benim takıntım maddi udrum bunu böyle yaparsam maddi durumum kötü olcak böyle yaparsam kötü olcak maddi durumu kötü olan insanların yaptığı davranışları yapamamya çalısıordum cunku yaparsam benımde durumum onlar gıbı olcak hıssedıordum kndımı acaba böle bişey varmı gerçi böle takıntıları bıraktım ama yınede kafamda soru işareti kalıyorr
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
bana yardım edin.
Collapse
X
-
maddi gelirin var mı? varsa yetersiz mi buluyorsun, o yüzden mi bu kaygın?Bir şey yap, güzel olsun.. Çok mu zor? O vakit güzel bir şey söyle.. Dilin mi dönmüyor?
Öyleyse güzel bir şey gör veya güzel bir şey yaz.. Beceremez misin? O zaman güzel bir şeye başla..
Ama hep güzel şeyler olsun.. Çünkü; her insan ölecek yaşta…
<Şems-i Tebrizi>
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: hkn hdrlr View Postplatonik maddi gelırım Allh'a sukur ıyı ama ıste kotu olur dıye korkuorum onceden kotuydu sımdı kotu olma korkusunu yasıorumBir şey yap, güzel olsun.. Çok mu zor? O vakit güzel bir şey söyle.. Dilin mi dönmüyor?
Öyleyse güzel bir şey gör veya güzel bir şey yaz.. Beceremez misin? O zaman güzel bir şeye başla..
Ama hep güzel şeyler olsun.. Çünkü; her insan ölecek yaşta…
<Şems-i Tebrizi>
Yorum
-
takıntını aşman için sürekli düşünmemen gerekir ve eskiden yaşadığın güçlükleri yaşamaman adına harcamalarını aşırıya kaçmamak üzere dikkatli harcarsın ama takıntın seni rahatsız edecek düzeydeyse yardım almanı öneririm.<div>OYLE ZAMANLAR VARDIR Kİ,GİTTİGİNİZ YER ONEMSİZDİR:ONEMLİ OLAN NASIL GİTTİGİNİZDİR!</div><br />
Yorum
Yorum