bi tane arkadaşım, kız arkadaşım yok çevrem yok,, işim yok. yok yok yok.. olmuyo olmayacak.. facelerde internet sitelerinde eğleniyorum kendi çapımda. eğlenirken güzel bayanlara kızlara rastlıyorum tabi bana göre güzel olanlara.. bugün bi tane bayana rastladım facede baya güzeldi ve güzelde giyinmiş dayanamadım mesaj attım bi sürü iltifat yağdırdım yağdırıyorum ama ne gelen oluyo ne giden evet saçmalık bu ve böyle internetten olmaz diyeceksiniz ama ben dışarda da yapamıyorum ki zaten sosyal hayatım çok az. ama çok olsada olmuyo. ne reelde borum ötüyo ne sanalda ve aklıma takılıyo. gördüğüm güzel yüzünden bu gece yerime yatmadım üzülüyorum başım ağrıyor ve kalktım oturdum intaarı düşünüyorum bence bu ihtiyaçdan çok sanki takıntı olmuş ama bana çok karamsarsın diyolar evet öyleyim çünkü olmuyor olmayacak intara çok az kaldı gerçekten arkadaşlar. bazen saçmalama tanımadığın birinin yüzünden ve hayatın yalnız geçiyor ve sorunlusun diye intaar edilmez bide denersin ölmezsin miletede rezil olursun diyorum kendime ama yine üzülmemek ve takıntıdan kurtulmak için ölümü göze alıyorum bide şöyle düşünüyorum hadi konuştu senle buluştu tanıdı sevdi seni sonra baktı ki işsiz güçsüz sorunlu evde oturan odun gibi biri vur kıçına tekmeyi yapmaz mı yapar ve haklıda olur.. bu gece bu bana dert oldu yatamadım affedin beni ya. ama bana bi ilaç söyleyin belki kurtulurum takıntıysa takıntıdan belkide 2-3 tane yutarım aynı anda hadi yolun açık ola.. ne oldu bu gece bana yaa saat 04:00 :tinysmile_cry_t4::tinysmile_cry_t4:
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
intahar etmemek için kendimi zor tutuyorum
Collapse
X
-
benım de buna benzer sorunlarım var aslında cogu kısıde buna benzer sorunlar var sadece bellı etmıyorlar evdeyken bır suru planlar yapıyorsun sunu soyle bunu boyle yapcam dıye ama dısarı cıkınca hepsı gıdıyor bır anda guvensızlık duygusu gelıyor belkı dedıgın gıbı sosyal yasantının eksık olmasındandır ama bu hayata bır kez gelıyoruz bır daha gelemeyecegız bır probleme takılıpta hayatı dertlı gecırmeye degmez ben de suan bu tarz bı problemın ıcındeyım ama ugrasıyorum elımden geldıgınce bı seyler yapmaya calısıyorum bence sen de bıraz cabalamalısın
-
Arkadaşım öncelikle açık sözlü olman çok hoşuma gitti... bi çok erkek belki de aynı sorunları yaşıor ama dile getiremior... heleki sosyal fobiliyse.... ewet benim de abladığım kadarıyla bu sende takıntı olmus... bende de yok değil aslında ama bi kaç tane arkadaşım war sağolsunlar onların desteğiyle ayakta duruorum... bunun için ilaç falan gerekmez ki bunu sen kendin aşacaksın... unutma herkes kendisinin tabibidir aslında...
intihar meselesine gelince diyelim ki intihar ettin ne olcak? o zaman mutluluğa ulasabilceğini mi sanıorsun? çok çok daha kötü bir ebedi hayat seni bekler...
sorunun ne olursa olsun intiharı bir çare olarak görme... dışarı bir çık.. hep ewde oturup kalırsan daha da kötü olursun bi çık inan hayat çok güzel... çık bi insanları seyre dal sadece... spor da deneyebilirsin çok faydalı oluo.... sağlıklı günler diliyorum...
Yorum
-
arkadaşım babyface ben 38 yaşındayım ve 1 ayöncesine kadar yani tam 38 yıl arkadaşım olmadı 1 ay önce benden 7 yaş büyük biriyle arkadaş oldum 400 lira para harcadım tecrübesizliğim ve saflığımdan faydalandı kadınlardan uzak dur bende sosyal fobi yaşıyorum şizofrenide var ayrıca paranoyada var ve şu an yatalak durumdayım yalnız kal daha iyi olduğunu anlayacaksın elbet gönül yaşamak ister bir arkadaşlık ama malesef çok gaddar olmuş insanlar.Orjinal yazı sahibi: babyface06 View Postbi tane arkadaşım, kız arkadaşım yok çevrem yok,, işim yok. yok yok yok.. olmuyo olmayacak.. facelerde internet sitelerinde eğleniyorum kendi çapımda. eğlenirken güzel bayanlara kızlara rastlıyorum tabi bana göre güzel olanlara.. bugün bi tane bayana rastladım facede baya güzeldi ve güzelde giyinmiş dayanamadım mesaj attım bi sürü iltifat yağdırdım yağdırıyorum ama ne gelen oluyo ne giden evet saçmalık bu ve böyle internetten olmaz diyeceksiniz ama ben dışarda da yapamıyorum ki zaten sosyal hayatım çok az. ama çok olsada olmuyo. ne reelde borum ötüyo ne sanalda ve aklıma takılıyo. gördüğüm güzel yüzünden bu gece yerime yatmadım üzülüyorum başım ağrıyor ve kalktım oturdum intaarı düşünüyorum bence bu ihtiyaçdan çok sanki takıntı olmuş ama bana çok karamsarsın diyolar evet öyleyim çünkü olmuyor olmayacak intara çok az kaldı gerçekten arkadaşlar. bazen saçmalama tanımadığın birinin yüzünden ve hayatın yalnız geçiyor ve sorunlusun diye intaar edilmez bide denersin ölmezsin miletede rezil olursun diyorum kendime ama yine üzülmemek ve takıntıdan kurtulmak için ölümü göze alıyorum bide şöyle düşünüyorum hadi konuştu senle buluştu tanıdı sevdi seni sonra baktı ki işsiz güçsüz sorunlu evde oturan odun gibi biri vur kıçına tekmeyi yapmaz mı yapar ve haklıda olur.. bu gece bu bana dert oldu yatamadım affedin beni ya. ama bana bi ilaç söyleyin belki kurtulurum takıntıysa takıntıdan belkide 2-3 tane yutarım aynı anda hadi yolun açık ola.. ne oldu bu gece bana yaa saat 04:00 :tinysmile_cry_t4::tinysmile_cry_t4:
Yorum
-
güzel kardeşim öncelikle seni kesinlikle anlıyorum bu durumun aynısının zamanında bende yaşamıştım yaşın kaç onu sormalıyım .. eğer gençsen yol daha uzun..
facete mesja atmıyrlar demişsin.. atması zor yani o iş o kadar kolay dğeil kim kime güvenebilir.? sen güvenirmiydin ??
arkadaş istiyorsan dertleşelim yani her zaman varız
Yorum
-
doors malesef ben biraz dış görünüşe önem veriyorum bu huyumdan da vazgeçemiyorum arkadaşım.. ama zamanla bi garip oldum ben önceden birine tutulur onu düşünürüdm sadece.. karşıma başka kadınlar kızlarda çıksa aldırmazdım sevgim karşılık olsa bile başkasına yine bakmazdım.. zamanla değiştim yada değiştridiler beni.. toplum ve toplumdaki düşünceler tabular her neyse.. özellikle erkek arkadşların ve benim erkek arkadaşım çokdu.. bakıyorum erkeklerde, dürüst efendin namuslunun yok bulamıyor, arkadaşı yok.. kırıkların serselerin kopukların elli tane.. ve aktifler.. ben bazen iki arada bi derede kalıyorum yırtık mı olsam diyorum,, yok ya efendiliğini kaybetme gelir seni bulur diyorum ama gelip bulduğu da yok malesef..Orjinal yazı sahibi: doorsbabyface neden özellikle güzel bir bayan arıyorsun ki?güle doğru koşarken belki de seni daha çok sevecek ayağının altında ezdiğin daha az güzel papatyayı görmüyorsundur?sosyal fobi siteleri varmış herhalde,orada seninle aynı duyguları paylaşan bay,bayan arkadaşlar vardır mutlaka.bu rahatsızlıkta aşırı bir arkadaş isteği var pek bilmiyorum bu hastalığı ama gerçek arkadaş çok az,fazla imrenmeyin derim.
Yorum
-
arkadaşım bence bir doktora git,ilaç kullan bir müddet ve rahatla.zehir değil yani.düşüncelerini abarttığını,büyüttüğünü kendin anlarsın zaten.yalnızlık duygusu kaybolur merhaba diyecek tek bir arkadaşın olmasa bile...özgüvenin de artar..problem büyümeden ciddi bi depresyon başlamadan....melankolik bi durumdasın anladığım kadarıyla..
Yorum

Yorum