kötü olmamak için herşeyi yapıyorum ama yine bu noktaya geldim,çok kötü hissediyorum,takıntılar rahat bırakmyor
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
kötüyüm..
Collapse
X
-
Optimist takıntılardan kurtulmanın en iyi yolu :arrow: bu konuda etkili ilaçlar kullanmak.Mutlaka ilaç kullanıyorsundur zaten..değil mi.. :roll:Orjinal yazı sahibi: optimist08evet nehirokb bu kıırdöngüden kurtulmanın bir yolu olmalı..
İlaç kullandığımız takdirde yine de ara ara panik ataklar ve takıntılar yaşayabiliyoruz.Burada bize düşen sabretmek ve kendimizi sevdiğimiz işlerle meşgul etmek.Sevdiğimiz bir şeye odaklandığımız zaman acımız azalıyor.
Yorum
-
En doğru tavsiyem bir psikiyatriste baş vurman olur.Orjinal yazı sahibi: nehirokbslm gülben,ben henüz tedaviye başlamadım ama okbli olduğumdan şüphem yok. Kurtulmak istiyorum ama uygun psikiyatr ı bulamamaktan ve özellikle de ilaçlarla daha kötü hale gelmekten korkuyorum. bir tavsiyen var mı?
Eğer doktorlar konusunda hiçbir bildin yoksa, hangi şehirde oturduğunu yazarak istanbulda iyi bir psikiyatrist aradığını söyleyebilirsin.Bu konuda sana ait bir başlık aç derim.
Benim doktorum iyi ve istanbulda, fakat randevu ücreti çok yüksek olduğu için ben bile gidemiyorum..nasıl tavsiye edeyim..
İlaçlar konusunda ise endişelenme, doktorun hangi ilacı verirse buraya gel ve bizlerle paylaş.Burada senin ilacını kullanan bir sürü okb li vardır bu nedenle ilaç konusunda seni rahatlatırlar.Benimle bile aynı ilacı kullanacak olabilirsin.
Yorum
-
Öncelikle dr gitmeyi geciktirmemelisin, bunların çaresi varken , kendini bu kadar bunaltma, zaten bir an ümitsizliğe kapılırsan herşey üstüste gelir.
Dr verdiği ilaç işe yaramaz ise bunu dr unla tekrar konuşursun ve yeni bir tedaviye başlanır, bu konuda endişen olmasın...yeterki sen öncelikle ilk adımı bir at, gerisi gelecektir.
Sevgiler.
Yorum

Yorum