Duyuru

Collapse
No announcement yet.

içinden konuşmak

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• içinden konuşmak

merhaba arkadaşlar foruma 3 ay önce üye oldugmuda cok fena bi haldeydim sürekli ölümü düşünüyordum falan 1 haftadır iyiyim gerçi yine aklıma gelmiyo değil ama bu sefer de gece yattıgım zaman sürekli içimden konusuyorum. engel olamıyorum ve uyuyamıyorum var mı benim gibi böyle bi takıntısı olan bu arada prozac kullanıyorum iyi geliyo ama geceleri çok sıkıntılı geciyor arkadaşlar lütfen yardım..

nedir bu prozac ya herkes kullanıyor,teşhis olarak ne dediler?
    Beni bir gün unutacaksan, bir gün bırakıp gideceksen, boşuna yorma derdi; boş yere mağaramdan çıkarma beni. Alışkanlıklarımı özellikle yalnızlığa alışkanlığımı kaybettirme boşuna. Tedirgin etme beni. Bu sefer geride bir şey bırakmadım. Tasımı tarağımı topladım geldim. Neyim var neyim yoksa ortaya döktüm. Beni bırakırsan sudan çıkmış balığa dönerim.

Yorum

arkadaşım valla benimde kendi kendime konuşma hastalığım var ama bir türlü atlatamadım okadar da ilaç kullandım

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kanarya30 View Post
        arkadaşım valla benimde kendi kendime konuşma hastalığım var ama bir türlü atlatamadım okadar da ilaç kullandım
        nasıl oluyo sizinki? yani nasıl konusuyosunuz

Yorum

bende takıntılar ve strese bağlı olarak oluyor kendi kendimle konuşmalar.Ailemle sorunlarım oldu bana ablamın yada annemin söylediği şeyleri kafama takıyorum.Sonra konuşuyorum kendi kendimle öfkeleniyorum.Bir de işsizlik ile ilgili sıkıntılarım var fazla çevrem yok asosyalim başlıyorum kendi kendimle konuşmaya takmaya falan.Durum bundan ibaret

Yorum

Orjinal yazı sahibi: bulutsuzluq View Post
            nasıl oluyo sizinki? yani nasıl konusuyosunuz
            mesela ben sürekli konuşurum kendi kendime. her an.. bazen yapmak istediklerimi, bazen yapamadıklarımı, yapmış gibi hayal ederim, kaç kişi varsa onlar adına konuşma yapar, tartışırım... fikirler yürütürüm, düşüncelerde kendimi bulurum.. sonra bir an rüyadan uyanırmış gibi ne oluyor lan deyip yoluma devam ederim..
            Ben hasta bir adamım..

Yorum

Ve evet ben de prozac kullanıyorum.
              Ben hasta bir adamım..

Yorum

bu prozac iyi bir şeyse bende kullanayım.Benim kullanmadığım ilaç kalmadı

Yorum

İşleniyor...
                X