oldum ama ilaç beni iyileştirmiyor ben kendimi iyileştirdim dedim. sonra ilacı bıraktım ve mala döndüm. sen d öyle olacaksın
                en tutarlı yorum sana ait bu yüzden iyi oku.
                Paxil ve xanax gerçekten manyak ötesi ilaçlar. Bu yüzden ben diyorum ki 2 ayda ben bu tedaviyi bir profesor yardımıyla çözdüm. Aslında çözdüm demek yanlış. Adam çözdü. Ve xanax ı 1 haftada, paxerayı da 1 ayda dönüşsüz bırakmamı sağladı. Benim gibi irreatable bağırsak sendorumu teşhisin yoksa bu ilaçlardan çok daha hızlı bir şekilde kulturmanız mümkün. daha teferruatlı yazmak isterim ancak dialog içerisinde bu durum sonuçlanabilir. öyle her gelen keyfi yorum yazdıkça bende ayar oluyorum.

                Yorum


                • #9
                  benim için konu kapanmıştır. bundan sonraki yorumlar kişisel düşüncelerinizi yansıtır. Allah rızası için bende uygulanan tedavi yontemi hakkında bana ulaşanlara cevap vereceğim. Bunun dışında herkes baksın çorbasına.

                  Yorum


                  • #10
                    Tam 1 sene olmuş Hey gidi günler hey. Babamın kalp krizi geçirdiği gün ufak bir atak geçirdim. Ki ilaca bile başlamayacak kadar kısa sürdü. Size geçen sene bu başlık altında paroksetin ve ıspanak ilişkisini anlatmak istemiştim ve bu ilişki bazıları anlamak istemese de giderek artıyor :RpS_thumbup: Almanya ve ingiltere doğal bitkisel tedavi yöntemlerini 96dan beri uygulamakta. Düzenli ve saatinde uyumayı ihmal etmeyin. Sağlık gibisi yok. Allah cümlemize dermansız dert vermesin. Keyifli forumlar.

                    Yorum


                    • #11
                      Reklam kokusu alıyorum

                      Yorum


                      • #12
                        Kbb doktorunuza danışın Doktor değilim tedavi etmiyorum. Sadece tecrübelerimi paylaşıyorum.

                        Ek olarak : Yorumlarda ve sitede Google Adsense reklamları var gördüğünüz reklamlardan dolayı o kokuyu alıyorsunuz. Kaynağı ben değilim... :RpS_tongue:

                        Yorum


                        • #13
                          arkadaşlar bu konularda hipnoz ve "ototelkin" çok önemli ve çok iyi sonuçlar getiriyor..
                          Last edited by ahmetboyacı; 11-02-2013, 01:05 PM.

                          Yorum


                          • #14
                            Konuşmalarından anlaşılıyor ki yaşın küçük birisin veya daha büyüyememiş olanlardan...

                            Yorum


                            • #15
                              arkadaşlar ben mail atıım ve bana gelen e-mail i hiçbir değişiklik yapmadan yazıyorum..... reklammı değilmi yorum sizin....


                              Merhaba mailleri haftada 2 sefer kontrol edebiliyorum, gecikmeler olursa kusuruma bakmayın, ayrıca mailiniz spam kutuma düştüğünden yeni farkettim. Allah en kısa zamanda sağlığınıza tekrar kavuşmanı nasip eder inşallah. Aslında bahsedeceğim tedavi yöntemi bu hastalığın sadece kimyasal ve biyolojik kısmı için %100 başarılı. Psikolojik kısmı kişiye ait, yani terapi, kişinin kendisiyle barışık olma durumu vs. Özetle %99 oranda Panik Atak ve Anksiyete Bozukluğuna şifa bulmuş bir profesore tam inanarak ve yontemini uygulayarak Allah'ın izniyle de şifa bulmayı başardım. Bu muazzam yöntem Allahın bir mucizesi! Bu senenin başında, aynı hastalığı paylaşıyordum sizinle! Ben ve benim gibi pek çok kader arkadaşım şu an çok iyiyiz. Hastalığın süresi çok önemli olsa da, kurtuluş umudu var! 1 yılı aşkın paksil-paksera kullanan arkadaşlardan aldığım geri dönüşlere göre, aşağıdaki yöntemi uygulamanın yanında muazzam bir bilinç oluşturmanız gerekiyor. Bu hastalığın fiziksel kısmını aşağıdaki yöntemle (zamanı bilemem) kesinlikle atlatacağınıza inanıyorum. Sadece şunu sakın aklınızdan çıkartmayın. Bu yöntemin hiçbir yan etkisi yok! Ve mutlaka yöntemin mucidi olan profesörle iletişime geçin! Bir Panik Atak ve Anksiyete Bozukluğu teşhisi konan bir hastaydım. Teşhisim konulduğu günden bu zamana epey bir zaman geçti. Ve ben artık çok şükür sağlığıma kavuştum. Aşağıdaki toplu mesaj taslağını senin gibi binlerce kader arkadaşıma paylaşmak bana moral oluyor. Hakkında çok fazla şey bilinmeyen bu hastalık için bir de ücretsiz destek alabileceğin bir doktor önerim olacak. Ona da mutlaka ulaş. Aşağıdaki mesaj uzun ve seni doğru bilgiye ulaştıracaktır, sıkılmadan oku! Sağlıklı ve mutlu günler dilerim. Bu noktaya kadar olan kısım sizinle alakalı, bundan sonra okuyacaklarınız benim hastalıkta tedaviye ulaşmamı sağlayan tecrübemi anlatmaktadır.(02.11.2012)

                              Dikkat! Burada yazılanlar sadece basit bir yazı değildir. Anksiyete ve Panik Atak teşhisimin konulduğu ilk günden sonra çektiğim acıları çaresizliği ve hayatımın alt üst olduğu dönemi geride bırakmamı sağlayan muazzam ölçüde kıymetli bir yazıdır. Tedavi aşaması çok basit görünebilir. Ancak uygulandığında Allah'ın izniyle bütün sıkıntılarınız, hastalığınızın şiddetine göre, zaman içinde tamamen yok olacaktır. Eğer bu yazıyı okuyorsan ve sende benim gibi bu hastalığa Panik atak ve Anksiyete'ye yakalanmışsan, bu yazıyı mutlaka sonuna kadar atlamadan oku...

                              Merhaba kader arkadaşlarım ben Kerem Samet Aydın.
                              Teşhisim : Anksiyete Bozukluğu + Panik Atak! Bu teşhisi aşağıdaki yöntemle atlattım. Şimdi ise sadece IBS rahatsızlığım kaldı. Sizlerden ricam ibs için de şifa bulmam için bana dua etmeniz... Çünkü hastanın duası öncelikli olarak kabul olur. Bu yüzden Rabbim cümlemize şifa versin inşallah. Bu yazıyı sabırla sonuna kadar okuyun!
                              Bu yazıyı okumadan önce bilmeniz gereken bazı şeyler var. Bu yazı benim tarafımdan yazılmış ve toplu gönderim için hazırlanmıştır. Anksiyete ve Panik Atağın farklı alt tipleri var. Ancak tedavi metodu olarak aşağıdaki yöntemi uyguladıktan sonra sizi temin ederim ki Xanax yada Ansiox kullanan arkadaşlar bu hapı psikiyatr kontrolünde başarıyla kesebilmektedir. Öyle ki bu durum Paxil yada Paxera içinde geçerlidir. Bu yazı tamamen yaşadıklarımı anlatıyor. Bana anksiyete hakkında soru soran binlerce kader arkadaşıma bu yazımı gönderiyorum. Öncelikle ben bu hastalıkta yeniyim. 23 yaşındayım ve Henüz anksiyetede 7. ayımdayım. Tam donanımlı bir araştırma hastanesinde yapılan Beyin Mr ve EEG testlerinden sonra ANKSIYETE + PANIK ATAK teşhisi konuldu. Burada şunu heyecanla belirtmek istiyorum ki aşağıda belirttiğim olay gerçekten Allahın bir mucizesi! Şükürler olsun ki artık ilaç kullanmıyorum. Ve tekrar

                              kötü olurmuyum bilmiyorum ama olursam da ilaca başlamayı düşünmüyorum. Şükürler olsun ki acılarla, titremelerle, uykuda ard arda sıçramalarla, çarpıntılarla dolu 2 aylık anksiyete ve panik döneminden sonra, Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu isimli doktorun keşfetmiş olduğu kürü internette gayri ihtiyari bir yorumda buldum. Psikiyatr kontrolünde kürü 2 tam sefer uyguladım. (1 tam sefer=kürün bitimine kadar olan süre) Paxera yı (paxil) tedavi süresince toplam 3 kutu kullandım. 2. kutu başlangıcında küre başladım ve 3. kutu bitiminde paxili hayatımdan çıkardım. Bunları belirtiyorum ki durum iyi anlaşılsın. Anksiyetenin asla ilaçsız düzeltilmeyeceğini düşünüyordum. Felçli gibiydim çaresizdim, perişandım. Doktorlar karşısında ağlıyordum. Çare dileniyordum. Ama nafile. Öyleki Ankarada bulunan ofelya thomas psikiyatr bürosunu aradım. Bana 2.500 tl lik tedavi programı çıkardılar. Ben memur bir ailenin ogluyum. Bu parayı asla ödeyemezdim. Arayışıma devam ettim. Ümitlerim tükenmişken Saraçoğlunun kürünü internette bir yorumda gördüm. Devlet hastanesindeki psikiyatr kontrolünde ve bilgisi dahilinde bu kürü uyguladım. Bu kür satın alınmıyor. Tamamen ücretsiz. Sadece malzemelerini pazardan almanız gerekiyor. Aşağıdaki kürü uygulamadan önce 2 kural var.
                              1-ASLA PSIKIYATR KONTROLU VE BILGISI OLMADAN UYGULANMAYACAK 2-MALZEMELER HER UYGULAMADA TAZE OLACAK, MAYDONOZ SAPLARI MAYDONOZ GİBİ OLACAK. AZMAN TÜRÜ MAYDONOZ, TERE VE ISPANAK ASLA KULLANILMAYACAK. DİRİ VE TAZE OLANINDAN BULMALISINIZ. SONUCA ULAŞTIĞINIZDA BU KURALLARI UYGULAMANIN MUTLULUĞUNU YAŞAYACAKSINIZ ALLAHIN İZNİYLE.
                              PSIKIYATR BİLGİSİ OLMADAN KULLANILIRSA, KULLANILAN İLAÇLAR BİLİNÇSİZCE BIRAKILIR VE KÜR BİTTİKTEN SONRA VÜCUT İLAÇLARI TEKRAR İSTER.
                              LÜTFEN PSİKİYATR KONTROLÜNDE UYGULAYIN.
                              NOT : ANKSİYETE + PANİK ATAK DIŞINDA RAHATSIZLIĞINIZ VARSA, YADA MAYDONOZ, TERE VEYA ISPANAKTAN BİR YADA BİRKAÇINA ALERJİNİZ VARSA KULLANMAYINIZ.
                              KÜRÜ APARÇIK BU MAİLDE YAZMIYORUM. ANCAK SİZE KÜRÜN TARİF EDİLDİĞİ ORJİNAL WEB SİTESİNİ AŞAĞIDA BELİRTECEĞİM. SARAÇOĞLU, KENDİ RESMİ SİTESİNDE, HEM KÜRÜ HEMDE MAYDONOZ, ISPANAK VE TERENİN
                              ALLAHIN KULLARINA NASIL BİR TEDAVİ MUCİZESİ VERDİĞİNİ BİLİMSEL METODLARLA ANLATMIŞTIR.
                              Bu yazıyı okuduğunuz için teşekkür ederim. Her gün 100ün üzerinde mail almak ve bu mucizeyi duymayan insanlara bunu yaymak, iyileşmelerine vesile olmak beni çok mutlu ediyor.

                              Kür 4: Depresyon ve korkuya (angsiyete-panikatak) karşı
                              Bu kürü uygulamadan önce,ıspanak bölümünü ve ıspanak bölümünün sonundaki tere otu ile ilgili bölümleri de okuyunuz.Kullanacağınız tere ve maydanozun sararmamış olmasına dikkat ediniz.Sararmış olanları kullanmayınız.
                              Kullanılacak olan bitkiler maydanoz,ıspanak ve tereotudur.Sabah,maydanoz-ıspanak,akşam ise, ıspanak-tereotu karışımı kullanılır.Kısaca:

                              Sabah (maydanoz + ıspanak) karışımı uygulanır.
                              Akşam (tereotu + ıspanak) karışımı uygulanır.

                              Saplarıyla birlikte beş-altı yaprak ıspanak ve on-oniki tane maydanoz saplı olarak kaynamakta olan yarım litre suya atılır ve ağzı kapalı olarak hafif ateşte üç dakika yavaş yavaş haşlanır.Soğumaya bırakılır.Soğuduktan sonra suyu içilir.Her gün sabah taze olarak hazırlanır.Aynı günün akşamı ise ıspanak ile tere karışımı hazırlanır.Kaynamakta olan yarım litre suyun içerisine beş-altı adet saplarıyla birlikte ıspanak ve dokuz-on tane tere (saplarıyla beraber) atılır ve ağzı kapalı olarak hafif ateşte üç dakika haşlanır.Ilıdıktan sonra suyu içilir.Sabah ve akşam için ayrı ayrı hazırlanan bu karışımlar bir hafta boyunca her gün uygulanır.Bir hafta her gün uygulandıktan sonra ikinci haftada iki günde bir uygulanırken üçüncü haftada üç günde bir uygulanır.Ondan sonraki haftalarda haftada bir olmak üzre iki ay boyunca uygulanır ve kür tamamlanmış olur.İhtiyaca göre bu kür altı ayda bir tekrarlanabilir. Her iki karışımda yemekten yarım saat önce veya yemekten en az bir saat sonra içilir.


                              Kaynak : http://www.saracoglu.at/bolum.php?na...r&hid=maydanoz
                              Sayfanın en altından alıntılanmıştır.

                              Kürü uygulamadan önce aşağıdaki iletişim numaralarından prof. dr saraçoğlu ekibinden kür hakkında detaylı bilgi isteyin.
                              Ayrıca hastalığınız hakkında detaylı bilgi verin. Hastalık tek tip olmadığı için her birimizin rahatsızlıkları farklı farklıdır.
                              Sizin hastalığınız için farklı uygulama veya destek kürleri gerekebilir.
                              Ben anksiyete bozuklugu ve panik atak teşhisimi bu kür ile sıfıra yakın hale getirdim.
                              Son EEG Testinde normal sonuçlar aldım çok şükür. Asla vazgeçmeyin ve sağlığınıza kavuşacağınıza inanın.

                              Allah cümlemize sağlıklı yaşamayı nasip etsin.
                              iyi günler.

                              Allahın izniyle sizde benim gibi PAXERA, PAXIL, XANAX, ANSIOX ilaçlarından kurtulursunuz.

                              Uyarı : Tedavi süresinin hızlanması açısından düzenli namaz kılmanız ve cinsel hayatınıza tedavi boyunca 1 aylık aralar vermenizi tavsiye ederim.
                              ALLAHIN KULLARINA MUCİZESİ OLAN MUHTEŞEM KÜRÜN YAPILIŞI BURADA : http://www.saracoglu.at/bolum.php?na...r&hid=maydanoz
                              Yukarıdaki bağlantıda KÜR-4 Panik Atak ve Anksiyete Bozukluğu için kullandığım mükemmel sonuç veren eşsiz bir uygulamadır!

                              Ve HAYATIMI DEĞİŞTİREN BU MUCİZEYİ KEŞFETMEMİ SAĞLAYAN YORUM BURADA :http://www.saracoglu.at/bolum.php?na...fter_oku&sno=6
                              Not : Yorum sayfasına yorum eklendikçe zamanla yorum sonraki sayfalara kayma yapmış olabilir. Bunun için yorumu aşağıda alıntı yaparak paylaşıyorum.
                              M.V.

                              Yorum

                              İşleniyor...
                              X