Değerli ziyaretçimiz forumu tüm özellikleriyle kullanmak için lütfen kayıt olun. Forumla ilgili detaylı bilgi sahibi olmak için SSS bölümümüzü ziyaret edin.
Nedenini bilemediğim bu hayat paradoksunda 2 şeyin sonsuz olduğundan eminim.
1. Insanlığın ahmaklığı ve evrenin sonsuzluğu
arkadaşlar sizler ne ilacından bahsediyorsunuz.ben 18 yaşında bir gencim ve bunu idrak edebilirken siz niye daha halen bu tür düşünceler sergiliyorsunuz.bu bir hastalık değildir.bu bir kişilik yapısının ürünüdür.sıkıntıya dönüşmesinin nedeni ise boşluktur.
Konu açan çocuk meşguliyetsiz kafası boş yaratıcı ve duygusaldır.. Bunları hiç bir ilaç yok edemez ancak düşünceler yok edebilir.
Evet arkadaşlar aradan 2-3 hafta geçti ve çok iyiyim . Artık herşeyi atabiliyorum . Psikoloğum çok iyi bir bayan dı . Bende OKB olmadığını sadece sevdiklerini kaybetme korkusu olduğunu söyledi . Yukarda "sorun" adlı arkadaşımızın dediği gibi at onları üstüne git dedi . Merak etme 1-2 gün sonra bu ızdırabın bitecek dedi . Birde içim rahatlasın diye 50 gr lustral hap verdi . Onu da yarım içecekmişim. Yani 25 gr etki etmiyor . 1 Haftadır ilacı kullanmadan güzelce hayatıma devam ediyorum . Geceleri ise 15 dk yarın ki okulumu düşünüp uyuyorum . Ayrıca sizlere bir tavsiyem var . Psikoloğa gitmeden kendinize OKB TANISI koymayın yazık edersiniz. Hemen bir psikoloğa gidin . OKB hastalarına da Allah Şifa versin . Hasta olun olmayın geceleri yatmadan önce kendi dininize uygun olduğu biçimde dua ederek uyuyun . Benim dinimde Allaha (Sizde nedir bilemem) böyle bir sıkıntıdan sizi kurtarması için veya bidaha yakalanmamak için dua edin . İçinize vesvese düşerse kalkın bir su için , tuvalete gidin . Sonra Allahıma (sizde nedir bilmem) sığındım , o beni korusun diyin uyuyun . Kısaca hayata pembe gözlüklerle bakın.
Yorum