Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Yoruldum

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Yoruldum

normal gibi görünüp anormal olmaktan insanların yaptığım davranışları ya da takıntılarımı anlayıp mahcup olacağımı düşünmekten tekrar tekrar geçtiğim yerden geçmekten içimdeki sesi susturamamaktan çok yoruldum!!!

evet çoğu zaman bende ataklarımı belli etmemek için kılıktan kılığa girdiğim olmuştur. hatta ansiyete-panik olduğunu söyleyemeyip aileme acile gidip baş ağrısı için iğne yadiğimi bile bilirim
    HAYAT UMUTTAN ONCE BİTMELİ..

Yorum

walla bence yanlış düşünüorsunuz her insan için geçerli değil bunlar... ben karşı cinslerime bile anlattım yani... bunlar normal şeyler arkadaşlar hepimiz insanız... hele ki depresyon çok olağan bir şey... ben en yakın arkadaşıma da anlattım durumu... gayet güzel bir şekilde karşıladı beni.. anlatacağınız kişiyi iyi seçmelisiniz bence...her önünüze gelene de anlatmayın tabi...

Yorum

ben bi kaç kez anlatmaya yeltendim ama sadece %1 'ini söyleyebiliyorum sanki diğerlerini de söylersem beni dışlıyıcaklar gibi hissediyorum ya da en azından farklı bir gözle bakarlar..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: adıge View Post
          normal gibi görünüp anormal olmaktan insanların yaptığım davranışları ya da takıntılarımı anlayıp mahcup olacağımı düşünmekten tekrar tekrar geçtiğim yerden geçmekten içimdeki sesi susturamamaktan çok yoruldum!!!
          merhaba;
          'tekrar tekrar geçtiğim yerden geçmekten..' diye bahsetmişsin o an seni ne zorluyor? bende aynısını yaşıyorum zaman zaman ben emin olmaya çalışıyorum herşeyden mesela..

Yorum

mesela mutfağa girerken bile 3 ya da 5 kez girmek için şartlanıyorum eğer yapmazsam sıkıntıya giriyorum hemen terlemeye başlıyorum mecburen hemen tekrarlıyorum bir de birşeyler okurken aynı şeyi tekrar tekrar okuyorum sayfaları direkt çeviremiyorum bu sadece birkaçı...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ayseglk
              adige çerkez misin ?
              Tavuk mu sipariş edecen
              Böyle hayatın a.q :54:

Yorum

düşüncelerim beni yıldırıyor..her ihtimali dusunmek zorundamıyım..iletisim kurarken neden doğal olamıyorum..boyle olcak yok şoyle olcak ve enisonu yok yok boyle boyle çok kotu olcak..bu mu yani..benim beynim niye bozuk calısıyor..iletisim kurmamı niye engelliyor..yalnızlıgı zaten seviyorum, boyle yapmasına ne gerek var..benim beynim bir manyak..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: adıge View Post
                  ben de hem de çok

Yorum

İşleniyor...
                  X