Duyuru

Collapse
No announcement yet.

6 yıl oldu tanışalı!!

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• 6 yıl oldu tanışalı!!

merhaba sevgili arkadaşlarım uzun süredir foruma girmiyodum.6 yılda yaşadıklarımı,neler yapılması gerektiğini, panikle nasıl yaşamaya çalıştığımı anlatıcam.İlk atağım 2006 yılında başladı üniversite 2.sınıfta idim ve hayat dolu idim ta ki ilk paniğimi yaşayana kadar.ilk panik alkolle tetikledi beni çok yoğun bir çarpıntı ve göğüs ağrısı ve sonunda acil servisi.
    ve istemeden okulu dondurdum hiç mutlu deildim.memlekete gelip tedaviye başladık paxille 6 yıldır haşır neşirim okulu yarım dönem dondurduktan sonra devam etme kararı aldım
    çünkü bu işi yarım bırakamazdım. ve üstüne gitmeye başladım ve gün geçtikçe panikle yaşamaya alışıyodum. ilacı kullanırken de inişli çıkışlı ataklar oldu ama artık azalmaya başlıyordu. ama beni hep yokluyordu bu sefer okulu donduramazdım. o kadar zor şartlarda üniye devam ettim ki anlatamam. 2 yıl çok etkili oldu ataklar ama yinede mücade ediyordum.son yıl okulda daha iyyidim alışmıştım biraz ataklar geliyordu ve geçiyordu. artık kafa yapısı da değişmeye başladı ve atağın öldürmyeceğiini hissetmeye başladım yavaş yavaş.ve mezun oldum okuldan sene 2010 şubatta mezun oldum.sizden tavsiyem şudur bu hastalıkta ani kararlar alın ve üstüne gidin kötü olsanız bile.siz güçlü oluyosunuz. ilk sene çok kısıtladım kendimi sizi de anlıyorum ama bir formül üretmeden hastalık uzadıkça uzuyor.bende her etkiyi yaptı ilk başlıyan arkadaşlar yazıyorlar bu etkileri yaparmı diye herşey yapıyor malesef.çarpıntı,göüs ağrısı,mide ağrısı,bulantı,kusma,terleme,ellerde uyuşma,korku,endişe,atağı bekleme bunlar gibi biri sürü belirti.Hepsi panik belirtileri korkmayın. 2010 şubatta üniyi bitirmiştim deilmihala panik ataklıydım ve önmüde bir engel daha vardı askerlik.bir yıl kendimi hazırladıktan sonra askerede gittim ve bitirdim.2011 mayısta kısa dönem olarak.sanki normal yaşamaya alışmıştım.günlük işlerimi yapıyordum.ve artık doktorda yüzde 80 başardığımı söledi.gelsede umarsamıyordum artık.Sizlere tavsiyem güzel bir ilaç tedavisi ile başlamak ve dr ye kontrolere gitmeniz ilk bir yıl.Bende çok zor dönemlerden geçtim ne kadar yoklasada umursamamyı öğreniyosunuz. Eğer azimli olursanız yüzde 80 başarırsanız ve bitmiş demektir bu da.Birde hastalıkla ilgili haberler vs .okumak hastalıığı güncel tutar unutmayın.yürüyüş yapın temiz havada spor deneyin üsütüne gidin.birşeylerde uğraşmak yardım ediyor size. hastalık beni çok durgunlaştırdı ama artık mutlu bir yuva istiyebiliyorum.kalın sağlıcakla sizlere her zaman yardfım etmeğe hazırım.
    Last edited by memolee; 02-04-2012, 09:17 PM. Reason: yarım kaldı

Geçmiş olsun bende 6 ayda atlattım bende sf ve anksiyete var sadece okb fln onları aşamadım sadece
    Yoruldum, patron.
    Yollarda yağmurdaki bir serçe kadar yalnız olmaktan yoruldum.
    Yanımda hiç arkadaş olmamasından bıktım. Nereye gideceğimizi, nereden geldiğimizi söyleyecek biri..
    İnsanların birbirine kötü davranmasından bıktım.
    Her gün dünyada hissettiğim ve duyduğum acılardan bıktım.
    Çok fazla var, sanki her an için kafama cam parçaları batıyor.
    Anlıyor musun?
    Yeşil Yol

Psikoloji

Yorum

;Başlığı görünce Tamam yine bir aşk hikayesi dedim içimden.
      Tebrik ediyorum seni, yazının bircok kişinin işine yarayacağına eminim.
      Sussak ölüm, konuşsak intihar...

Yorum

Tavsiyenize kesinlikle katılıyorum... Üstüne gitmek sizi gerçekten daha kötü yapsa da, ilersi için çok büyük bir adım... Ve dediğiniz gibi, her kötü oluşunuzunda ardından daha güçlü çıktığınızı hissediyorsunuz... Yeniden küllerinden doğmak gibi.. Önce acıdan kavrulup, yanıp kül olup, yeniden doğmak gibi -her ne kadar kişisel olarak henüz o aşamaya gelemediysem de, her seferinde daha güçlü olduğunu hissediyorsun-
        Ve adınıza sevindim.. İyileşme haberleri duymak güzel gerçekten.. Darısı kalan %20'nin başına
        Last edited by angel_of_darkness; 02-04-2012, 09:25 PM.
        I've been alone all along

Yorum

sevgilerimle arkadaşlar inş. yardım cı olurum çoğu kişiye...

Yorum

sizde mi panik ataklısınız arkadaşlar?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: memolee View Post
              sizde mi panik ataklısınız arkadaşlar?
              Yok ben değilim.. En azından şimdilik
              I've been alone all along

Yorum

Geçti hocam benim bu ara kontra atağım valla
                Yoruldum, patron.
                Yollarda yağmurdaki bir serçe kadar yalnız olmaktan yoruldum.
                Yanımda hiç arkadaş olmamasından bıktım. Nereye gideceğimizi, nereden geldiğimizi söyleyecek biri..
                İnsanların birbirine kötü davranmasından bıktım.
                Her gün dünyada hissettiğim ve duyduğum acılardan bıktım.
                Çok fazla var, sanki her an için kafama cam parçaları batıyor.
                Anlıyor musun?
                Yeşil Yol

Psikoloji

Yorum

mutlu ve esprili insanlar görmek güzel

Yorum

bu tecrubenız benı cok umutlandırdı bende anksıyete hastasıyım mucadele edıyorum

UOTE=memolee;323569]merhaba sevgili arkadaşlarım uzun süredir foruma girmiyodum.6 yılda yaşadıklarımı,neler yapılması gerektiğini, panikle nasıl yaşamaya çalıştığımı anlatıcam.İlk atağım 2006 yılında başladı üniversite 2.sınıfta idim ve hayat dolu idim ta ki ilk paniğimi yaşayana kadar.ilk panik alkolle tetikledi beni çok yoğun bir çarpıntı ve göğüs ağrısı ve sonunda acil servisi.
                    ve istemeden okulu dondurdum hiç mutlu deildim.memlekete gelip tedaviye başladık paxille 6 yıldır haşır neşirim okulu yarım dönem dondurduktan sonra devam etme kararı aldım
                    çünkü bu işi yarım bırakamazdım. ve üstüne gitmeye başladım ve gün geçtikçe panikle yaşamaya alışıyodum. ilacı kullanırken de inişli çıkışlı ataklar oldu ama artık azalmaya başlıyordu. ama beni hep yokluyordu bu sefer okulu donduramazdım. o kadar zor şartlarda üniye devam ettim ki anlatamam. 2 yıl çok etkili oldu ataklar ama yinede mücade ediyordum.son yıl okulda daha iyyidim alışmıştım biraz ataklar geliyordu ve geçiyordu. artık kafa yapısı da değişmeye başladı ve atağın öldürmyeceğiini hissetmeye başladım yavaş yavaş.ve mezun oldum okuldan sene 2010 şubatta mezun oldum.sizden tavsiyem şudur bu hastalıkta ani kararlar alın ve üstüne gidin kötü olsanız bile.siz güçlü oluyosunuz. ilk sene çok kısıtladım kendimi sizi de anlıyorum ama bir formül üretmeden hastalık uzadıkça uzuyor.bende her etkiyi yaptı ilk başlıyan arkadaşlar yazıyorlar bu etkileri yaparmı diye herşey yapıyor malesef.çarpıntı,göüs ağrısı,mide ağrısı,bulantı,kusma,terleme,ellerde uyuşma,korku,endişe,atağı bekleme bunlar gibi biri sürü belirti.Hepsi panik belirtileri korkmayın. 2010 şubatta üniyi bitirmiştim deilmihala panik ataklıydım ve önmüde bir engel daha vardı askerlik.bir yıl kendimi hazırladıktan sonra askerede gittim ve bitirdim.2011 mayısta kısa dönem olarak.sanki normal yaşamaya alışmıştım.günlük işlerimi yapıyordum.ve artık doktorda [/QUOTE]

Yorum

cok teskkur edrım bu yazdıklarınız benı umutlandırdı demekkı bu hastalık iyilesebılıyomus kullandıgım ılaclar remeron .oferta . anafranil. trankobuskas .acaba bunları içtinizmi hastalıgınız donemınde inşallah bır an once ıyılesırım sızın gıbı cunku iş hayatımı olumsuz etkılıyo işimden olucam yakında bır an once ıyılesmek istıyorum saygılar...

Yorum

panik atağım 7 aydır ve yenmek istiyorum

Yorum

İşleniyor...
                        X