Duyuru

Collapse
No announcement yet.

ANKSİYETE BOZUKLUKLARI DERNEĞİ kursakkk nasıl olurdu ?

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• ANKSİYETE BOZUKLUKLARI DERNEĞİ kursakkk nasıl olurdu ?

arkadaşlar merhabaa herkese güzel hayırlı akşamlar dileriiim

diyorumki şizofreni derneği kuruldu.arkadaşlarımız ve aileleri çok memnunlar buluşmalar yapılıyor dertleşiyorlar yeri geliyor gülüp eğleniyorlar. acıyı çeken anlar hesabı birbirlerine büyük destekleri var. keşke anksiyete bozukluğu adı altında depresyon panik atak okb travma vb aklıma gelmeyen bir takım hastalıkları kapsayan bir dernek kurulsa düzenli buluşmalar organizasyonlar her türlü sosyalleşmemizi sağlayacak hareketler yapabilsek bana çok güzel olurdu gibi geliyor sizler ne düşünüyorsunuz acaba ? akıl akıldan üstündürr derlerr

kimseye mantıklı gelmedimi ya

Yorum

farklı bir rahatsızlık depresyon. herzaman olan birşey değil bu. bence kurulsa bile amacından sapabilir yada kötüye kullanılabilir. Bence siz eğer bu rahatsızlığa sahipseniz herhangi bir derneğe gitseniz. faaliyetlerine katılsanız.
      Sahte kalabalıkların olacağına, kaliteli bir yalnızlığın olsun..

Yorum

ya en azından bulusma bile ayarlasak oda bişeydirrr butun gun oturup dertleşsekk . ben cocuk esırgeme kurumu gıbı kurumlara gonullu olarak yazılıyorum ama bu ayrı sanki

Yorum

Bende AKUT tayım... oranın üyesi olmaktan küçük bir hayvana bile yardım edebiliyor olmaktan gurur duyuyorum ve mutlu oluyorum herkese tavsiye ederim.

bu dediğin şey harika ancak güvenebilmek ve iletişimi başlatmak çok zor.

Yorum

ben eger bu hatalıgı gercekten yasıyorsaaa saf ve temiz olduguna inanıyorum ah bu iyi niyet basıma cok iş yapmıstır ama toplu ortamda bir kötü olumsuzluk olmayacagını umıt ediyorum

Yorum

Orjinal yazı sahibi: gizemhayrettin View Post
              ben eger bu hatalıgı gercekten yasıyorsaaa saf ve temiz olduguna inanıyorum ah bu iyi niyet basıma cok iş yapmıstır ama toplu ortamda bir kötü olumsuzluk olmayacagını umıt ediyorum
              iyi niyet ahh hepimizi zaman zaman zora sokmakta. Ben dediklerine kısmen katılıyorum ama yinede biraz tanımalı ve biraz tanıdığımız insanlarla bu organizasyon yapılmalıdır. kötü niyetli insanlarında zaman zaman buraya gelip gittiğini biliyorum

Yorum

kesnlkleee haklısınnn bol bol ıyı nıyetlı ınsanlarla muhabbet edelım madem )))

Yorum

Orjinal yazı sahibi: gizemhayrettin View Post
                  kesnlkleee haklısınnn bol bol ıyı nıyetlı ınsanlarla muhabbet edelım madem )))
                  sen iyi niyetlimisin hadi kendini sorgula bakalım

Yorum

öyle oldugumu dusunuyorum Rabbim bilir tabi amaa genelde herkesde oyle söyler zaten ıyı olmaktan bırazda oldu bu okb sıkıntımmm

Yorum

gerçek manada iyi olan bir insan neden okb olsunki. yanlış anlama kendimide böyle sorgularım ben..

Yorum

orasını anladım zaten )) bnm hastalıgım bıraz o yondede ondan bırınımı kırdım uzdummu ıncıttımmı hakkınımı yedım dıye dıye hep kendıme ederııım

Yorum

erenköydekı bırsuru arkadaslarr topluca gorusuyorr nasıl ıyı gelıyorlar birbirlerinin yaralarına

Yorum

peki kendine psikolojik yada maddi zararlar veriosun yıpratıosun kişiliğinden karakterinden başkaları için ödün veriyorsun. Peki sen senin misin? kendine yaptığın haksızlığın hesabını nasıl vermeyi düşünüyorsun?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: sosyalfobik24
                              hesap vermesi için; isteyerek yapması gerekiyor..

oda o durumda olmayı istemiyor elbette.
                              evettt herkes ıyı olmaya calısır ınsan olmakk onemlıdır ama bu derece hastalık boyutu ınsanı yoruyooo cok ıyı anlatmıssın

Yorum

İşleniyor...
                              X