Duyuru

Collapse
No announcement yet.

bazen otobüse bindiğimde herkeSi öldürmek istiyorum böyle düşünen

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• bazen otobüse bindiğimde herkeSi öldürmek istiyorum böyle düşünen

bende okb saldırganlık takıntısı var çok nadirde olsa otobüse veya dolmuştayken herkesi öldüresim geliyor bu tarz düşünceleri olanlar varsa lütfen bana yazsın :RpS_sad:
    Last edited by iyimser; 07-12-2011, 03:23 PM.
    :tinysmile_shy_t:

nedir otobüse binerken yaşadığınız duygu-his.? neden böyle düşünüyorsunuz.Cok sıkışık olmadığı zamanlarda da bu duygu var mı sizde?
    "Umut olmasına var, sınırsız denecek kadar umut var, ama bizim için değil." Franz Kafka

Yorum

sadece otobüste mi.neden otobüs.ozaman dolmuş kullanına :P

Yorum

Orjinal yazı sahibi: luthe View Post
        nedir otobüse binerken yaşadığınız duygu-his.? neden böyle düşünüyorsunuz.Cok sıkışık olmadığı zamanlarda da bu duygu var mı sizde?
        ya çok nadir oluyor saldırganlık takıntısı sorun otobüs değil sokakteykende olmuştu 1 kere

Yorum

Orjinal yazı sahibi: şah-mat View Post
          sadece otobüste mi.neden otobüs.ozaman dolmuş kullanına :P
          çok komiksin

Yorum

Benimki takıntı değil ama bazen sinirim çok bozuksa otobüsteki biri de sinirime dokunmuşsa ya da kalabalıksa geliyorlar bana...Ama bu herkese olur sonuçta.Ben seslere takıyorum bazen.Ağız şaplatma,sakız çiğneme (allahım bir de hep benim yanıma ya da arkama düşerler cakcakcak) bak o zamanlar elimin tersiyle vurasım geliyor o anki kaderime lanet okuyorum resmen...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: sudoku
              belki sinirini atamadığın bir şey yüzünden o an gördüğün bir şey bunu aklına getirebilir,bu yüzden böyle düşünüyor olabilirsin. ama dolmuş,minibüste falan saldırganlık hissi gayet normal bence, bazen gerçekten sinir bozucu diyaloglar yaşanılabiliyor.
              aniden geliyor o düşünce dedim ya saldırganlık takıntısından ama bunu yaşayan bilir her zaman değil tabii çok nadir oluyor şimdileri yok çünkü tekrardan ilaç tedavisine başladım

Yorum

Bunun temel bir nedeni vardır mutlaka. O anki hizleriniz nedir.mesela aşağılık komlexi var mı? onlar benden daha değerli, daha önemli.Yada onlarda var olup sende olmayan seni sinir eden bişey.
                Orjinal yazı sahibi: balım74 View Post
                ya çok nadir oluyor saldırganlık takıntısı sorun otobüs değil sokakteykende olmuştu 1 kere
                "Umut olmasına var, sınırsız denecek kadar umut var, ama bizim için değil." Franz Kafka

Yorum

Orjinal yazı sahibi: luthe View Post
                  Bunun temel bir nedeni vardır mutlaka. O anki hizleriniz nedir.mesela aşağılık komlexi var mı? onlar benden daha değerli, daha önemli.Yada onlarda var olup sende olmayan seni sinir eden bişey.
                  yok onlarla alakası yok sanırım siz bu takıntıyı tanımıyorsunuz?

Yorum

Sosyal fobinin ileri seviyelerde olduğu dönemlerde olur . Genellikle herkes bana bakıyor hissinden dolayı olur bu durum, ama sizinki daha farklı.
                    3 kuruşluk insana 5 kuruşluk değer verirsen 2 kuruşa seni satar.

When you lose small mind, you free your life..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: shondes View Post
                      Sosyal fobinin ileri seviyelerde olduğu dönemlerde olur . Genellikle herkes bana bakıyor hissinden dolayı olur bu durum, ama sizinki daha farklı.
                      Aksine çok dışa dönük komik biriyimdir ama şu takıntıda olmasa tabi bunu yaşamayan bilemez ve çok tuhaf gelebilir

Yorum

Orjinal yazı sahibi: balım74 View Post
                        bende okb saldırganlık takıntısı var çok nadirde olsa otobüse veya dolmuştayken herkezi öldüresim geliyor bu tarz düşünceleri olanlar varsa lütfen bana yazsın :RpS_sad:
                        zaman zaman insanlara yabancılaştığını hissediyor musun?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ercio View Post
                          zaman zaman insanlara yabancılaştığını hissediyor musun?
                          o 6 sene önce ilk panik atak tedavisi gördüğümde oluyordu şimdilerde yok

Yorum

Az önce yanlış başlıktan yazdım sana Burdan konuşmak daha iyi...Onların bir an için sana zarar vereceğini düşünmek gibi birşey mi? İlaç tedavisi işe yarıyorsa çok iyi...Ben de OKB içinde bu takıntıyı ilk kez duydum.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kutup83 View Post
                              Az önce yanlış başlıktan yazdım sana Burdan konuşmak daha iyi...Onların bir an için sana zarar vereceğini düşünmek gibi birşey mi? İlaç tedavisi işe yarıyorsa çok iyi...Ben de OKB içinde bu takıntıyı ilk kez duydum.
                              az önce diğer başlıktan sana cvp attım sende ne var? takıntı ve saplantı bozukluklara bak orda görürsün herkes bilemez tabii

İyimser not: herkez değil herkes
                              Last edited by iyimser; 07-12-2011, 03:24 PM.

Yorum

İşleniyor...
                              X