Merhaba arkadaşlar ben okan 18 yaşındayım. .Sizlere kısaca hikayemi anlatıcam.. Ben her uyuşturucu kullandıkdan sonra genelde panik atağa maruz kalıyodum çünkü kötü düşüncelere dalmadan duramıyordum kullandıkdan sonra kötü bişey olucak düşüncelerine dalıyodum.. çünkü kişisel olarak şüpheci kuşkucu biriyim kendimi bileli. Çok kötü bi atak geçirdikden snra Son 5 aydır herşeyi bıraktım.. Ondan sonra hergün tetikteydim.. özellikle yemek yerken aklıma geliyordu en son geçen hafta çarşamba günü yemek yerken atak geçirdim ve geçirdiğim en kötüsüydü.. Nefesim kesiliyordu tırnaklarım mosmordu kalbim 130 la atıyodu vb.. Ambulans la hastaneye götürüldüm.. gerekli gözetimdi carttı curttu derken. beni psikiyatriye yönlendirdiler. Paxera 20mg yi verdi doktorum.. ve kullananlardan tecrübelerini duymak isterim..
Birde hem behçet hastalığına sahip hemde yaygın anksiyete bozukluğuna sahip olan varsa bana özel mesaj atabilir mi.
Birde hem behçet hastalığına sahip hemde yaygın anksiyete bozukluğuna sahip olan varsa bana özel mesaj atabilir mi.
Yorum