Duyuru

Collapse
No announcement yet.

panik atak mı??

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• panik atak mı??

öncelikle merhaba , kendimde gördüğüm bazı sıkıntılar üzerine yakın çevrem panik atak olabileceğimi söyledi. ama bu konu beni biraz endişelendiriyor. size de danışmak istedim. kalbim aniden hızlı bi şekilde atmaya başlıyor . sadece derin nefes alırsam 5 saniyede bile geçtiği oluyor ama bazen sanki çok derinde ve sert atıyormuş gibi bazen de çok yakınımda atıyormuş gibi oluyor. ve hiç biri de heyecandan ya da telaştan olmuyor tamamen ani şekilde.. aşırı heyecanlanma gösteriyorum en ufak şeyde heyecanlanıp kendimi rezil etmektense hiç yapmamayı tercih ediyorum. bu durum beni çok rahatsız ediyor. ara ara dizlerimi kontrol edemiyormuşum gibi hissediyorum, ellerim ve bacaklarım titriyor . odaklanamıyorum . çok çok sıklıkla da kendimde duygusal olarak değişmeler oluyor yani bi an mutlu olup gülerken birden depresyonun dibine vurabiliyorum.gereksiz şekilde çok sinirleniyorum. o zaman da titremeye başlıyorum .bu durumun panik atakla bi ilgisi var mıdır? çünkü aynı zamanda kanımda ferritin eksikliği var , yine de panik atak bi arkadaşım bana bu sorunla ilgisi olabileceğini söyledi.

ilgilenirseniz çok sevinirim , şimdiden teşekür ederim
    ve işte..

psikiyatriye gitmeyi düşünüyomusunuz
    Hayatta yapabileceğiniz en büyük hata,
    sürekli bir hata daha yapacağımız KORKUSUDUR!

Hayat budur.Onu hissedin , onu yaşayın ve ondan hoşnut kalın .

Yorum

en fazla 2 yıl olmuştur ama kalp atması son aylarda başladı

açıkçası psikiyatriye gitsem de nasıl anlatacağımdan pek emin değilim
      Last edited by vanhalsing; 21-03-2013, 10:50 PM.
      ve işte..

Yorum

psikolog da aynı etkiyi sağlayabilir mi?
        ve işte..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: dertli biri
          ilaç tedavisi de gerekebilir.
          peki çok teşekkür ederim
          ve işte..

Yorum

bahsettiklerin panik atak belirtilerine benzese de söylediklerin kadarıyla tam anlamıyla bir atak geçirdiğin burdan söylenemez gibi görünüyor çünkü panik ataklar biraz daha yoğun yaşanıyor genelde hatta bazen sonu acilde bitebiliyor. panik atakta illa bir şeyin tetiklemesi gerekmiyor bazen durduk yere kendiliğinden de gelebiliyor kalp çarpıntısı, nefes darlığı, titreme, terleme, delirmekten korkma, dış dünyaya yabancılaşıyormuş hissi vb bir sürü belirti görülebiliyor. ben yıllar önce 19-14 tansiyonla acile kaldırıldığımı günü biliyorum. bir psikiyatriste gidip burda yazmadığın başka şeyler de varsa hepsini anlatırsan tam anlamıyla belirlenebilir.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: vanhalsing View Post
              en fazla 2 yıl olmuştur ama kalp atması son aylarda başladı

açıkçası psikiyatriye gitsem de nasıl anlatacağımdan da pek emin değilim
              panik atak ariç yaşadığın başka durumlar var duygu durum bozukluğu gibi bir psikiyatriye gitmen iyi olur psikolog istersen git ama psikiyatri daha iyi olur bence

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kripton94 View Post
                panik atak ariç yaşadığın başka durumlar var duygu durum bozukluğu gibi bir psikiyatriye gitmen iyi olur psikolog istersen git ama psikiyatri daha iyi olur bence
                duygu durum bozukluğu nasıl oluyor ?
                ve işte..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: vanhalsing View Post
                  duygu durum bozukluğu nasıl oluyor ?
                  yazdıklarında duygularının çok değiştiini yazmıştın bu duygu durum bozukluğunu hatırlattı bana

Yorum

doktor bana Redepra 45 mg yazdı ama pek bir şey de söylemedi depresif dedi sadece.. anksiyete var mıdır şimdi?
                    ve işte..

Yorum

İşleniyor...
                    X