Duyuru

Collapse
No announcement yet.

bayanlar okumasın lütfen...

Collapse
This topic is closed.
X
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• bayanlar okumasın lütfen...

antideprasan genelde cinsel yan etkileri oluyor...bu durum sizdede oluyomu (erkekler) acaba...sertleşme sorunu ve boşalamama bende oluyor sizdede oluyormu acaba?

beni büyük bir ölçüde etkiliyor ailemede anlattım ...ama okb yi yeneyimde bu yan etkiyede göz yumarım..

Yorum

gec boşalmamız bayanlar acısından daha iyi...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kronikhasta View Post
        gec boşalmamız bayanlar acısından daha iyi...
        ben bu işi bayanlarla alakalı söylemiyorum..ama şu bir gerçek erkekler in normal bi ihtiyacı ama ben geç değil asla boşalamıom...bu sorunu yaşayan varmıdır acaba...

Yorum

sanki kilitlenmişim gibi doktorada söyledim bazılarında bu etki daha ağır basabiliyor zamanla düzelirmi acaba...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ++++++
            bu başlıktan sonra en çok bayanların okuyacağı kesin )))
            ama saf kalbimle ciddi söylüyorum...erkekler anlıyor beni..bu yan etki mahf edıyor beni..çok mutsuz oluyorum

Yorum

belki 2 sene daha kullanırım ve 2 sene bölemi yasayacam acaba...korktum açıkcası...cvp verdiğin için tşkler ++++++++

Yorum

bayanlar okumasın yazınca okumak istedim
                geçmiş olsun...
                ”Bir insanın hayattaki en önemli faaliyeti, ruhuna gereken özeni göstermesidir.”

Yorum

ama bunu portala yazmak istedim..bi bende var sanıodum ama bazı arkadaşlardada oluyomus...bide yanlıs bişe yapmıssam herkesten özür dileri...çok ciddi gibi geldi bana ondan portala yansıttım...teşekkürler..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ++++++
                    etopya_20 )))

siyahı ırktanmısın sen ))))

bu ruh halinde böle bir espiri yağmak istemezdim ama dayanamadım
                    bilmem) belkıde çok hasaslıgım ve titizliğimle alakalı...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: etopya_20 View Post
                      ama bunu portala yazmak istedim..bi bende var sanıodum ama bazı arkadaşlardada oluyomus...bide yanlıs bişe yapmıssam herkesten özür dileri...çok ciddi gibi geldi bana ondan portala yansıttım...teşekkürler..
                      yok ya bunlar normal şeyler.canını sıkma rahat ol.okudukta ne değişti sanki herkes istediğini soruyor,yazıyor bu site onları aştı
                      ”Bir insanın hayattaki en önemli faaliyeti, ruhuna gereken özeni göstermesidir.”

Yorum

çok tşkler anlayısınız için sağol...

+++++++ buraya üye olurken bi etopya aklıma geldi yakışır psikoloji portalına dedim

Yorum

Geç boşalma sorun değil hatta avantajdır Bir arkadaşın yazdığı gibi bayanlar geç boşalan erkeği daha çok severler Çünkü onların orgazm olma şekli ve süreleri erkeklerinkinden farklıdır. Ama sertleşme sorunu çok berbat birşey İktidarsız bir adamla kadının evliliği fazla sürmez.

Yorum

Bende geçerken konu dikkatimi çekti bence kadınlar okumasın diyerek daha çok kadın üyenin girmesine neden oldu konu başlığı

Yorum

bayanlar okumasın dersen hepsi okur daha cazibeli bi hale gelir ve merak insanın yenemediği merakı

Yorum

İşleniyor...
                              X