Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Psikiyatr Rexapin Verdi. Anlamıyorum Okb ile ilgili mi ?

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Psikiyatr Rexapin Verdi. Anlamıyorum Okb ile ilgili mi ?

Arkadaşlar merhaba okb şikayeti ve bazen de saçma düşüncelerin ağzımdan çıktığını düşündüğüm için psikologa gittim. O da psikiyatra yolladı. Toplum içerisinde bir anda kendimi verya başkasını rezil edecekmişim yada mesela bir anda bağırıp, saçma sapan hareketler yapacakmışım gibi geliyor dedim. Birde bazen düşündüğüm aptalca saçma düşüncelerin karşı taraf tarafından anlaşıldığını söyledim. O da Rexapin 2.5 mg yazdı. İlacın prospektürüne baktığımda şizofreni, antipsikotik falan yazıyor. Doktor dediki şimdi sen bunun prospektürünü okursun ondan söylüyorum. Bu sadece şizofreni de kullanılmıyor ayrıca böyle ağır okbde de kullanılıyor dedi. Ayrıca 5-6 gün içeriisnde etkisini gösterecekmiş sözde bakalım. Bir de arkadaşlar her gün spor yapıyorum düzxnli olarak kilo alırsın diyorlar nette. Sizce doğru mu ? Özetlemek gerekirse..

1)Bu ilaç sadece şizofreni vb rahatsızlıklarda mı kullanılıyor.
    2) İlaç etikisini gösteren bir ilaç mı ?
    3)Kilo alır mıyım her gün spor yapan bir adam olarak.

nasıl yani ? Doktor bunu bilmiyor mudur ? hiç kullanan yok mu forumda ?

Yorum

arkadaşlar yardım edin lütfen korktum şimdi içmeyeyim mi ?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: İnsanlığa Lanet
        Antipsikotikler okb de de kullanılır.Biraz kilo yapar ama spor da yaptığın için fazla sorun olmaz.cinsel isteksizlik yapabilir.
        insanlığa lanet, böyle şaşırtırsın işte hastaları !! ....

froed , doktor verdiyse mutlaka iç ve doktoruna güven , geçmiş olsun ...
        GİDENE DUR DEMEM ....

Yorum

Sorun değil kardeş ama korkmaya başladım şimdi hem bu litvanya falan dedin. Bir de ilacın prospektüründe şu yazıyor Seyrek yan etkileri : "Açıklanamayan ani ölüm." Bu nedir Allah için yahu. Acaba aileme falan bir söylesem mi bu ilacı içeyim mi diye, başka bir doktorada danışsam mı ki. Kafam çok karıştı.

Yorum

peki bir şey soracağım. Sonuç olarak rexapin okbde de kullanılan bir ilaç değil mi ?

Yorum

Doktor öyle dedi. Yani lustral mide bulantısı yapıyoru şu sıralar ondan bbir bununla başla haftaya konuşalım dedi. 2.5 gram Rexapin

Yorum

Orjinal yazı sahibi: fored93 View Post
                Doktor öyle dedi. Yani lustral mide bulantısı yapıyoru şu sıralar ondan bbir bununla başla haftaya konuşalım dedi. 2.5 gram Rexapin
                bende lustral kullanıyorum sevgili dostum eskiye rağbeten biraz daha iyyim ...yan etkileri giderek azalmaya başladı ... tam etkisini göstermesini bekliyorum..ilaçları 1-2 gün kullanıp bırakma bu bünyenin dengesini daha çok bozar...doktorun dediği direktifte düzenli bir şekilde kullan 2-3 aylık bir süreçte yararını göremessen aşama aşama azaltarak bırakırsın...bu arada korkacak bir şey yok bu ilaçlar isan öldürmez..
                BİR UMUTTUR YAŞAMAK...

Yorum

abi haklısın ama prospektrünbde Ani, açıklanamayan ölüm diyor seyrek yan etkileri olarak :/

Yorum

bende okb için stilizan ve prozac kullanıorum 1 aydır okb kalmadı bende nedense ağır vakaydım yani ben bi de her ilacın yan etkisi var korkma

Yorum

Orjinal yazı sahibi: fored93 View Post
                      abi haklısın ama prospektrünbde Ani, açıklanamayan ölüm diyor seyrek yan etkileri olarak :/
                      s*tiret felsefesiyle yanaş olaya..her canlı bir gün ölümü tadacaktır boşver....doktorunu dinle gerisini salla
                      BİR UMUTTUR YAŞAMAK...

Yorum

bu ilacı kullanan var mı yahu

Yorum

banada paxsiller beraber risperdal verdi..olabilir okb için çok iyi ilaçlar reçetede baska hastalıklar için kullanılıo yazıyo ama okb için çok iyi ilaçlar

Yorum

okb için vermis uzman doktorlarla konustum bende okbye bazen çok iyi gelıyor bu ilaçlar..

Yorum

İşleniyor...
                            X