Duyuru

Collapse
No announcement yet.

slm

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• slm

psikoloji ilaçları zarar verıyomu bize

versede vermesede ben göze aldım içiyorum.........

Yorum

valla ben çok içtim ama galiba yine içecem
      bu sitede artık pek görünmeyecem. bazı arkadaşlarım için sadece gircem. benimle ilgili bi düşüncesi ve iletmek istediği olan özelden yazsın.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: inanç.22 View Post
        psikoloji ilaçları zarar verıyomu bize

Veriyor.Her ilacın yan etkisi vardır.

Yorum

mutlu bi ana hasretim..bazen ruhsal iyi olsam cocuklar gibi seviniyorum

Yorum

işin ilginç tarafı ünideyken parçalanmıs bi beyın yapısına sahibim gibi geliyor..

ailemin yanında iyiyim bu tesadüfmü acaba ailemle olunca tesadüfenmı o zamanlar iyiyim anlamadım

Yorum

lütfen yorum yazın çok istiyorum sizden gelen yorumları dinlemek

Yorum

işin ilginç tarafı ünideyken parçalanmıs bi beyın yapısına sahibim gibi geliyor..

ailemin yanında iyiyim bu tesadüfmü acaba ailemle olunca tesadüfenmı o zamanlar iyiyim anlamadım
                Her insan az biraz öyledir zaten tanıdığı, sevdiiği insanlar yanında iyidir insan.

Yorum

en azından tecrube edinmiş insanlarsınız..bazen yorumlarda benı mukemmel rahatlatabiliyor

Yorum

en azından tecrube edinmiş insanlarsınız..bazen yorumlarda benı mukemmel rahatlatabiliyor
                    Bu güzel bak.Peki canını sıkan şeyler neler?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Bedbin View Post
                      Her insan az biraz öyledir zaten tanıdığı, sevdiiği insanlar yanında iyidir insan.
                      gerçekten ailemin yanında iyiyim...üniye geliom hep hasta oluyorum

Yorum

gerçekten ailemin yanında iyiyim...üniye geliom hep hasta oluyorum
                        Kalabalık ortamlar canınızı sıkıyor o zaman?

Yorum

mesela bu bir gerçek takıntılı biriyim mutlu takıntısız görünmeye çalışsamda çok takarım..

keşke çok param olsaydı ve sağlığımı en güzel şekle getirebilsem..
                          ağrılarım var ..ve insanlarla konusuyorum ama uzaklar bana ..ailemi özliyorum

Yorum

evet eskiden daha kötüydüm..ama ruhsal farklılıklar yasıyorum.bazen öle dinamik öle pozitif ve dimdik aayaktayımki anlatamam.bazende ezik ve korkak oluyorum..
                            bendeki ağrılar insanlar arasına girince baslıyor..ama ilaçlara basladım azaldı..panik atak şeklinde geçiriyorum

Yorum

mesela bu bir gerçek takıntılı biriyim mutlu takıntısız görünmeye çalışsamda çok takarım..

keşke çok param olsaydı ve sağlığımı en güzel şekle getirebilsem..
                              ağrılarım var ..ve insanlarla konusuyorum ama uzaklar bana ..ailemi özliyorum
                              Okul bitene kadar sabret.. Sonra bolca görürsün oları.

Paran olsa ne yapacaksın peki. Boşver parayla saadet olmuyor.

SAğlığını iyi hale getirmek senin elinde.Hastalığımızın birçok sebebi gıdalardandır ayrıca.

Yorum

İşleniyor...
                              X