Git gide ilerledi artık içimde sürekli bir huzursuzluk var. Nefes alamıyormuş gibi oluyorum. Bayılma korkusu yaşıyorum. Hiç bir şey beni rahatlatmıyor. Eve gitmek, yatmak uzanmak, sadece uyumak rahatlatıyor. Artık çok yoruldum. Ankarada bildiğiniz emekli sandığı ile anlaşmalı bir psikiyatrist var mı (bu konuda iyi)
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Sürekli panik atak halindeyim
Collapse
X
-
-
bende sürekliii panik halindeyim.artık ilaçlarında etkisinin geçici oldugunu gördüğüm için araştırdım ve bilinçaltından kaynaklandığını bildiğim için alternatif bişeyler aradım.hipnoterapiyi buldum.biraz fazla pahalı ama umarım bi karşılığını alırım.ama yinede ilaç kullanmam gerekiyormuş.psikiyatristede gittim bana weelbutrin xl ve rexapin 2.5 mg verdi.umarım kötü yapmazda bende şu rezil hastalıktan hayırlısıyla kurtulurum.kökten çözülmezse okadar paraya yazık olacak
)
Yorum
-
bende sürekli kötüyüm ölüm korkusu baş dönmesi nefes darlığı çarpıntı sokağa çıkmaya korkuyorum kimse gelmesin ve yalnız kalmak istiyorum deliriyor gibiyim çok kötüyüm ya ilaç kullanıyorum ama düzelmiyorum bende deralizasyonda var bir anda çıktı bir aydır yaşıyormuyum anlamıyorum ruh gibiyim sanki sadece kendimi dinliyorum istemiyorum ama olmuyor acaba diyorum ölürmüyümdeliririm gibi korkularım oluyor ilaçların iyii gelmememsi beni daha da korkutuyor ne olucak bilmiyoru anlatamadığım bi çok şey dünyadan koptum sanki.
Yorum

3 soruya evet diyince kiliniğe gidiliyorsa 10 soruyla koşmalıyım
Yorum