Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Benim Durumum Panik Atak mı?

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Benim Durumum Panik Atak mı?

Annem veya babam geç kaldığında hemen endişelenirim çok telaşlanırım ama birşey olmaz derim ama içimde çok değişik hisler olur. Sokakta yürürken yanımızda araba dursa bizi kaçıracak sanarım böyle arkamızda hızlı yürüyen birisi varsa bizimle ilgili birşey yapacak sanıp tedirgin olurum. Uçaktan korkarım aslında binerim birşey olmaz derim ama düşecek diye hiç tercih etmem ve çok riskli bulurum ama binerim istediğim yerlere gitmek için korkmadan da binebilirim. Otobüstede tedirgin olurum sebepsiz yere tedirgin oluyorum ama terör saldırısı falan olabilir gibi... Annemi ve Babamı özellikle biraz uzak kaldığımda çok fazla ararım ama bunları hiç belli etmem kimse anlamaz içimde bir refleks hissi beliriyor şöyle olursa annemi kenara itip korurum gibi şeyler düşünüyorum bu sadece tedbirli olmak mı panik atak mı arkadaşlar
    Yosunlar suda yaşar.

durumun hakkinda kesin bisi soylemek bence seni yanıltabilir bunu en iyi bilicek doktordur ama internette Ankisyete hakkinda arastirma yapmanı oneririm

Yorum

Ankisiyete
      HAYAT HARCARIM LAN SENİ...

Yorum

Arkadaşlar araştırdım bu cümle bana çok uyuyor Ankisiyete hastalığında Başına kötü bir şey geleceğini düşünme, rezil olmaktan veya komik duruma düşmekten korkma gibi bilişsel (düşünsel), fakat çoğu kez nedeni belirsiz, tanımlanamayan bir gerginlik durumudur.
        Bu bana yeterlimidir ayrıca ben çok çekingen bir insanım en küçük kız çocuğundan bile rahatsız olurum mesala köpeklere kemik vermeye gidecektim orada bir kız çocuğu var diye veremedim başka bir yerdekilere verdim,böcek araştırma seti aldım birisi görür diye utanıp onu dışarıda kullanamadım gece saat 10 da çıktım.
        Yosunlar suda yaşar.

Yorum

:th_o: Arkadaşlar bu szce bende var m Ankisiyete
          Yosunlar suda yaşar.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Kaktüs23 View Post
            :th_o: Arkadaşlar bu szce bende var m Ankisiyete
            Forumda grup başlıklarına bakarsan anksiyetenin altında takıntılar var. Yani takıntı olunca büyük ihtimal anksiyetede oluyor ve ilaçlarıda aynı.

Yorum

O zaman aldığım ilaçlar onu da gidermeye yardımcı oluyor mudur acaba
              Yosunlar suda yaşar.

Yorum

İlaçlar onuda gideriyor. Amasen sadece ilaçlara bırakma sende kendini değiştirmeye çalış
                Last edited by kabiliyet; 22-05-2013, 10:02 PM.

Yorum

Panik atak değil bu. Panik atakta atak oluyor zaten.
                  Korkunç bir histir.
                  Çekingenliğin de aşırı boyuttaymış bu arada. :/
                  Yardım almak lazım.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Kaktüs23 View Post
                    Annem veya babam geç kaldığında hemen endişelenirim çok telaşlanırım ama birşey olmaz derim ama içimde çok değişik hisler olur. Sokakta yürürken yanımızda araba dursa bizi kaçıracak sanarım böyle arkamızda hızlı yürüyen birisi varsa bizimle ilgili birşey yapacak sanıp tedirgin olurum. Uçaktan korkarım aslında binerim birşey olmaz derim ama düşecek diye hiç tercih etmem ve çok riskli bulurum ama binerim istediğim yerlere gitmek için korkmadan da binebilirim. Otobüstede tedirgin olurum sebepsiz yere tedirgin oluyorum ama terör saldırısı falan olabilir gibi... Annemi ve Babamı özellikle biraz uzak kaldığımda çok fazla ararım ama bunları hiç belli etmem kimse anlamaz içimde bir refleks hissi beliriyor şöyle olursa annemi kenara itip korurum gibi şeyler düşünüyorum bu sadece tedbirli olmak mı panik atak mı arkadaşlar
                    Kendi küçüklüğümü gördüm yazılarında..)))) Fazlası var fakat eksiği yok..Yalnız dikkat ettiysen küçüklüğümü gördüm dedim.Büyüdükçe ve olgunlaştıkça bu korkularını kontrol altına almayı başarıyorsun..(yoksa ilaçlar mı kontrol altına aldı..bilemiyorum)Zamanla özgüvenin gelişiyor ve bu çekingenliğinden kurtuluyorsun..en azından bende bu şekilde oldu.

Küçükken annem, babam köye giderlerdi.Benim canım gitmek istemezdi fakat yine de giderdim.Çünkü Onlar kaza yaparsa bende aracın içinde Onlarla birlikte ölürüm diye düşünürdüm
                    .
                    Başına gelen eziyetler artıyor değil mi...
                    Buğdayı başak olsun diye toprağa attılar,
                    Değirmende un olsun diye ezdiler,
                    Ekmek oldu dişleri ile ezdiler,
                    EZİL Kİ CAN OLASIN..CAN VERESİN...

Yorum

İşleniyor...
                    X