Duyuru

Collapse
No announcement yet.

cinsel takıntı sanıyorsam...

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• cinsel takıntı sanıyorsam...

Aile bireyleriyle cinsel ilişki yaşayacakmışım hissine kapılıyorum .. taciz edecekmişim onları öldürecekmişim hissi beni deliye döndürüyor...
    Bütün hayat şevkimi düşürüyor. "Zevk alıyorsun bundan evet çok hoşuna gidiyor" diyor sanki içimden biri .. bazen içim titriyor ..
    nolur biriniz yardım edin kurbanınız olayım

Merhabalar,öncelikle hoşgeldiniz..Bu yaşadığınız düşünceler ne zamandır var peki? belliki cinsel obsesyonlar yaşıyorsunuz, bu konuda hiç doktora gittinizmi peki? veya psikolojik başka bir rahatsızlığınız varmı?
    Evli ve mutlu,çocuklu....sigpic

Yorum

İrade dışı gelen düşünceler sizi sapık yapmaz, suçlu vaziyete de düşürmez. İnsanlık hali ,bazen böyle şeyler kafada dolanır durur sizin isteğiniz dışında. Bende de bir ara olmuştu. Bu düşüncelerle uğraşmayın , atmaya çalışmayın. Kendinizi zorladıkça daha çok gelir bunlar. Başka şeylere odaklanın , bunu kendiniz yapamıyorsanız bir psikiyatristten yardım alın.Allah kolaylık versin.

Yorum

Teşekkür ederim kardeşlerim ..
        SAğolasın..
        Hastalık 1 yıldır var,bi ara gittim paxil kullandım bi kaç tane daha takıntımla beraber baya iyileşti ama tekrar yapıyor..
        Sanki onunla ilgili şeyler düşününce zevk alıyormusum hissi geliyor .. içimden evet evet diyor biri.. çıldıracagım

Yorum

Senin yaşadıkların düşünce obsesyonları..Aklına öyle bir şey geldiğinde dikkatini başka yöne vermeye çalış, beyninden gelen sesleri duymamaya bak, çünkü bunlar sadece beyninin sana oynadığı bir oyun..
          Evli ve mutlu,çocuklu....sigpic

Yorum

ilacına devam et arkadaşım.bunları yaşayan binlerce insan var..zamanla farklı tip obsesyonlar da geliştirebilirsin...ama ilaçlar zamanla bunların önemsiz olduğunu öğretir sana...üzerine gitme...fakat yıllarca ilaç kullanman gerekebilir..ben mesela paxili 4 yıl kullandım.mükemmel bir ilaç.sıkıntı alıcı özellikleri de yüksek.ben günde 40mg alıyordum.20 mg yetersiz gelebilir.dr unla görüş....

Yorum

Merhaba baytakinti,

Bence sen doktora tekrar gitsen çok iyi olacak, bunları anlat belki içtiğin ilaçlarda ya da dozlarında değişiklik yapabilir.

Ailenle ilgili düşüncelerin sadece bir anlık düşünceler elbette, sen aslında böyle biri değilsin. Bu kötü düşüncelerden kurtulabilmen için bir an önce doktorundan randevu al.

Çok geçmiş olsun.
              Şuna inanmak lazımdır ki, Dünya yüzünde gördüğümüz her şey kadının eseridir (Mustafa Kemal Atatürk)

Yorum

çok teşekkür ederim dostlarım güzel ve gerçekçi düşünceleriniz için dedikleirnizi uygualayacagım

Yorum

İşleniyor...
                X