Duyuru

Collapse
No announcement yet.

tekrar başa döndük

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• tekrar başa döndük

tam takıntılar azaldı bitecek derken ankaraya gittim bi sürü takıntıyla geri döndüm tekrar başa sardık yani bu illetten kurtulmak için okumayacan ögrendikçe yeni takıntılara yol açıyosun.saçma sapan şeyler geliyor aklıma bugün iyi değilim

Rastgele okumak tabii ki iyi gelmez. Belli bir hedefin olacak ve o hedef doğrultusunda okuyacaksın ; mesela ben diğer insanların takıntılarının özel ayrıntılarını okumuyorum ve kendi başlığımda da ayrıntılara girmiyorum. Tedavi odaklı olmak lazım . Geçmiş olsun

Yorum

zaten bu pis hastalığa merakımdan yakalandım.depresyonum vardı doktorun ilaçlarını kullanıp işime bakacağıma internette depresyonu araştırdım derken diğer hastalıklarıda ucundan görmüş oydum yoksa ben ne bilirdim bu hastalıkları.zaten obsesifliğim varmış ama ben farkında değildim.önceden kapı pencere tüp kontrolu yapmadan uyumazdım.işte bu öğrendiklerim başıma bela oldu şimdi onun acısını çekiyorum.yani kazmanın biri olaydım ya da işyerinde internetim olmayaydı bu hastalığın ismini bile bilmeyecektim.

Yorum

İşleniyor...
      X