Mrb cnmö çbnhh
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Misol 50 mg,karmaşık bi olay
Collapse
X
-
[QUOTE=Garipbirdurum;401429]Mrb
Bulunduğum ortamda insalar güldüğü zaman acaba bana mı gülüyolar , yoksa aklımdan geçenleri okuyabiliyolar mı gibi düşünceler var.bunlardan kurtulamıyorum bana mantıklı gelmeye başlıyo bir süre sonra.bu da insanlardan uzaklaşmama sebep oluyo.Her şey benimle ilgili gibi geliyo, ylda giderken bi küfür duysam kendime edilmiş olduğunu düşünüyorum.Sürekli takip ediliyorum sanki.
bunun sebebi nedir ??doktora gittiğimde takıntıdır ergenlerde olur dedi,bide oynadığım savaş oyunlarınında etkisi varmış misol 50 mg verdi.[/QUO
Anlattıklarının bir kısmı hezeyana benziyor.
-
Gerçekten 'psikoloji' ile alakalı bir konu ama ne kadar az cevap almış.. bu sitenin adı değiştirilmeli bence..Orjinal yazı sahibi: Garipbirdurum View PostMrb
Bulunduğum ortamda insalar güldüğü zaman acaba bana mı gülüyolar , yoksa aklımdan geçenleri okuyabiliyolar mı gibi düşünceler var.bunlardan kurtulamıyorum bana mantıklı gelmeye başlıyo bir süre sonra.bu da insanlardan uzaklaşmama sebep oluyo.Her şey benimle ilgili gibi geliyo, ylda giderken bi küfür duysam kendime edilmiş olduğunu düşünüyorum.Sürekli takip ediliyorum sanki.
bunun sebebi nedir ??doktora gittiğimde takıntıdır ergenlerde olur dedi,bide oynadığım savaş oyunlarınında etkisi varmış misol 50 mg verdi.
sevdiğiniz kıza açılma taktikleri, şu anda sizi anlatan şarkı, hal hatır sorma sitesi falan olmalı..
Neyse konuya gelirsek.. takıntı, paranoya olabileceği gibi sosyal fobide olabilir gibi geldi bana.. doktor teşhisi tam olarak ne koydu?
Bir de ek olarak: http://hurarsiv.hurriyet.com.tr/gost...spx?id=-260540
Yorum
-
Evet gerçekten garipbirdurum.Misol sana umut olsun.Orjinal yazı sahibi: Garipbirdurum View PostMrb
bunun sebebi nedir ??doktora gittiğimde takıntıdır ergenlerde olur dedi,bide oynadığım savaş oyunlarınında etkisi varmış misol 50 mg verdi.
Yorum
-
anladım en iyisini doktor bilir tabiki... misol iyi gelir umarım, gelişmeleri yazarsın.. aslında bu konuyla ilgili psikologtan terapi almanda faydalı olabilir bence..Orjinal yazı sahibi: Garipbirdurumdoktor nedense tam olarak bişey söylemedi bu yaş ergenlerinde görülen bir durum biraz destekle atlatırsın dedi.ama ben bundan 1-2 sene öncede risperdal lustral strettare gibi ilaçlar kullandım o zamanlardada buna benzer düşüncer vardı.
Tanı kısmındada F 32.8 depresif epızodlar,diğer yazıyodu ama belkide ilaç ödensin diyede yazılmış olabilir.Diğer ilaçları sorduğumda devlet ödesin diye yazdım o tanıyı sorunun bu değil demişti.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: derinn. View PostGerçekten 'psikoloji' ile alakalı bir konu ama ne kadar az cevap almış.. bu sitenin adı değiştirilmeli bence..
sevdiğiniz kıza açılma taktikleri, şu anda sizi anlatan şarkı, hal hatır sorma sitesi falan olmalı..
Neyse konuya gelirsek.. takıntı, paranoya olabileceği gibi sosyal fobide olabilir gibi geldi bana.. doktor teşhisi tam olarak ne koydu?
Bir de ek olarak: http://hurarsiv.hurriyet.com.tr/gost...spx?id=-260540
aynen bence de bu forumun adı psikoloji ama yazılanlar alakasız
ayrıca ne doktorlar var paranoya teşhisi koyamamış kesin paranoya
Yorum
-
doktorlar (benim karşılaştıklarım) sorununu anlatmaya başlar başlamaz hangi ilacı yazsamda çabucak göndersem diye düşünmeye başlıyolar çünkü.Orjinal yazı sahibi: * Trip View Postaynen bence de bu forumun adı psikoloji ama yazılanlar alakasız
ayrıca ne doktorlar var paranoya teşhisi koyamamış kesin paranoya
O yüzden büyük ihtimalle çok düşünmemiştir üzerine..
Yorum
-
Garipbirdurum , Arkadaşımızın gittiği doktorun teşhisine katılıyorum. takıntı yani obsesif ve kompulsif bozukluluk. Ben de de aynı ve benzeri durumlar vardı. Şimdi misol 50 kullanıyorum.(20 gündür) ilk başta tüm yan etkiler gösterdi. bir hafta sonra takıntılarım büyük oranda geçti. Yorumda bulunan arkadaşlar daha duyarlı olmalılar
Yorum
-
Merhaba. Bende bugün misol kullanmaya başladım. Acaba yan etkilerinde bulunan (erkeklerde) Geç uyarılma durumu söz konusu olabilir mi?Orjinal yazı sahibi: dersem View PostGaripbirdurum , Arkadaşımızın gittiği doktorun teşhisine katılıyorum. takıntı yani obsesif ve kompulsif bozukluluk. Ben de de aynı ve benzeri durumlar vardı. Şimdi misol 50 kullanıyorum.(20 gündür) ilk başta tüm yan etkiler gösterdi. bir hafta sonra takıntılarım büyük oranda geçti. Yorumda bulunan arkadaşlar daha duyarlı olmalılar
Yorum

Yorum