copsam adındaki ilacı bilen varmı.nasıl bir ilaç faydasını gören varmı.yardımcı olurmusunuz
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
antidepresan ilaç bilgisi olan yardım edebilirmi?
Collapse
X
-
neden iyi bir ilaç değilmi?aslında durum şu.bende bel ağrısı oldu daha öncede olmuştu.beyin cerrehana gittim tomo çekildi fıtık olduğunu ve muayenede çok tepkili olduğumu gözlemlemiş.bel fıtığının biraz sinirle alakası olduğu için ve reflekslerimin şiddetli, olduğu için bana antidepresan copsumu yazdı.ısrarla ilaç almak istemediğimi söyledim olmaz dedi.daha önce 4 yıl yani panik atak teşhisi konmuştu ve11 ay kadar lustral aldımdah doğrusu kısa aralıklarla paxil cipralex ffalanOrjinal yazı sahibi: sizopantera View Postonca antidepresan arasında copsam adlı ilacımı yazdı doktorun? hastalığının teşhisi ne?
durum böyle olunca ilaç yazıldı.yardımcı olurmusunuz.şu anda sinakord a diye iğne yapılıyor bel ağrılarım için
antidepresan için ne düşünüyorsunuztestinin içinde ne varsa dışınada o sızar
Yorum
-
[QUOTE=teşhisin farklı yani bel ağrısıylada ilgili copsamı kullan doktorun dediği gibi faydasını göreceksin.[/QUOTE]
ya görürmüyüm dersin faydasını.kullanıp kullanmamakta kararsızdım.kprtizon iğneler bitince başlamayı düşünüyorum.
yani copsam bu anlamda iyi bir depresan mı.güvenebileceğim bir ilaçmı yada içeriği aynı olan baika bir depresaanmı olsa.ne dersin sizopanteratestinin içinde ne varsa dışınada o sızar
Yorum

Yorum