Duyuru

Collapse
No announcement yet.

kız arkadaş konusu

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• kız arkadaş konusu

merhaba arkadaşlar
    daha önceki konularıma bakarsanız bende SF var ama bunun yanında yaklaşık 9 yıldır yani lise çağlarından bu yana kız arkadaşım olmuyor daha doğrusu düzenli bir kız arkadaşım olmuyor...ben kafe vb. ortamlara pek gitmeyen biriym ki yalnız olduğumdan dolayı diğer yerlerede pek gitmiyorum..yaşım ve sosyal çevrem itibarı ile arkadaşlık ilişkilerine ciddi bakıyorum..tamamen bunun zamanla gerçekleşmesinden yanayım ama nedense karşıma çıkanlar daha öncede anlattım ya menfaat ilişkisi ekonomik olarak yada beni 2. adam olarak düşünüyorlar enson ilişkiler kısımında yazdığım gibi...şimdi ise bu bende uzun süredir takıntı haline geldi...neden olmuyor...geçmişte hatalarım oldu diyecem yok...ilgi sohbet sonsuz...denge çerçevesinde...bu konuda ne yapabiliriz...

SF liyim ilişkilerim hep sanal ortamda oldu son 2si hariç onlarıda bi nevi sanal sayabiliriz karşılıklı buluştuk ama biri paran yoksa dedi çıkmayacaksın diğeride psikolojik problemli çıktı...benden beter... ilgi konusunda sorunlarına ve duygularına telefonda elimden geldiğince yardımcı oluyordum...ve varlıklı değilim...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: muhasebeci_murat View Post
      SF liyim ilişkilerim hep sanal ortamda oldu son 2si hariç onlarıda bi nevi sanal sayabiliriz karşılıklı buluştuk ama biri paran yoksa dedi çıkmayacaksın diğeride psikolojik problemli çıktı...benden beter... ilgi konusunda sorunlarına ve duygularına telefonda elimden geldiğince yardımcı oluyordum...ve varlıklı değilim...
      normal bir geliri olan insanım öğrenci olaraktan...

Yorum

işte sorunda orda bulunduğum yer çevrem ortama girmekten inadına çekiniyorum bunu nasıl yenecem bilmiyorum...bide ben tam olarak SF ye uyuyormuyum...

Yorum

Bence internetten tanışmak problem değil. Hatta çekingen olmak da problem değil. Ama uzun vadede ümit vaat eden erkekleri tercih eder kızlar genelde. Sende bir ışık görmesi lazım, bununla iyi, güzel bir beraberliğim olabilir diyebilmesi lazım. Bunun için de senin kendine, hayatına çeki-düzen vermiş veya verebilecek bir durumda olman lazım. Benim genel kanaatim bu şekilde bu tip mevzularda
          Not: Kastettiğim zengin veya bol maaşlı birini ararlar değil. Ama az çok düzgün bir hayat kurulabilecekse devam eder...diye düşünüyorum
          Last edited by bir dost; 07-09-2010, 11:32 AM.
          Çözüm genelde ummadığımız, bakmadığımız yerdedir

Yorum

başlığı görünce hemen tıkladım hehe murat bende de sosyal fobi war... bi kere bizim kız arkadaş bulabilmemiz gerçekten zor... adoğru konusmak lazım şimdi... boş tesellinin bir faydası yok... ama şöle söylüyüm bu olamaz manasına gelmio... biraz gayret lazım... ilaç desteği de al ilaçlar insana özgüven werir... ama önce sende bitio iş... belki bir kaç kez reddeliceksin bunu kaldırabilmen lazım ama umuyorum ki sonunda bulacaksın kafana göre biri

Yorum

Orjinal yazı sahibi: 01234
              SF lilerin en belirgin özelliklerindendir ,, başka insanlarla (tanımadığı) birlikte yemek yiyemezler (ilginç ama gerçek)
              Hiç mi yiyemez? hani heyecanlansa bile...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: bir dost View Post
                Hiç mi yiyemez? hani heyecanlansa bile...
                derecesine göre değişir... aşırı sf liyse yiyemez...

Yorum

Zor işler...anlıyorum. Gerçi sanırım kısmen sf bende de var. Ancak üstüne giderek falan aşılıyor biraz da sanırım

Yorum

Allah yardımcıları olsun

Yorum

amin amin

Yorum

Orjinal yazı sahibi: dancerboy View Post
                        başlığı görünce hemen tıkladım hehe murat bende de sosyal fobi war... bi kere bizim kız arkadaş bulabilmemiz gerçekten zor... adoğru konusmak lazım şimdi... boş tesellinin bir faydası yok... ama şöle söylüyüm bu olamaz manasına gelmio... biraz gayret lazım... ilaç desteği de al ilaçlar insana özgüven werir... ama önce sende bitio iş... belki bir kaç kez reddeliceksin bunu kaldırabilmen lazım ama umuyorum ki sonunda bulacaksın kafana göre biri
                        sorun reddedilmek değil daha yeni reddedildim ben hep reddediliyorum....ilaç desteği aldım zamanında..bahane gibi geliyor ama artık bakışmayla falanolan ilişkiler bitmiş kimse kiimseye güvenemiyor...dikkat özellikle güvenmiyor değil güvenemiyor...arkadaşın arkadaşa anıştırması geçirli olan yada belli bir süre beraber olunan ortamlar bunu sağlıyor gibi geliyor bana...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: bir dost View Post
                          Zor işler...anlıyorum. Gerçi sanırım kısmen sf bende de var. Ancak üstüne giderek falan aşılıyor biraz da sanırım
                          kısmen sf varsa sende üstüne giderek aşabilirsin, fakat gerçekten sfliysen üstüne giderek belli aşama kaydedebilirsin ama sorunlarını tamamen aşamazsın, kafadaki olumsuz düşünce duvarlarının yıkılması lazım. yaşamış geçirmiş görmüş birisi olarak
                          hayat, problemlerden ibaret değildir, bakabilene problem odaklı çözümlerden oluşan bir zihin haritasıdır aslında. (inevitable)
                          :RpS_cool:

Yorum

bende yalnız kaldığımda veya birileri ile aynı ortama 2. veya daha fazla girdiğimde fazla sorun olmuyor...

Yorum

ama iş kız arkadaş konusuna gelince değişiyor elimin ayağımın dermanı kalmıyor...

Yorum

İşleniyor...
                              X