Ben 2012 Kasım ayında ilk atağımı geçirdim.üniversiteye başlamıştım.ailemden ilk defa ayrılmıştım ve geldiğim şehir pek de alıştığım düzene uymuyordu.kaldığım yurtta 4 ay boyunca yalnız kaldım odamda.bir gün duşta ayağım kaydı ve kurmaya başladım kafamda ya bana bir şey olursa kim beni bulacak kim duyacak diye.o an sadece korku hissettim.ilk atağımı da dersin ortasında durup dururken yaşadım.çok kötüydü.kalp ritmim hızlandı elim ayağım boşaldı başım döndü görüyordum ama çevremde konuşulanları algılayamıyordum.apar topar hastaneye gittim kalp ritmim 140 lara çıkmıştı.daha da korktum.ertesi gün yine oldu ve yine yine yine.artık doktorlar beni tanıyordu ve bir şeyim olmadığını psikiyatriste gitmem gerektiğini söylediler.gittim yaklaşık 6 ay ilaç kullandım.neredeyse kullanmadığım ilaç kalmadı.secita ativan xanax prozac lustural ve aklıma gelmeyen bi kaç ilaç daha.ilk başlarda ilaç iyi geliyordu fakat bir zaman sonra ataklarımda bana ilaçların hiç bir etkisi olmadı.bu arada bazı sorunlarım vardı ve çok kötüydüm.okula gidemez oldum.bi gün yemek yerken yemek genzime yapıştı ve boğuluyorum sandım.iki hafta boyunca korkudan yemek yiyemedim sadece su ve meyve suyuyla beslendim.iki haftada 10 kilo verdim.artık ayakta duramıyordum.ilk başta sadece ağzımda eritebildiğim besinler tükettim.ve yavaş yavaş yemeye başladım.ama artık eskisi gibi değilim herşeyi yiyemiyorum yediğim şeyde tehlikeli gördüğüm beni boğacağını düşündüğüm şeyler varsa artık yemiyorum.düzeldim ve ilaçlar beni rahatsız etmeye başlayınca bıraktım.hayatıma biri girdi ve onun sayesinde toparlandım.yaklaşık sekiz aydır ilaç kullanmıyorum ve hiç bir şeyim yoktu.dün yeniden atak geçirdim sıcak hava yüzünden.şu an korkumdan dışarı çıkamıyorum herşey yeniden başladı çok korkuyorum ne yapıcam bilmiyorum lütfen yardım edin nolur.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Merhaba arkadaşlar
Collapse
X

Yorum