Duyuru

Collapse
No announcement yet.

açıklanmaya ihtiyacım var arkadaşlarım

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• açıklanmaya ihtiyacım var arkadaşlarım

arkadaşlar ben ortada yaşayan biriyim ortada yaşamayı şöyle açıklayayım hayatı ikiye bölüyorum şuan psikolojik sorunu olmayan arkadaşlarım ve bu forum yani arkadaşlarım var ve evet herkes sıkıntılarıyla hayata devam ediyor derslerden kalıyorlar sevgililerinden ayrılıyorlar ya da paraları bitiyor sıkıntı çekiyorlar fakat bizim gibi insanlar bu forumdakiler yani belli sıkıntılara sahip amaçsızca böyle sıkıntı çekiyoruz üzerimize yapışmış gibi yalandan gülüyoruz etrafa gülerken maç izlerken psikolojik sıkıntılar bizi bunaltıyor ve ölümü istiyoruz birçoğumuz bu noktaya geliyor.

peki sorularla devam edeyim bu günler yıllar aylar bizim için Allah tarafından bize yapılan bir sınav mı yoksa kendi kendimize verdiğimiz zarar mı ? Yani yaşamı kendimiz mi zorlaştırıyoruz kimimiz beyinsel düşüncelerle ( cinsel ve dini obsesyon ) kimimiz ( geçmişte yaşadıklarıyla ) evet herkes geçmişinde birşeyler yaşamıştır fakat bizimkiler demekki ağır geliyor ve kaldıramıyoruz.

Allahın gücüne gider mi bilemiyorum fakat ben sitem ediyorum Allahıma ben onu çok severken ona tam anlamıyla inanırken yani onu çok severken herşeyin yaratıcısı olarak onu görürken onun neden beni böyle sıkıntılarla sınadığını çözemiyorum evet kendimde biliyorum çocukken yaptığım bir hata yani ama beni bu hale sokacağını biliyordu Allahım keşke engel olsaydı ben onu seven biri olarak oda beni korusaydı keşke demeden edemiyorum ama Allahın bir bildiği vardır elbet bu sıkıntılar geçip gidecek belki şuan beni başka şeylerden koruyor her anlamda ŞÜKÜRLER olsun ona.

çok büyük şeyler dönüyor dünyada belkide ben bunlardan etkilendim geçmişte yaptığım hatayı yaptığımdan emin değilim zaten yani sadece o olay anı var öncesi arkası zamanını bile hatırlamıyorum fakat bu sıkıntı göğsümü daraltıyor çok daralıyorum kalp atışlarım hızlanıyor ve kalp ilacı kullanmaya başladım bu yaşta kaldıramıyorum yani yaşarken sıkıntıyla yaşıyorum.

Ne zamana kadar gidecek bilmiyorum ne doktor ne de bir insan bizi kurtaracak olan Yüce Allahımız bu evreni yaratan bu sistemi kuran Allahımız bizimde içimize su serpecektir.AMİN.
    Herşey ummadığın kadar güzel olacak.. sabret.

amin...
    dua etmeyi bırakma..

Yorum

durgun arkadasııım kac yasındasın sen cokmu gencsin

Yorum

21 yaşındayım yani bu yaştaki insanlar hayatlarını sanki sorunsuzca yaşıyorlar ben bitmiş durumdayım böyle devamlı göğsüm daralıyor ne yapacağımı bilmiyorum gibi okul başlıcak inşallah bu düzen böyle gitmez yani böyle yaşayabileceğimi sanmıyorum.

Yorum

herkezin sıkıntısı var
          hayata tutunmayı öğren
          yapacak bişey yok
          millet kolu bacağı yok , yinede mutlu olmaya çalışıyorlar

Yorum

Orjinal yazı sahibi: tavşan View Post
            herkezin sıkıntısı var
            hayata tutunmayı öğren
            yapacak bişey yok
            katılıyorum
            ALL COPS ARE BASTARDS !

Yorum

Orjinal yazı sahibi: durgun01 View Post
              arkadaşlar ben ortada yaşayan biriyim ortada yaşamayı şöyle açıklayayım hayatı ikiye bölüyorum şuan psikolojik sorunu olmayan arkadaşlarım ve bu forum yani arkadaşlarım var ve evet herkes sıkıntılarıyla hayata devam ediyor derslerden kalıyorlar sevgililerinden ayrılıyorlar ya da paraları bitiyor sıkıntı çekiyorlar fakat bizim gibi insanlar bu forumdakiler yani belli sıkıntılara sahip amaçsızca böyle sıkıntı çekiyoruz üzerimize yapışmış gibi yalandan gülüyoruz etrafa gülerken maç izlerken psikolojik sıkıntılar bizi bunaltıyor ve ölümü istiyoruz birçoğumuz bu noktaya geliyor.

peki sorularla devam edeyim bu günler yıllar aylar bizim için Allah tarafından bize yapılan bir sınav mı yoksa kendi kendimize verdiğimiz zarar mı ? Yani yaşamı kendimiz mi zorlaştırıyoruz kimimiz beyinsel düşüncelerle ( cinsel ve dini obsesyon ) kimimiz ( geçmişte yaşadıklarıyla ) evet herkes geçmişinde birşeyler yaşamıştır fakat bizimkiler demekki ağır geliyor ve kaldıramıyoruz.

Allahın gücüne gider mi bilemiyorum fakat ben sitem ediyorum Allahıma ben onu çok severken ona tam anlamıyla inanırken yani onu çok severken herşeyin yaratıcısı olarak onu görürken onun neden beni böyle sıkıntılarla sınadığını çözemiyorum evet kendimde biliyorum çocukken yaptığım bir hata yani ama beni bu hale sokacağını biliyordu Allahım keşke engel olsaydı ben onu seven biri olarak oda beni korusaydı keşke demeden edemiyorum ama Allahın bir bildiği vardır elbet bu sıkıntılar geçip gidecek belki şuan beni başka şeylerden koruyor her anlamda ŞÜKÜRLER olsun ona.

çok büyük şeyler dönüyor dünyada belkide ben bunlardan etkilendim geçmişte yaptığım hatayı yaptığımdan emin değilim zaten yani sadece o olay anı var öncesi arkası zamanını bile hatırlamıyorum fakat bu sıkıntı göğsümü daraltıyor çok daralıyorum kalp atışlarım hızlanıyor ve kalp ilacı kullanmaya başladım bu yaşta kaldıramıyorum yani yaşarken sıkıntıyla yaşıyorum.

Ne zamana kadar gidecek bilmiyorum ne doktor ne de bir insan bizi kurtaracak olan Yüce Allahımız bu evreni yaratan bu sistemi kuran Allahımız bizimde içimize su serpecektir.AMİN.

çalışabiliyomusun durgun ....

Yorum

Orjinal yazı sahibi: dıskokralı View Post
                çalışabiliyomusun durgun ....
                ne anlamda abi anlamadım tam olarak

Yorum

Orjinal yazı sahibi: tavşan View Post
                  herkezin sıkıntısı var
                  hayata tutunmayı öğren
                  yapacak bişey yok
                  haklısında şimdi evde arkadaşlarım var ama benim gibi bir sıkıntıları yok keşke bende onlar gibi olsam diyorum fakat bir türlü olamıyorum tam eğlenmeye başlıyoruz aklıma yaşadıklarım geliyor sonra göğsüm daralıyor moralim bozuluyor artık yoruldum bu durumdan.

olgunlaşma sürecindeyim galiba Allaha şükürler olsun elim kolum gözüm filan var ona şükürler olsun bana bunları verdiği için ve O'ndan daha mutlu bir hayat istiyorum sadece bu.

Yorum

yine gözüm seğirmeye başladı artık yoruldum neyle sınanıyorum böyle karşımda arkadaşlarım rahat rahat oturuyor ben gözüm seğirmesiyle uğraşıyorum ne olacak böyle arkadaşlar aylardır psikolojik sıkıntılar vücüduma yansıyor yani hep kafam kötü hem vucüdum yani ikisi birlikte olmasa bari kaldıramıyorum artık. göğsüm daralıyor gözüm seğiriyor dersler başlıcak kafamı toplayamıyorum ailem bana umutlarını bağlamış bir dediğimi iki etmiyorlar nasıl olacak bu böyle Allahım yardım et artık bana nolur ya beni yanına alsın ya da biraz içimi rahatlatsın çok zor durumdayım belki yaşadıklarım ufak şeyler gibi görüyor herkes yaşadığımdan da emin değilim bu saatte burada bu sıkıntılarla uğraşmaktan bıktım.
                    Allahım sana inanan şu kullarına yardım et sen yücesin sen ulusun sen en büyüksün.

Yorum

aylardır göğsüm daralıyor kalbim bunu nasıl kaldırıyor gerçekten anlayamadım gitti

Yorum

benm hastalıgım 17 yasında basladı simdi 24 u bıtırıyorummmmm hey gidiiii geçiyor zaman öyle yada böyle geçiyorrr

Yorum

ama ilk günlerdeki gibi ağır değildir senin ki

Yorum

durgun normalde bu takıntılar belli bir süre geçtikten sonra önemini kaybedip başka bir takıntıyla yer değiştirmez mi ?

Yorum

yoksa bu takıntıyla yuzleşebilecek gucu kendinde bulamıyormusun ? ama şunu bil takıntın herneyse kendi içinde çözebilmen şart

Yorum

İşleniyor...
                              X