merhaba arkadaşlar aranızda takıntılarından yada genel olarak psikolojik rahatsızlıklarından uzun yıllardır kurtulamayan var mı?..eminim mutlaka çok vardır,çünkü takıntılar olsun,okb olsun yada anksiyete olsun yani genel anlamda bu tür hastalıklar genelde uzun yıllar tedaviler sonucu ancak geçiyor..Ben de, kendim gibi bu sıkıntılardan yıllardır tam anlamıyla kurtulamayan arkadaşlarla ortak bir sayfada konuşmak istedim 
bende de çeşitli takıntılar ve anksiyete bozukluğu var.ve malesef kendimi bildim bileli var
aile ortamım deyim yerindeyse cehennem gibi geçti..özetle söylemek gerekirse alkolik bir abi,abartsız günün her saati huzursuz,kavga gürültüyle geçen bir aile ortamı..zaten başımızda baba yoktu..annem bir başınaydı ve benle iki abim vardık.Sürekli kavga gürültüyle geçen bir evde ben o zamanlar çocuk yaştaydım,yani bir insanın her yönden geliştiği,kişiliğinin temelinin atıldığı o yıllarda böyle cehennem gibi bir ortamda kalmak psikolojimi o yıllarda mahvetmiş..tabi o zaman çocuk olduğum için okadar fark edememişim...ama o sıkıntılar,şuanda bile (yaşım 30) hala düzeltemediğim psikolojik sorunlarımın olmasına yol açtı.Düzelmeyi çok denedim,pek çok defa doktora gittim,ialç kullandım yani çok uğraştım ama temeli baştan sağlam atılmayan bir binanin nasıl eksik şeyleri kalırsa benim de eksik kalan ve birtürlü düzeltemediğim şeyler var..buarada tabi düzelttiğim şeyler çok oldu ama bir türlü tam anlamıyla düzelemedim...tamam sebeplerimde haklıyım,yani bunların sebepleri var ama sonuçta hayat sebeplere değil sonuca bakar,şuanda nasıl olunduğuna bakar..
Eminim benim durumumda olan yani yıllardır psikolojik sıkıntılarından tam olarak kurtulamayan pekçok arkadaşım vardır..bu sayfada hep beraber yazarsak,birbirimizle fikirlerimizi,nasıl çözümler ürettiğimizi,iyileşmek için ne tür yollar izlediğimizi paylaşırsak çok sevinirim
Haydi bekliyorum cevaplarınızı :67:

bende de çeşitli takıntılar ve anksiyete bozukluğu var.ve malesef kendimi bildim bileli var
aile ortamım deyim yerindeyse cehennem gibi geçti..özetle söylemek gerekirse alkolik bir abi,abartsız günün her saati huzursuz,kavga gürültüyle geçen bir aile ortamı..zaten başımızda baba yoktu..annem bir başınaydı ve benle iki abim vardık.Sürekli kavga gürültüyle geçen bir evde ben o zamanlar çocuk yaştaydım,yani bir insanın her yönden geliştiği,kişiliğinin temelinin atıldığı o yıllarda böyle cehennem gibi bir ortamda kalmak psikolojimi o yıllarda mahvetmiş..tabi o zaman çocuk olduğum için okadar fark edememişim...ama o sıkıntılar,şuanda bile (yaşım 30) hala düzeltemediğim psikolojik sorunlarımın olmasına yol açtı.Düzelmeyi çok denedim,pek çok defa doktora gittim,ialç kullandım yani çok uğraştım ama temeli baştan sağlam atılmayan bir binanin nasıl eksik şeyleri kalırsa benim de eksik kalan ve birtürlü düzeltemediğim şeyler var..buarada tabi düzelttiğim şeyler çok oldu ama bir türlü tam anlamıyla düzelemedim...tamam sebeplerimde haklıyım,yani bunların sebepleri var ama sonuçta hayat sebeplere değil sonuca bakar,şuanda nasıl olunduğuna bakar..Eminim benim durumumda olan yani yıllardır psikolojik sıkıntılarından tam olarak kurtulamayan pekçok arkadaşım vardır..bu sayfada hep beraber yazarsak,birbirimizle fikirlerimizi,nasıl çözümler ürettiğimizi,iyileşmek için ne tür yollar izlediğimizi paylaşırsak çok sevinirim
Haydi bekliyorum cevaplarınızı :67:

seni bi prof.var ona yönlendirebiliriz dediler..
Yorum