Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Panik Ataktan Sonra Düşüncelere Takıntı

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Panik Ataktan Sonra Düşüncelere Takıntı

arkadaşlar öncelikle hepimize Rabbim şifa ihsan eylesin..şuan bir sınavdayız ve Rabbimin izniyle bu sınavı kazanacağız...

bundan yaklaşık 4.5 ay önce panik rahatsızlık geçirdim fakar kısa sürede panik rahatsızlığı attım fakat hastalık döneminde ne yaptıysam ne düşündüysem bana şuan batıyo düşüncelerime taktım ..dine karşı küfür , ölüm vesvesesi bunları yendim ..o kadar hastalığımı düşünmüşümki şimdi normal birsey yaptığımda ben bunu nasıl yaptım normal birsy düşündüğümde ise nasıl aklıma geldi diyorum .. genel oalrak hastalığıma taktım aslında hasta değilim ama ilginç önerileriniz neler dostlarım ..

Merhabalar, öncelikle çok geçmiş olsun. Yaşadığınız bu obsesyonlara karşı doktora gittinizmi hiç ? Takıntılar hemen hemen her insanda varolan şeylermiş. Fakat aşırısı, eyleme dönüştüğünde zararlı hale gelirmiş. Anladığım kadarıyla sizinki düşünce obsesyonu..Dini düşünceler, kaybetme korkusu, şu olursa ben ne yaparım gibi korkular vs..Bu düşünceler geldiğinde dikkatinizi farklı yönlere vermeye çalışın, bırakın gelsin aklınıza, siz kendinizi dinlememeye çalışın, eğerki kendinize engel olamıyorsanız mutla bir uzmandan yardım alınız..
    Evli ve mutlu,çocuklu....sigpic

Yorum

doktora panik rahatsızlığıum için gitmiştim geçince gitmedim ..orda bir hata yaptım asıl takmamın sebebi hayatımda duymadığım sözler aklıma hiç gelemeycek düşünceler olduğu için taktım yani hastalık dönemimden ortaya çıktı.eskiden hiç takıntılı değildim .. yani eskiden değilsem şimdide olmamam lazım diyorum ..istanbulda önereceğiniz bir doktor varmı

Yorum

Panik atakta yaşadığınız kaygılardan dolayı obsesyonlar yaşıyorsunuz.Mutlaka bir doktora gidin, çok fazlalaşmadan geçecektir. Ben Ankara'da yaşıyorum ama burda İstanbulda yaşayan çok arkadaşımız var, eminim size doktor konusunda yardımcı olacaklardır..

Yorum

geçecek bir durum değilmi sonbaharrr ? ilgin için tesekkür ederim ..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ozguraydinoglu View Post
            geçecek bir durum değilmi sonbaharrr ? ilgin için tesekkür ederim ..
            Takıntılar geçiyor, eğerki şiddeti hızlı değil ise. Kendimden biliyorum. Özellikle çok canım sıkkın olduğu dönemlerde oluyordu. Şuan nerdeyse hiç yok kadar kaldı. Tabi bu konuda bi kaç kez psikoterapi aldım. Doktor bendekilerin çok hafif olduğunu söylemişti, çok şükür iyiyim.Hani sizinkilerde çok büyütülcek kadar durmuyor gibi,ama yinede uzman desteği almanız en yararlısı gibi..

Yorum

anladım çok tesekkür ederim ..bazen diyorum yha alt tarafı düşünce hasta olmuşumuz o dönemi yoğun yaşadık unuturuz gideriz diyorum ama olmuyo böyle olmam lazım ama nerde o sabır işte tahmini süre ne kadar sonbaharr iyileşme dönemi ?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ozguraydinoglu View Post
                anladım çok tesekkür ederim ..bazen diyorum yha alt tarafı düşünce hasta olmuşumuz o dönemi yoğun yaşadık unuturuz gideriz diyorum ama olmuyo böyle olmam lazım ama nerde o sabır işte tahmini süre ne kadar sonbaharr iyileşme dönemi ?
                Bilemiyorum ki, bu biraz size, birazda takıntılarınızın şiddetliğine, güçlülüğüne bağlı..

Yorum

anladım .yha sanki çok büyük bir hastalık geçirmişimde böyle dünyaya yeni gelmiş gibiyim .birşeyi yaparken yapabiliyorum düşünebiliyorum bunun gibi şeyler ..her panik ataktan sonra böyle olan böle düşüncelere giren varmı arkadaşlar?

Yorum

İşleniyor...
                  X