Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Sürekli kendime hastalık teşhisi koyuyorum

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Sürekli kendime hastalık teşhisi koyuyorum

Merhaba, aylardır panik bozukluk yaşıyorum. Hastalık hastasıyım başıma en ufak bir şey gelse en kötü senaryoyu düşünüyorum. Bu artık beynimi yordu ve hayat kalitemi ciddi ölçüde düşürdü. Herşey haziran ayında patlak verdi. Yaz ayı geldiği için çok terliyordum ve çok hareketlilikten ötürü zayıfladım biraz. Çevremde ki bir kaç insan zayıflamışsın diye diye artık hastalık şüphesi etmeye başladım. Ve bir kaç araştırma ile kanser teşhisi koydum kendime bir süre onun takıntısı yaşadım bide bunun üstüne bademcik şişliği eklendi ve bademcik ben geliyorum demeden önce yorgunluk hissi filan verdi. Kanser teşhisine tamamen inandım bu sefer. Doktorlara gittim ama doktorlar öyle bir hastalık yok sende filan dediler. Bir süre rahat ettim ama yine içim içimi yemeye başladı. Kanser fobisi ortaya çıktı kendimde bu hastalığı aramaya başladım. Ve bir süre sonra bunu atlattım daha doğrusu uykuya geçirdim. Bir gün akşam vakti ayağıma paslı şiş battı tetanoz teşhisi koydum kendime ve anında doktora gidip aşı vurdurdum 4 yıl önce aşı olduğum halde tazelettim ama yinede ya tetanoz olursam korkusu başladı 1 haftada bu sürdü. 1 ay selectra kullandım ama bu bende fazla işe yaramadı ilaç fobiside olduğundan bıraktım. Ve şimdide hiç cinsel münasebette bulunmamış ben kendime aids teşhisi koydum ya jiletle filan bulaştıysa veya hastanede sterilize edilmemiş enjeksiyon ile bulaştıysa diye kendimi yiyip bitiriyorum. Bu arada 18 yaşında erkeğim. Artık o derece aids fobisi basl ki resmen cinsel ilişkiden soğdum asexuel oldum. Herkesi aidsli veya bulaşıcı hastalıklı görüyorum okb de başladı takıntılar ortaya çıktı aşırı el yikamalar, hijyen kuralları filan artık çok yoruldum. Düşünün ki hiç cinsel münasebette bulunmamış ben kendime aids teşhisi koydum ağzımda pamukçuk var diye ve yazın ateşli boğaz ağrıları geçirdim diye bir kaç sefer. Ve yazın sanırım anksiyeteden dolayı uzun süreli ishaller yaşadım. Bundan dolayı kendime aids hiv teşhisi koydum. Sizin tecrübelerinizden yararlanmak istiyorum önerilirinizi bekliyorum yazı uzun oldu kusura bakmayın değerli yorumlarinizi bekliyorum... saygılar....
İşleniyor...
X