öncelikle merhaba , kendimde gördüğüm bazı sıkıntılar üzerine yakın çevrem panik atak olabileceğimi söyledi. ama bu konu beni biraz endişelendiriyor. size de danışmak istedim. kalbim aniden hızlı bi şekilde atmaya başlıyor . sadece derin nefes alırsam 5 saniyede bile geçtiği oluyor ama bazen sanki çok derinde ve sert atıyormuş gibi bazen de çok yakınımda atıyormuş gibi oluyor. ve hiç biri de heyecandan ya da telaştan olmuyor tamamen ani şekilde.. aşırı heyecanlanma gösteriyorum en ufak şeyde heyecanlanıp kendimi rezil etmektense hiç yapmamayı tercih ediyorum. bu durum beni çok rahatsız ediyor. ara ara dizlerimi kontrol edemiyormuşum gibi hissediyorum, ellerim ve bacaklarım titriyor . odaklanamıyorum . çok çok sıklıkla da kendimde duygusal olarak değişmeler oluyor yani bi an mutlu olup gülerken birden depresyonun dibine vurabiliyorum.gereksiz şekilde çok sinirleniyorum. o zaman da titremeye başlıyorum .bu durumun panik atakla bi ilgisi var mıdır? çünkü aynı zamanda kanımda ferritin eksikliği var , yine de panik atak bi arkadaşım bana bu sorunla ilgisi olabileceğini söyledi.
ilgilenirseniz çok sevinirim , şimdiden teşekür ederim
ilgilenirseniz çok sevinirim , şimdiden teşekür ederim

Yorum