Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Selam.. PanıkATAK VE kalbıme takmıs durumdayım

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

erbay nasılsın? uykularında bi değişiklik var mı

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Kandil View Post
      erbay nasılsın? uykularında bi değişiklik var mı
      sagolasin bende durumlar süper, hic bir ilac almadan uyuyorum ama dolabin üstünde bi kutu xanaxim var yalan söylemim))) sanirim acil durumlar ve tatiller icin sakliyorum: ) sende durumlar nasil?

Yorum

bende de senin gibi sevindim senin adına... inş hep böyle devam eder...

Yorum

sagolasin kandil ikimizin keyfi baya yerinde anlasilan)))),,,insallah hic bozulmaz bu düzenimiz gerci bozulsada farketmez artik üstesinden geliyoruz: )

Yorum

evet.. çok şükür ) ben artık baya kaygısız, geniş oldum ya,.. )))

Yorum

Anksiyete geceleri yatakta uyumaya calisirken tekrardan boy gostermeye basladi (( hemde bu sefer daha agir bi şekilde geri döndü,, 3 ay hersey super giderken tekrardan rahatsizlanmak cok kötü..aslında bu sefer suc benim, gecenlerde benim gibi yaygin anksiyetesi olan birinin yorumunu okudum nette,, adam geceleri uyurken kalbini hissediyomus ve ritmin bozuldugunun farkina giriyormus,, ulan nerdende okudum o yorumu aynisini bende yasiyorum yatakta)))bu arada guluyorum ama cok keyifsizim sanirim yakinda bir antdeprasana baslicam,, 3 yıldır uyguladigim psikoterapi ike sorunlarin ustesinden geliyordum fakat psioolojik kalpritm bozukluğuna care bulamadım gitti ((((uykuya bi türlü dalamiyorum iki gogusumun ortasinda kalbin duzensiz attığını hissediyorum ve bi türlü dalamiyorum uykuya..

2 haftadir hergün xanax icmeye basladim bagimli olmaktan korkuyorum sevgili milanin kulaklari cinlasin))

Sizde durumlar nasıl arkadaşlar, , yurtdisindayim ve bi kac hafta icinde Türkiyeye gelmeyi dusunuyorum..ankarada bildiginiz iyi bir psikiyatrist varmi ..büyük ihtimal prozac yada benzeri bir ilaca baslatacaktir ama artık bi sure kullanmaya raziyim cunku 1 1gun uyumadigim zaman depresyona giriyorum hemde cok hizli bi bi sekilde..

Yaygin anksiyete ile iligili benzer semptomlari yasayan arkadaşlar sizde durumlar nasil ??

Yorum

merhaba 2 yıldır bana ne oluyor diye doktor doktor gezdim. Şeker .böbrek ,ciğer her şeye baktırdım yok hiç bir türlü ne olduğu bilinmiyor..2 yıldır hemen hemen 2 günde bir yaşadığım olay ise sebepsiz yere,heyecan hali,korku endişe sanki bayılacakmış gibi oluyorum,kalp atışlarım hızlanıyor,beynimin arkasın dan sıcak bir şeyler dökülüyor..Sonrasın da ağlama krizlerii,dünyanın sonu gibi düşünceler..Ben 24 yaşındayım ve bunları yaşadığım anda malesef tansiyonumu ölçtürmek uzun bir süre aklıma gelmedi..Sonrasında tansiyonuma bakıldığın da bu durumları yaşadığım anlar tansiyonum 16 lara çıkıyormuş.. Anlayamadığım bu durumu sürekli yaşıyor olmamdı. Doktora gittim prozac,nervium,diazem,efexor, kullandım bir işe yaramadı.cymbalta 60mg ve seroquel 300 mg kullanıyorum gayet iyi geldi hatta 20 gün kadar hiç bir kötü durum yaşamadım ta ki 3 5 gün ilaca ara verene kadar. Dün yine aynısı oldu ve hemen ilacıma başladım.Şuan da iyim sanırım

Yorum

Orjinal yazı sahibi: gamze19o7 View Post
                  merhaba 2 yıldır bana ne oluyor diye doktor doktor gezdim. Şeker .böbrek ,ciğer her şeye baktırdım yok hiç bir türlü ne olduğu bilinmiyor..2 yıldır hemen hemen 2 günde bir yaşadığım olay ise sebepsiz yere,heyecan hali,korku endişe sanki bayılacakmış gibi oluyorum,kalp atışlarım hızlanıyor,beynimin arkasın dan sıcak bir şeyler dökülüyor..Sonrasın da ağlama krizlerii,dünyanın sonu gibi düşünceler..Ben 24 yaşındayım ve bunları yaşadığım anda malesef tansiyonumu ölçtürmek uzun bir süre aklıma gelmedi..Sonrasında tansiyonuma bakıldığın da bu durumları yaşadığım anlar tansiyonum 16 lara çıkıyormuş.. Anlayamadığım bu durumu sürekli yaşıyor olmamdı. Doktora gittim prozac,nervium,diazem,efexor, kullandım bir işe yaramadı.cymbalta 60mg ve seroquel 300 mg kullanıyorum gayet iyi geldi hatta 20 gün kadar hiç bir kötü durum yaşamadım ta ki 3 5 gün ilaca ara verene kadar. Dün yine aynısı oldu ve hemen ilacıma başladım.Şuan da iyim sanırım
                  Mrb Gamze insallah durumun daha duzelir ve mutlu bi yasam surersin,,tam olarak ne teşhis kondu sana ?? Genel yaygin anksiyete mi??

Yorum

Orjinal yazı sahibi: gamze19o7 View Post
                    İlaca ara vermek olmaz.. Ağrı kesici değil ki bu ağrı oldumu iç olmadımı içme.. Devamlı ve düzenli kullanmalısın ki kalıcı etki bıraksın sende.. Öyle bırakma kafana göre , doktor
                    Kontrolünde yapmalısın bunu..

KuzuZade
                    Derdest etti gönlümü serabınla gelen nazarın, n'ola ki aslına rücu etse suret-i nigarın..BeyZade
                    BEYNİNİZİ değiştirin , HAYATINIZ değişsin... ( Dr. Daniel G. Amen )
                    Psikiyatrik rahatsızlığı olan bu kitabı okusun etkili çözüm bulacaksınız. !

Yorum

teşhis anksiyete lakin 3 sene önce hafif panik atak geçirdim işte aıds olduğumu, ya da eve hırsız girdiğini düşünüp bunun gibi anlamsız şeylere üzülüp korku yapıyoruddm sürekli korkuyordum ölmekten korkuyordum bu sıralarda hayatıma bri erkek arkadaş girdi ve panik atak kendiliğinden yok oldu 2 yıldır hiç bir şey yaşamıyorum lakin bunun ardından anksiyete başaldı ilk başlarda anlayamadığım şey buymuş özel bi doktora gidiyorum 3 aydır ve çok memnunum biraz pahalı da olsa bana yardımcı oluyor.

Yorum

evet doktorumu aradım ve hemen tekrar başladım bu ilaçlar gerçekten işe yaradı herkese tabi ki doktorun da uygun bulması halinde tavsiye ediyorum

Yorum

Ne cymbalta nede seroquel ilaçları hakkinda hic bir bilgim yok, anksiyete icinmi veriliyormus bunlar..

Yorum

evet seroquel uyku için ben özellikle istedim çünkü uyku problemim var ve çok işe yarıyor cymbalta yeni çıkan bir ilaçmış zaten çok kullanan yok ben kullandım faydasını gördüm

Yorum

Biraz yabanci sitelerde arastirdimda dedigin gibi seroquel ufak dozlarda sakinleştirici olarak verilebiliyormus ve genelde yatmadan önce aliniyormus

Yorum

Orjinal yazı sahibi: viraj
                                seroquel çok fena uyutuyordu beni, bi dönem kullanmıştım. Çeyreğini alıyordum ben, tam alınca 2 gün durmdan uyuyabiliyordum çünkü.
                                Nasil bi etkisi var o ilacin..benzo ilaclari gibimi uyutuyor..xanax gibimi mesala ?? Tarif edebilirmisin...

Yorum

İşleniyor...
                                X