Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Foruma yeni katıldım

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Foruma yeni katıldım

Mrb arkadaşlar okb ve panik var şizofrene dönüşürmü arada sırada aklıma bir şey gelince gülüyorum dalgınlık çok oluyor arkadaşlarla sohbet ederken yanlış karar almış birileri ulan şimdi arartcanız bana gibi şizofren başlangıcımı

şizofren olmak bu kadar kolay mı? bilmiyorum... her gelen bu korkuya sahip...

Yorum

şizofren olma korkusu değilde, olurmuyum diye bazen benimde aklıma gelmiyor değil
      3 kuruşluk insana 5 kuruşluk değer verirsen 2 kuruşa seni satar.

When you lose small mind, you free your life..

Yorum

Arkadaşım rahat olabilirsin..

Panik bozukluğu olan hastalarda, "Şizofreni olur muyum?" korkusu çok yaygındır. Ancak bu korku yersizdir çünkü şizofrenide panik atak görülmez. Buna karşılık sizin durumunuzdan bağımsız olarak belirtiyorum, şizofreni korkulacak bir hastalık değildir. Şizofrenik kişi, ilaçlarını aldığında diğer kişilerden ayırt bile edilemez..

(Alıntıdır..)
        Sahte kalabalıkların olacağına, kaliteli bir yalnızlığın olsun..

Yorum

Fuat hoşgeldin

şizofren olmazsın merak etme rahatsızlıklarınıza takılmayın böyle iyileşmek için çabanız varsa iyi olacaksınız bunu kafaya takmak daha mantıklı değil mi ?
          Last edited by BeyZade; 28-04-2012, 02:14 PM.

KuzuZade
          Derdest etti gönlümü serabınla gelen nazarın, n'ola ki aslına rücu etse suret-i nigarın..BeyZade
          BEYNİNİZİ değiştirin , HAYATINIZ değişsin... ( Dr. Daniel G. Amen )
          Psikiyatrik rahatsızlığı olan bu kitabı okusun etkili çözüm bulacaksınız. !

Yorum

sağolun arkadaşlar elimde olmadan takılıyor aklıma şizofrenik hasta ile konuşmuşdum çok ileri derecede hep o aklıma takıldı doktara gideli 1hafta oldu bundan önce hiç gitmemişdim normal buluyordum kendimi

Yorum

ileri derecede şizofrenik hasta ile

Yorum

İşleniyor...
              X