Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Panik Atak Kesin Çözüm (En Azından İnanılmaz Rahatlık) MUTLAKA BAKIN

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Panik Atak Kesin Çözüm (En Azından İnanılmaz Rahatlık) MUTLAKA BAKIN

Öncelikle hepinize geçmiş olsun arkadaşlar Ben de bir buçuk ay öncesinde nefes darlığı, baş dönmesi ve çarpıntı gibi sebeplerle gittiğim hastanede sırayı çok görünce dönmek istedim çıktım bindim bir dolmuşa gidiyordum ki o da ne baş dönmesi felaket bi şekilde bastırdı nefessizlik çarpıntı falan dedim şoföre abi beni geri hastaneye götür saolsun geri döndü gittim acile bildiğiniz testler falan bi şey çıkmadı stres falan yorgunluk dedi git dinlen gittim eve sonrasında ciddi bi atak geçirmedim ama baş dönmesi falan devam etti internetten araştırdım dedim ben panik ataklıyım gittim bi psikiyariste 5 dakka konuşup citoles verdi kullanıp kullanmamak için bi müddet kararsız kaldım sonrasında iş
    te 1 aya yaklaşık kullanıyorum daha bi kutu bitmedi yani fazla bi değişiklik yok biraz rahatlattı ama başımdaki ağrı ağırlık hissi özellikle arka tarafta tutulma hissi devam
    İnternette araştırırken bi kaç yerde hacamatın bu merete iyi geldiğini bazı yaptıranların da paylaştığı yorumlarda baya rahatladığını düzenli seanslarla iyileşebiliceğini düşünenleri bile görünce karar verdim hacamat yaptırmaya iyice araştırdım bu hacamat nedir ne değildir nasıl yapılır nerelere yapılır sonra internetten bilindik bi siteden hacamat malzemesi siparişi verdim dedim ben kendim yapayım şimdi bi de hacamatcıya gitmeyeyim diye ama hacamatcıya yaptırmanızı tavsiye ederim isterseniz benim gibi kendiniz de bi yakınınıza yaptırtabilirsiniz.
    Bu panikle tanıstıktan sonra dolmusa tek başıma binemıyordum bı yakının evıne gıdemıyordum orada da bi şeyler olur diye çarşıya yalnız çıkamıyorum doktora gidemiyorum hatta ilk bi kaç gün banyoya bile giremedim ilk sendromları biraz cesaretle atlattım ama yalnız başıma uzak mesafelere şehir içi olsa bile gidemiyordum ki bir iki aya kadar bitlise gidicem ablamın yanına ankara otobus yolculugu sonra ucak yolculuğu bunun düşüncesi bile beni çıldırtıyordu Fakat Allah'a şükür şu hacamat baya rahatlattı beni
    Şimdi de hacamatı nasıl yağtığımı ve neler değişti onu anlatayım Ben hacamatı baş arkası baş üstü iki kulak arkası ve boyun altı (HACAMAT ENSE BOŞLUĞU VE BOĞAZA YAPILMIYOR YA GİDİN BİLEN BİRİNE YAPTIRIN Kİ EN İYİSİ BENCE YA DA İYİCE ARAŞTIRIN Kİ İNTERNETE GÖRSEL VE VİDEO BAYA VAR ÖYLE YAPIN) hacamatı yaptırdıktan sonra yaklaşık bir iki saat sonra annemle beraber dayımlara gittik
    nerdeyse bir buçuk aydır kendi evimden başka kimsenin evine girmeyen ben hiç sıkıntı yaşamadım gitmeye yönelik de zaten içimde korku yoktu başşımdaki ağrı tutukluk ağırlık sersemlik hissi anında geçti inanılmaz bi rahatlık geldi bununla beraber hemen ertesi günü dolmuşa yalnız binemeyen ben (genelde yürüyerek gitmeye başlamıştım çarşıya) Bindim dolmuşa gittim çarşıya işlerimi gördüm bi de şöyle dolaştım ( ki gezinmek en sevdiğim şeydir özellikle yalnız başıma bu nedenle bu panik atağa çok küfrediyordum en sevdiğim şeyi yapmamı engellediği için panik atağa ne kadar çok küfrediyorsam hacamata ondan ziyade Allah'a teşekkür ederim böyle bir şifa verdiği için derdi de dermanınını da veren o Arkadaşlar)
    sonra bindim dolmuşa döndüm evime ve şimdi bitlise gitmek otobüse binmek ya da uçağa binmek beni hiç rahatsız etmiyor hepinize tavsiyem bir an önce hacamatı araştırın ve gidin bi hacamatcıya yaptırın hacamatcı işten anlamıyosa sünnet diye sadece boyun altı ve kürek kemiklerinden yapıyo buna dikkat edin normalde hastalıklara göre bölgeler var bilen hacamatcı ona göre uyguluyo buna dikkat edin baş arkası özellikle bence öenmli bu konuda hepinize şifa dileklerimle biraz uzun oldu kusura bakmayın

değerli forum üyeleri bu konunun altına bi kaç tane mesaj yazıcam amaç mesajlar fazla uzun olmasın daha kolay okunsun ilki bu olacak

panik atak denilen bu meret bir buçuk aylık dönemde bile bana hayatı zindan etti aslına bakılırsa ben ilk atak dışında çok bi atak geçirmedim bi kaç defa yoklar gibi oldu ama ciddi bi atak olmadı buna rağmen 20 senedir geçmiyo şöyle böyle denemediğim yöntem kalmadı diyenleri görünce mahvoluyodum artarak ilerler diye bekliyodum çok korkuyodum yukarıda da anlattığım gibi hacamatın buna faydalı olduğunu duyunca hemen anlattığım şekilde uyguladım ve şu anda normal hayatımı yaşıyorum Allah'a şükürler olsun

Ama sorun şu ki açtığım konu inceleniyor ama kimse yorum eklemıyor ben istiyorum ki burada panik atak olan arkadaşlar mümkün mertebe hacamatı araştırsınlar uygulasınlar ve sonuçlarını burada paylaşsınlar umarım ki herkes fayda görür ki ben inanıyorum herkesin mutlaka bi fayda göreceğine ki böylelikle senelerce ilaç kullanmaktan da insan

Yorum

(önceki mesaj eksik kalmış) insanlar ilaç kullanmaktan kurtulsun ne de olsa bu ilaçlar da ağır ilaçlar sizler benden daha iyi bilirsiniz

Anladığım kadarıyla hacamatın faydası olmaz diye düşünüyorlar heralde insanlar hastalık psikolojik olduğu söylendiği için belki de ama ben yukarıda da anlattığım gibi bence fizyolojik tarafları da var dediğim gibi son 2 senedir neredeyse hep gündüz uyuyordum stres falan filan derken vücudumda bazı farklı durumlar ortaya çıktı daha öncesinde seğirmeler artmıştı zaten ama yorgunluğa veriyodum ben ama son sene için de özellikle aşırı idrar (su bile içmediğim halde enteresandır ben de su içme isteksizliği de oluşmustu buna rağmen aşırı idrar vardı sırf bu nedenle kendimi su içmeye zorluyodum sırf sıvı eksikliğini karşılasın diye) aşırı gaz, unutkanlık , boğazda düğümlenme, yutkunamama en sonlarda da anlık ani nefes darlıkları , başıma özellikle alnımdan giren farklı tarif edemediğim bir his ve gece yatıyorum kollarım yine tuhaf bi şey anlatamıyorum dirsekten altı böyle ağırlaşma farklı bi uyuşma ve yanma haliyle beni uyutmuyodu ani irkilme gibi durumlar ve önce de anlattığım gibi başımın arkasında ve üstünde inanılmaz ağırlık boynumda tutulma hissi dikkat dağınıklığı bilgisayardaki, yazıyı okumak için gözleimi özellikle odaklamam gerekiyodu ki hacamatı yaptırdığım anda başımdaki ağrı boynumdaki tutulma hissi boğazımdaki bi şey varmı hissi ve bununla beraber nabız atışını duymam anında geçti

bu nedenle bütün arkadaşlardan ricam hacamat yaptıralım sonuçları burada paylaşalım hacamatın geçtiği bütün sitelerde panik atak okb ve psikiyatrik bütün hastalıkların çözümü olduğu söyleniyo benim kendi tecrübem de o yönde internette bi kaç yerde daha gördüm yorumlarda ben de zaten o yorumlardan sonra başladım hacamat yapmaya ama anladığım kadarıyla panik atak hastalarının hacamatın hastalığa iyi geldiğinden ya haberi yok ya da ihtimal vermiyolar lütfen arkadaşlar hacamat yaptıralım sonuçları burada paylaşalım yazık değil mi bazı sitelerde görüyorum da insanlar kullandığı ilaçlar yüzünden anne olamıyorlar

Yorum

Senin adına yenmede sevindim.Panik atak yenen çok insan rastlıyorum forumda.Bu güzel birşey.

Yorum

teşekkürler panik atağı yenme konusunda evet şu anda çok rahatım kısıtlama koymadan herşeyi yapıyorum ama sonra karşıma çıkar mı bilmiyorum bence çıkmayacak önceki yazdıklarımı da bu nedenle yazdım zaten panik atağı yenmek için bi çaba göstermedim daha doğrusu hacamatı yapıncaya kadar psikologun dedikleri ve forumlarda internette yazılanlar yani üstüne gitme kaçmama falan bunları yapıyodum zaten bu süreçte ciddi atak geçirmedim ama hacamattan sonra çok rahatladım ve normal yaşantım için ekstra bi gayret sarfetmem gerekmedi bu nedenle burada herkese hacamat yaptırmasını tavsiye ediyorum ve burada sonuçları değerlendirelim istiyorum böylelikle daha fazla insan bu sorunun çözüm yolunu bulur rahatlar diye umuyorum

Yorum

bu arada bülbül senin bazı mesajlarına baktım da eğer migrenin varsa hacamat migreni geçiriyor diyorlar denemenı tavsiye ederim

Yorum

Orjinal yazı sahibi: heademre View Post
              bu arada bülbül senin bazı mesajlarına baktım da eğer migrenin varsa hacamat migreni geçiriyor diyorlar denemenı tavsiye ederim
              Şu an migren sorunları yaşamıyorum Allaha şükür.Yinede bu dediğini düşünücem .

Yorum

panik atak olup da hacamat denemeyi düşünen kimse yok mu ya da yaptıranlar kurtuldu bi da uğramaz mı oldu foruma gelin burada paylaşımlar yaparak milleti bilgilendirelim

Yorum

Şüphesiz hacamat ın faydası vardır.
                  Yalnız onun yaptırma günleri de var dikkat etmek lazım. ( dini açıdan )

Asıl söyleyeceğim.
                  Panik atağın bir daha tekrarlamaz buna emin ol. En azından eskisi gibi gelmesi imkansız .
                  İlaçsız olarak beynin bir kere yendimi bir daha bu boyutta yaşamazsın. Rahat ol.
                  Anksiyete bozukluğu olarak bir kaç fiziki ve rulsal sorunlar yaşayabilirsin o ayrı.

Bunlar ( panik atak , yab ) belirti . Hastalık değil .
                  Aşırı streslisin ve veya depresyon yaşıyorsun uzun zamandır . Dikkat et ! Diyor sana zihnin , ruhun ...

Sen işin köküne in. ve onları temizle yeter dostum.
                  Zihnini eğit . Düşüncelerini tanımla ve eğit .
                  Misal ;
                  Dünyanın kökü bir rüya zaten ... Hayat çok kısa ...
                  Kalıcı hiçbir şey yok ... Kalıcı dert , tasa , hastalık ta yok...

O zaman birazda gülmeyi , biraz da mutlu olamayı denemek lazım.
                  Mutlu olacak hiç bir şey mi yok

Zihninin yıllardır içine etmişin demek bu . Otomatiğe bağlamış " Yalan söylüyor "
                  Yeniden bir çocuk gibi eğit zihnini ...
                  Bak o zaman ne oluyor

En gerçek çekilen dert , tasa 10 sa 2-3 e düşmesi içden bile değil.

O zaman

Yorum

özel hastane veya devlet hastanesı yapıyormu yapıyorsa hangı bolume gıtmemız lazım
                    ucretı ne kadar bunun

Yorum

Orjinal yazı sahibi: bozo2 View Post
                      özel hastane veya devlet hastanesı yapıyormu yapıyorsa hangı bolume gıtmemız lazım
                      ucretı ne kadar bunun
                      hacamatı araştırırken artık hastanelerde yapılcağına dair haberler dörmüştüm ama pek de ilgilenmedim şu anda yapılyoymu yapılmıyo mu bilmiyorum ben kendim bi şekilde yaptım ama sen hangi şehirde yaşadığını söylersen daha iyi yardımcı olabilirim hacamatı yapan insanları her şehirde bulabilirsniz özellikle doğuda daha yaygın olabilir ama hastane atrzı bole bi hacamat merkezi bulamayabilirsiniz ama yaşadığınız şehire yakın bi yerden bulabilirsniz kaplıcaların kimilerinde de yapılıyo hacamat
                      bununla beraber ücreti 50 60 liraya bulabilirsin yapanı ama daha yuksek fiyatlara da bulabilirsni mesela afyonda benim bi arkdaş o da panika tak arkdaşının babasına yaptırıcak onlar düzenli yapıyolarmıs hacamatı senede bi kaç defa yapıyolar ki olmnası gereken de bu ibni sina sene de 2 3 defa yapılmasını tavsıye etmıs
                      dediğim gibi yaşadığın şehir i yazarsan daha ii yardımcı olabilirim

Yorum

İşleniyor...
                      X