Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Bu ilaçları kullanıp yararını gören var mı?

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Bu ilaçları kullanıp yararını gören var mı?

tofranil 25mg ve rileptid 1mg sosyal fobi ve okb için yararlı mı sizce kullanan var mı?

tofranil 25 çok düşük doz olduğu için pek bir etkisi olmaz. rileptid ise antipsikotiktir ve sosyal fobi için hiç uygun değildir.
    tofranilin etkili dozları, örneğin 150mg sosyal fobi ve OKB için faydalı olabilir ama yan etkileri de fazla olabilir.

Yorum

sülpir 50 mg için ne dersiniz antidepresanmıdır ?
      içindeki öküz e oha de.

Yorum

Aynı ilaç kullanan herkeste aynı etkiyi göstermez ki
        :19: Hayat bazen kendi sahnesinde rol yapmaya zorlar

Yorum

ama doktor verdi yani demekki hafif seyrediyor bendeki hastalık ondan mı acaba işimi görmez mi yani

Yorum

tofranil eski nesil bır antidepresan daha cok dikkat eksıklıgındede kullanılıor die duydum mg ı bıraz az gibi 1 içinde etkisinı hissetmessen doktoruna söle degistirsin

Yorum

dikkat eksikliğimde var evet teşekkürler

Yorum

anlamadım ne dediniz

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kamyonmuro View Post
                  ama doktor verdi yani demekki hafif seyrediyor bendeki hastalık ondan mı acaba işimi görmez mi yani
                  Ne bileyim abi burda yazdıklarına bakarak ruhsal durumunu nasıl anlayım ? Kaldı ki psikolog falan değilim yorum yaparsam abes kaçar; önceki mesajımda yazdıklarım da buna paralel bir fikirden hareketleydi
                  :19: Hayat bazen kendi sahnesinde rol yapmaya zorlar

Yorum

Orjinal yazı sahibi: neyzenilhan48 View Post
                    tofranil 25 çok düşük doz olduğu için pek bir etkisi olmaz. rileptid ise antipsikotiktir ve sosyal fobi için hiç uygun değildir.
                    tofranilin etkili dozları, örneğin 150mg sosyal fobi ve OKB için faydalı olabilir ama yan etkileri de fazla olabilir.
                    Doktorun koyduğu teşhise neden karışıyorsun ki vermiş olduğun öneri doğru değil.
                    Tofranile 150mg la başlamasını düşünmüyorsun herhalde tabiki 25mg ile başlayacak.
                    Konu açan üyenin şartlarını ve rahatsızlığını bilmiyorsun doktorun önerisine karışıp insanların aklını bulandırma.
                    Her şey güzel olacak...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kamyonmuro View Post
                      dikkat eksikliğimde var evet teşekkürler
                      Tofranil dikkat eksikliğinde kullanılan bir ilaç için rahat olsun.
                      Her şey güzel olacak...

Yorum

teşekkürler yan etkiler kalıcı olma ihtimali var mı??Cinsellikle ilgili sorunlar oluyormuş bildiğim kadarıyla

Yorum

Psikiyatri ilacı olup da cinselliği azaltmayan ilaç hiç duymadım bütün depresanlar cinsel istekte azalma yapabilir.
                          Emin ol ilaç kullandığımız halde psk. sorunlarımızı yenememizin en büyük nedeni ilaçları düzenli ve uzun süreli kullanmayışımız...
                          İlaca başlıyoruz iki hafta ya da iki ay sonra neyse faydasını görünce hastalığı atlattığımızı düşünüp doktora gitmeden hemen ilacı bırakıyoruz. İlacı bıraktıktan bir kaç hafta sonra geçmişteki aynı problemler yavaş yavaş tekrar ortaya çıkıyor. Yine ilaca başlıyoruz ayrıca bu sefer ilacı daha uzun süreli kullanmalıyız. Çünkü ilk ilaç kullanışımızda hastalık ilacı gördü ve ikincisinde tanıdı, yani ikincisinde işimiz biraz daha zor oluyor. Doktorun ne diyorsa onu yap onun söylediği doza göre kullan ve doktor değiştirme ayda bir aynı doktora git durumunu anlat.
                          Her şey güzel olacak...

Yorum

anladım teşekkürler

Yorum

sülpir ve leponex diyorum

Var Tabi benimde yaslı sözlerim
                              Akar Kanı cennetin bekledikleri
                              Atar Gibi kalbime girmek İstedi
                              Kendimi Kabrime Gömmek İstedim...

Yorum

İşleniyor...
                              X