Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Paxil-Anafranil... Askerlik ve BEN

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Paxil-Anafranil... Askerlik ve BEN

Selam bu gun doktoruma gittim durumum gayet iyi 6 ay kadar bir süredir pa yoklamadı desem yeridir..okb belirli zamanlarda yoklasada defetmesini becerdim..
    Sorun ŞU ki doktorum paxili azaltma surecine baslamamı soyledı ve onume bi program koydu agustosta askerim ve paxili bıraktıgımda yine askerde olucam içimde bir huzursuzluk war sanki paxil bırakırsam yapamazmışım gibi gelior sanki kotu gunler geri gelicek hissi var içimde Anafranil kullanmaya dewam edicem doktorum boyle soyledı ama paxil bırakmak beni korkutuyor.. Ne yapsam kafamda soru işaretleri var. paxil kullanan ve bırakan arkadaslardan yardım istiyorum.

Madem forumda sohbet edecek kimse yok eskiden açtığım ve belkide askere gidecek arkadaşlara yardımı olabilecek bi konuyu yeniden hortlatiyim istedim. Askere gidicek ve pa rahatsızlığı olan arkadaşlara pa ile askerliği bitirmiş biri olarak birkaç önerim var öncelikle korkmayın askerlik pa için belkide terapi boyutunda bi yer herşeyiniz çok düzenli özellikle hayatınız yemek saatleriniz uyku saatleriniz vs vs boyle olunca pa azalıyor.. şimdi bazılarınız diyorki ben akşam uyuyamamki oyle bir uyuyorsunuzki uyku için kavga bile ediceksiniz yeri gelince cok efor harcıyorsunuz cok yoruluyorsunuz askerde bu kesin...Öncelikle pa oldugunuzu gittiğiniz yerdeki komutanlarınızla mutlaka paylaşın ilaç kullanıyorsanız mutlaka bundan bahsedin zamanında içmek için biraz çaba sarfedebilirsiniz ama sakın boşlamayın orda revirci geçinen erlere bunu cok onemsemeyebilir ama siz bastırın ilaçlarınızı alın tedavinize askerdede devam edin çok zorlandığınız anlarda komutanlarınıza durumdan bahsedin gerisini zamana bırakın sayılı gun gelip geçiyor..

Yorum

evet. olayı bizzat yaşamışsın ve problemi kendi kendine çözmüşsün. peki askerde paxil aldın mı?
      çünkü doktorun hem paxil hem anafranil vermesi biraz garip. anafranil hem pa hem okb de çok etkili bir ilaçtır. tek başına yeter de yan etkileri biraz fazladır. paxil ise bu iki hastalıkta da pek etkili değildir.
      yoksa birlikte kullanmak etkiyi artırıyor mu? denedin mi? tek başına anafranil yetmiyor mu?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: revnaknuma View Post
        evet. olayı bizzat yaşamışsın ve problemi kendi kendine çözmüşsün. peki askerde paxil aldın mı?
        çünkü doktorun hem paxil hem anafranil vermesi biraz garip. anafranil hem pa hem okb de çok etkili bir ilaçtır. tek başına yeter de yan etkileri biraz fazladır. paxil ise bu iki hastalıkta da pek etkili değildir.
        yoksa birlikte kullanmak etkiyi artırıyor mu? denedin mi? tek başına anafranil yetmiyor mu?
        merhaba revnaknuma öncelikle paxil ve anafranil ikisi birlikte kullanıyorum çünkü aynı zamanda okb rahatsızlığımda vardı askerde paxil almaya devam ettim evet hastaneye sevk ettiklerinde doktorla birlikte karar veriyorsunuz buna zaten paxil yada muadili bir ilaç vericektir ama sen illa paxil diyorsan doktorla konuşarak bunu bi şekilde halledebilirsin diye düşünüyorum. paxil ve anafranil birlikte kullanmaya gelince bence gayet etkili bazı yan etkileri var ama onlarada katlanmak durumundayız tek başına yeterli olurmu bunu bilmiyorum ama buna en iyi doktor karar verir diye düşünüyorum.

Yorum

İşleniyor...
        X